folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kız Arkadaşım Hamile!!!!

Kız Arkadaşım Hamile!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    hoca tek kelimeyle "oku yedin "mk

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    entrika
    entrika's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ailenle birlikte bi bahane bulun taşının ordan beni öldürcekler felan de kaçın gidin :)

adını soyadını değiş gittiğin yerlere ikamet aldırma nonu değiş :D yazık sana

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Erkek
    paşa nettın ..

Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Yalan dolan hangi kız sevinir lan 18 yaşında anne olacam diye. Belki kız seni yiyor amk? Eğer kız seviniyorsa ya zeka özürlü ya da annesi babasıyla planlayıp para felan isteyebilirler senden :D yok la bu amerikan filmi gibi oldu :)

[img]http://www.bigumigu.com/dump/okey2.jpg[/img] 

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    Evleneceksin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

www.unaidsegitim.org/prezervatif8.html

Hacı Burda Anlatıo Bak Boyle Ypıcaksn Bıdaha:D

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    Realist bunu yazdı:
    -----------------------------

www.unaidsegitim.org/prezervatif8.html

Hacı Burda Anlatıo Bak Boyle Ypıcaksn Bıdaha:D

muzahu a :D 

Hoop.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    la uşk zzten şey yapacaın bin ğişman dalga geçmeyin.bu arada bu konu hit olur :D.............
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

yolbulucu sunu yazdı:
    ---------------------------

anla hocam diyorumki  bi cocuğu organ icin kessende aynı tırsıp kessende aynı sonuçta kesiyosun madem kesiceksin iyi bir amaç için kes kazandığın 66 milyon dolarlada kimsesiz cocuklara yardım et.ama kesmene kesinlikle karsıyım.eğer kesiceksen bna al 16 yasında olmama rağmen cocuğu alıp benim cocuğum diye ailemin karsısına cıkarım o zaman calışmama izin verirler :D

edit: benim babam 13 yaşında evlendi sen 18 yasındasın bu yaşta tırsıyosan sana yuh cekerim başka bişey demem. 

senın soyledııgn neye benzedı bılıyormusun bı olay vardır bı fahısenın olayı aynı onunkıne benzedı durn anlatayım...

bir zaman bır fahişe varmış...kadın günah işlediğini bilirmiş...ve atraftanda gunah olduuna daır soylemlerde duyarmıs ve bazen rahatsız olurmus ...vıcdanen de rahatsız olurmuş bazen...bunun için bır gun orospuluk yaparak cıkardıgı parayı artık hayır yapmak ıcın kullanmaya karar vermiş..ve cıkardııg kazancı camii ye halı almak ıcın harcamaya baslamıs...sonra bır gun bır musluman bu kadının halını gorur ve bır alıme sorar efendım filanca yerde filanca bı kadın var ve onun yaptıgı bunlardır die...sizce bu kadının yaptıgı dogru mudur?

bunun uzerıne alim de soyle cevap verır o kadın hem gunah yapıyor hemde hayır yapıyor...onun bı kazancı olmaz aldııg hayrıda ...hayır yapmaya calısrken yaptıgı gunahı telafı eder ancak..yanı kadın hayır kazanmıyor sadece götünden oluyor o kadar... demiş...

senınkıde aynen bunun gıbı olmus yolbulucu hacım..adama guzel bır ogut verırken hayır ıslerken bırde onu gunaha tesvık edıyorsun ..yanı senınde tek yaptıgın sadece onları yazarken harcadıgın zaman ve enerjıden oluyorsun o kadar :D:D

neyse banada bu bıraz yalanmıs gııb geldı bu durum..cunku adam ılk mesajdan baska bakmamıs bıle baksa cevap yazardı herhalde..madem boyle sımdı sırası degıl ama yukardakını yorumlayabılecek varmı ?

_Sizce o kadın oyle yaparken hayır mı işledi  gunah mı ? yoksa aliminde yapıştırdııg gıbı sadece götünden mı oldu ?...yanı  bunu yapan bır kadın sızce gunahları affedılıp cennetemı gıder yoksa yaptıgı gunahlarına gunah mı katar? :D:D: yorum sızın... bakalım bılebılecek varmı ?

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    arkadaşını karnına baqarak yok ol yok ol yok ol de bebek in kaybolması için bi şans .d

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
Toplam Hit: 36755 Toplam Mesaj: 133