folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kız Arkadaşım Hamile!!!!



Kız Arkadaşım Hamile!!!!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    avast
    avast's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Haziran/2007
    Erkek

    öncelikle allah analı babalı büyütsün..

    insanlar ana baba olmak için yıllarca tedavi görüyor sende geri tepiyorsun..


    !.ne oldu zorunamı gitti.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2007
    Erkek

    şapkasız çıkmycan abi yola. bu işler böle ama için rahat olsun tbt olarak biZ yeğnimize bakarız. analı babalı büyüsün. şimdiden mutluluklar. şunu bilmeni isterim ki çok fena babalara gelmişin be abi...:D:D:D:D:D


    ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

     

    len prok : )

    ailene danış abi , Allah yardımcın olsun ; )

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo
    Kehanet bunu yazdı:
    -----------------------------
    yolbulucu bunu yazdı:
    -----------------------------

    öldürme sakın cocuğu.on alrı bin kişilik tarikat bi cocuğa bakamazmı ki ? gizlice doursun yenge tarikata teslim etsin biz büyütelim.

    konusması kolay hadi bak falan diyecektir birileri onlara cevaben : ist/ beykozdayım getirin cocuğu bana evde 4 tane bebek var besincinin zararı dokunmaz bakarız.

    ama sakın kesmeyin çocuğu.illa kesecekseniz biraz büyütün kesip organlarını satın bir insanda 66 milyon dolarlık organ var(müşterisini bulursan) 


    -----------------------------
    yolbulucu senın tavsıyende cok acaıp olmus...bır kara vermeedım sahsen...basta ıyı bor ogut vermıssın hatta yol gostermıssın...ama sondada cok boktan konusmussun be hacı....artık sen sonda alay amaclımı yazdın onu yoksa yazdıgında cıddı mıydın bılemem....ama ne demek ya yok cocugu sımdı oldurmeyın bıraz buyudukten sonra oldurun ????
    -----------------------------

    anla hocam diyorumki  bi cocuğu organ icin kessende aynı tırsıp kessende aynı sonuçta kesiyosun madem kesiceksin iyi bir amaç için kes kazandığın 66 milyon dolarlada kimsesiz cocuklara yardım et.ama kesmene kesinlikle karsıyım.eğer kesiceksen bna al 16 yasında olmama rağmen cocuğu alıp benim cocuğum diye ailemin karsısına cıkarım o zaman calışmama izin verirler :D

    edit: benim babam 13 yaşında evlendi sen 18 yasındasın bu yaşta tırsıyosan sana yuh cekerim başka bişey demem. 


    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unstopable
    unstopable's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2003
    Erkek

    yahu tariqat a şaştım kaldım

    kolay değil bunu sölemek ama duygusal olma aq bu durumda.aldır hemen 2.5 aydan sora yasal sure doluyo almazlar sorea alırlarsa da kzın sağlığı tehlikeye girer

    edit:evlen diyen arkadaşlar sölesin bi 18 yaşında meslek yok bi noq yok ya elemanın babası sktir çekerse ne halt etcekler yada kzın babası.evlen demeyle olmaz.Lüzumsuz nüfus artışı da günahtır bi yerde.bakamadığın çocouga yazık değil mi.sadece karnını doyurmak değil.ilerde bunun okulu var işi var her boku var gunluk dusunmeyin..


    ut veniant omnes!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek

    kardeş bak banada aynı şey oldu banada hamileyim diye ayak yaptı s**cektim belasını zor kurtuldu.

     Olay şöle oldu :

     bizim karşı komşu bana aşıktı kızla hiç tanışmamız yoktu sadece 1 kere gördüm 2 inci görüşümde kız beni evine çağırdı sana aşığım cart curt dedi yanıma oturdu evlerinde sevişmeye başladı sonra yatağına attı beni yorganın altında g**tten girdim daha doğrusu nereye soktuğumu bile bilmiyodum. Kız o gün adetti. Neyse sonra eve geldim bana dediki çok kötü kan geldi kızlığım bozuldu ayaklarına yattı. Yapma etme olurmu öle şey dedim aradan 2 ay geçti mersindeydim ben hala adet olmadım diye mesaj çekti bana. Ankara ya gelince sana doğum kontrol şeyi vericem o zaman görürüz dedim. Sonra parka çağırdı beni kontrol yapmayalım ben adetim dedi. Meğerse beni yiyomuş kaltak. Sonra sittir ettim gitti. Bilerek ona bi yalnış yaptım peşimi bıraksın diye. Ben ona sittiri çaktım oda bana sittiri çaktı yollarımız ayrıldı. Ama çok korkmuştum. Hayatımda ilk defa böle oluyodu betim benzim atmıştı o mesaj gelince bana. Accayip kötü bişey. Hatta hamileyse kürtaj parası toplamaya başlayım diye felanda düşünüyodum :) neyseki ucuz yırttık.

    Allah yardımcın olsun eğer hamileyse ki inşallah hamile felan değildir. Eğer hamileyse de bi gün çağır kızı parka vs bi yere vur karnına tekme tokat döv düşür bebeği ( biraz canice olucak ama paran yoksa çarende yok demektir )

    Allah Yardımcın Olsun...

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AzoPelo
    AzoPelo's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek
    Ya Bi S**tir Git . Hacılar İnanmayın Adam Konuyu Açmış Bidaha Mesaj Bile Atmamış . Bu Olayın Gerçek Olmadığı Ortada . Ha Düşük İhtimal Gerçekse İyi Olmuş Diyorum . Sürünün Biraz . At Kafalı Olmasaydın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    http://www.mutluinsan.com/yazilar+kurtaj.asp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inalbora
    inalbora's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Nisan/2007
    Erkek
    AzoPelo bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ya Bi S**tir Git . Hacılar İnanmayın Adam Konuyu Açmış Bidaha Mesaj Bile Atmamış . Bu Olayın Gerçek Olmadığı Ortada . Ha Düşük İhtimal Gerçekse İyi Olmuş Diyorum . Sürünün Biraz . At Kafalı Olmasaydın ;)
    -----------------------------
    belki atlamıştır biyerden.. gazete arşivlerinin 3. sayfalarını karıştırsak buluruz belki :P

    imzam yok..parmak bassam olur mu ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2005
    Erkek
    birader... aynı şey benimde yaşıma geldi..ki 17 yaşındaydım... ertesi günü hapı dediğin şey 72 saat içinde işe yarar 3.gün işe yarama ihtimalide çok azdır.. yanlış kullanmış olabilirsiniz o yüzden işe yaramamıştır.. ilk postayı yuttuktan 10saat sonra 2.postayı yutacaktı sevgilin yanlış yapmış olabilir... ayrıca o ilaç döllenme olduktan sonra işe yaramaz.. o ilaç döllenmemiş spermi öldürmeye yarar.. neyse bunlar geçen seneden ilaç hakkında hatırladıklarım..

    kürtaja ikna etsen bile baya bi paran gidecek haberin olsun...
    aysal süre içerisinde yaptırırsan cuzi fiyatla kurtarırsında,süreyi geçirdiyseniz kaçak kürtaja başvurcaksınız ki baya para eder o da.. bu yasal süreç bebek kaç haftalık olana kadardı hatırlamıyorum kusura kalma...geçen sene hastanede kürtaj anestezili 450 anestezisiz 400 YTL idi... 4 KDV var mı hatırlamıyorum :=)
    neyse...
    18 demişsin yaşına ama 17 olupta 18 dien mi yoKsa reşit olmş kız mı..? eğer reşit değilse iyice yandın..ailesi ne kadar iyi karşılarsa karşılasın..sevgilinde hakime ne kadar "kendi rızamla birlikte oldm" derse desin,alesi şikayetçi olursa,dakikasına içerdesin... deseydin ki 1 hatfa oldu.ilk bi hafta içinde işe yarayan kocakarı ilacı die tabir edline iğneler var.. bunalrı sana yarayacak diye yazmıyorum zaten 2 ay olmuş diyorsun..başkasına yarar diye yazıyorum..

    şimdi senin olaya bi bakalım..
    diyorsunki 2 ay önce birlikte olduk ve 2 ay sonra segilim hamile olduğunu söyledi..
    - peki sevgilin 2 ay hiç adet olmamış mı.? hamile olunca adet olunmaz diye biliyorum..  ikinci ayı geçtim ilk ay adet olmayınca niye şüphelenmemiş..bu bir çelişkidir..
    - ailesi duysa zaten öldürür diyorsun (kim öldürmez ki) bunu sen bildiğine göre sevgilinde biliyordur heralde değil mi.? nası bu kadar rahat ve bu kadar mutlu olabiliyor.? o çocuğu nasıl doğurmayı düşünüyor ki.? anne olacağım diye sevinmesi hani normaldir diyeceğim ama doğuramayacağı bir çocuk için nasıl seviniyor anlamış değilim..

    neyse ne seni ne sevgilini tanıyor değilim o yüzden her ne kadar bu yazdğm 2 sebepten dolayı yalanmış gibi gelsede yorum yapamayacağım sizin hakkınızda ama eğer gözünle görmediysen git bi eczaneden bi test al gözünün önünde yaptır.. he diyosan ki bu seferde sevgilim "bana inanmıyor mu " deyip kızar küser... "gel bi doktora gidelim,bu süreçte nasıl yaşayacakmışsın..yasaklar,faydalar neymiş öğrenelim" de gidin bi doktora orda çıkar ortaya.. kimse sevgilisine "yalancı" tabirini yakıştırmaz ama maksat için rahat etsin...

    .
Toplam Hit: 35664 Toplam Mesaj: 133