Knight Online Emeklilerine Duyuru.
-
Ps3 aldim pc den uzagim 1 haftadir tusuna basmadim aletin desem yeridir.
Ama kurulursa gelirim bende, hanım raptorumu getir !
-
+1
-
"iyi olur"
-
aynen bende gelir arada takılırım warrior'um :) ama itemler, skiller, savaşlar vs sorunsuz calısması lazım. düzgün bişey yaparsanız burdan da öneren cok olur ve dediğin gibi daha önceki hitleri yakalar belki geçersin bile...
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
hacı korsan oynamak içinmi aldın ps3 ü ? eğer öyleyse sıkıntısız piyasadaki tüm oyunları oynıyabilirmiyim korsan olarak ps3 de ? çünki okadar param yok amk zaten en son ps1 e elimizi sürmüştük :D kaç sene geçti korsan işinde xbox 360 daha iyi diyorlarda onada bir sürü masraf yapıcan dvd kısmını değiştirtcen artı pil şarj etme zımbırtısı felan alıcaksın kol için
-
iyi olur
-
Bandito bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
hacı korsan oynamak içinmi aldın ps3 ü ? eğer öyleyse sıkıntısız piyasadaki tüm oyunları oynıyabilirmiyim korsan olarak ps3 de ? çünki okadar param yok amk zaten en son ps1 e elimizi sürmüştük :D kaç sene geçti korsan işinde xbox 360 daha iyi diyorlarda onada bir sürü masraf yapıcan dvd kısmını değiştirtcen artı pil şarj etme zımbırtısı felan alıcaksın kol için
Yok hocu korsan icin almadim, suan icin en azinda korsan dusunmuyorum. Elimde uc oyun var onlar fazlasiyla yetiyo bana. Dun sabaha kadar oturmusum basinda aksam 10dan sonra :) last of us oynuyorum.
Hepsiburada da 500 kusur lira suan 12gb slim modeli almak isteyen varsa baksin.
Edit: ps isi biraz da multi icin aliniyo, o yuzden ciddi oyuncular hani sabah aksam basinda olan adamlar sabit oyunlari oldugundan korsana pek yanasmiyolar.
NoToLeRaNcE tarafından 21/Nis/14 18:26 tarihinde düzenlenmiştir -
babaakuyok bunu yazdıiyi olur
-
ales e hazırlanıyorum ama arada girerim açılırsa
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıBandito bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Yok hocu korsan icin almadim, suan icin en azinda korsan dusunmuyorum. Elimde uc oyun var onlar fazlasiyla yetiyo bana. Dun sabaha kadar oturmusum basinda aksam 10dan sonra :) last of us oynuyorum.
Hepsiburada da 500 kusur lira suan 12gb slim modeli almak isteyen varsa baksin.
Edit: ps isi biraz da multi icin aliniyo, o yuzden ciddi oyuncular hani sabah aksam basinda olan adamlar sabit oyunlari oldugundan korsana pek yanasmiyolar.
eyvallah