Kız Arkadaşım Hamile!!!!
-
şimdi diyeceksiniz yapmadan önce aklın neredeydi.evet haklısınız ama yapmadan önce her türlü önlemimi almıştım. hatta tehlike olabileceğini anladıktan sonra sonra Noroleva mıdır nedir o lanet olası ertesi gün hapından aldım. ve kendisi hiç bi işe yaramadı aradan geçen 2 ay sonunda kendisinin hamile olduğu ortaya çıktı. abiler ne yapam ne edem.görmüş geçirmiş yaşı kemale ermiş abilerimden öneriler bekliyorum.
çocuğu aldırmayı kıza teklif dahi edemiyorum çünkü deliler gibi anne olucam diye seviniyo.benimse içim içimi yiyo. 18 yaşında baba olmak ne demektir yaaw. ölecem dertten kederden. bi yerlerden atlayıp ölmeyi dahi düşündüm
ama arkamda bırakacağım bi çocuk var... Kızın ailesi öğrenince
onlar öldürür zaten beni beklemeden fazla. -
Geçmiş olsun diyorum ve yeni ailenle mutluluklar diliyorum. Sen bi yerlerden atlayıp ölmeyi düşünmüşsün ama kıza çocuğu aldıralım vs vs dediğinde onun da aynı şeyleri yapabilme ihtimalini düşün. Her işte bi hayır vardır, yaptığın hatanın sorumluluğunu almayı çok acıda olsa küçük yaşta öğreneceksin. Allah kolaylık versin hacım.
-
bunlardan takmadınmı bari bide o hap olayını anlamadım normalde kadınlar yutmuyomu önleyici haplardan...
-
Hoca pardonda 18 yaşında ne anne için sevinmesi piskopatmı bu kız?
hayatını zindan etme hoca.aman diim... -
yakinda karni sismeye basliyacak..Eger iki ayliksa embryo donemi nerdeyse bitecek..benim fikrim Allah'in verdigi cani kul alamaz..En iyi yol evlenin kardesim ikinizinde anasi babasi var cocuga bakarlar siz okuldayken..Hayirlisi olsun...
-
baba oluyosun :D:D:D:D:D
-
La abim her zaman der: olum karı s*k*rken poşetini tak... Ne bişeyler olur ne bi hastalık. Yaşasın prezervatif :|
-
Seninki de tam muhabbet mevzusu yani ohhh caka sonra ne b*k yiyecem ...
Sana yeni ailende mutluluklar dilerim cocugunun adinida erkek olursa TAHRIBAT koyarsin valla ben bile heyecanlandim ..AILE guzel duygu ...
-
daha geç olmadan gidin aldırın çocuğu.
hamilelik ilerledikçe çocuğun alınmaswı da güçleşecek
-
çok dikkat etmek gerekli aldır desem bir türlü aldırma desem bir türlü benim başıma gelirse aldırırım.
-
hastaneden randevu al kızı bayılt bebeği aldır ne kız annesine babasına öyle bir şeyden bahsedebilir ne desen haa diyelimki için rahat etmiyor evlen:d:d:d:d
Toplam Hit: 34982 Toplam Mesaj: 133