Kız Arkadaşım Hamile!!!!
-
hoca tek kelimeyle "oku yedin "mk
-
ailenle birlikte bi bahane bulun taşının ordan beni öldürcekler felan de kaçın gidin :)
adını soyadını değiş gittiğin yerlere ikamet aldırma nonu değiş :D yazık sana
-
paşa nettın ..
-
Yalan dolan hangi kız sevinir lan 18 yaşında anne olacam diye. Belki kız seni yiyor amk? Eğer kız seviniyorsa ya zeka özürlü ya da annesi babasıyla planlayıp para felan isteyebilirler senden :D yok la bu amerikan filmi gibi oldu :)
[img]http://www.bigumigu.com/dump/okey2.jpg[/img]
-
Evleneceksin
-
www.unaidsegitim.org/prezervatif8.html
Hacı Burda Anlatıo Bak Boyle Ypıcaksn Bıdaha:D
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------www.unaidsegitim.org/prezervatif8.html
Hacı Burda Anlatıo Bak Boyle Ypıcaksn Bıdaha:D
-----------------------------muzahu a :D
-
la uşk zzten şey yapacaın bin ğişman dalga geçmeyin.bu arada bu konu hit olur :D.............
-
yolbulucu sunu yazdı:
---------------------------anla hocam diyorumki bi cocuğu organ icin kessende aynı tırsıp kessende aynı sonuçta kesiyosun madem kesiceksin iyi bir amaç için kes kazandığın 66 milyon dolarlada kimsesiz cocuklara yardım et.ama kesmene kesinlikle karsıyım.eğer kesiceksen bna al 16 yasında olmama rağmen cocuğu alıp benim cocuğum diye ailemin karsısına cıkarım o zaman calışmama izin verirler :D
edit: benim babam 13 yaşında evlendi sen 18 yasındasın bu yaşta tırsıyosan sana yuh cekerim başka bişey demem.
-----------------------------
senın soyledııgn neye benzedı bılıyormusun bı olay vardır bı fahısenın olayı aynı onunkıne benzedı durn anlatayım...
bir zaman bır fahişe varmış...kadın günah işlediğini bilirmiş...ve atraftanda gunah olduuna daır soylemlerde duyarmıs ve bazen rahatsız olurmus ...vıcdanen de rahatsız olurmuş bazen...bunun için bır gun orospuluk yaparak cıkardıgı parayı artık hayır yapmak ıcın kullanmaya karar vermiş..ve cıkardııg kazancı camii ye halı almak ıcın harcamaya baslamıs...sonra bır gun bır musluman bu kadının halını gorur ve bır alıme sorar efendım filanca yerde filanca bı kadın var ve onun yaptıgı bunlardır die...sizce bu kadının yaptıgı dogru mudur?
bunun uzerıne alim de soyle cevap verır o kadın hem gunah yapıyor hemde hayır yapıyor...onun bı kazancı olmaz aldııg hayrıda ...hayır yapmaya calısrken yaptıgı gunahı telafı eder ancak..yanı kadın hayır kazanmıyor sadece götünden oluyor o kadar... demiş...senınkıde aynen bunun gıbı olmus yolbulucu hacım..adama guzel bır ogut verırken hayır ıslerken bırde onu gunaha tesvık edıyorsun ..yanı senınde tek yaptıgın sadece onları yazarken harcadıgın zaman ve enerjıden oluyorsun o kadar :D:D
neyse banada bu bıraz yalanmıs gııb geldı bu durum..cunku adam ılk mesajdan baska bakmamıs bıle baksa cevap yazardı herhalde..madem boyle sımdı sırası degıl ama yukardakını yorumlayabılecek varmı ?
_Sizce o kadın oyle yaparken hayır mı işledi gunah mı ? yoksa aliminde yapıştırdııg gıbı sadece götünden mı oldu ?...yanı bunu yapan bır kadın sızce gunahları affedılıp cennetemı gıder yoksa yaptıgı gunahlarına gunah mı katar? :D:D: yorum sızın... bakalım bılebılecek varmı ? -
arkadaşını karnına baqarak yok ol yok ol yok ol de bebek in kaybolması için bi şans .d