Knight Online Emeklilerine Duyuru.
-
Andrei bunu yazdı
kreyzi, holycat, ershn, esconda ( rip :( ), itfaiyeci bunlardan ses gelmesini bekliyorum, gecen serverda oyunun mudavimlerindendi bu müridler.
su an sayı olumlu yöne dogru gidiyor gibi, biraz daha zaman gecsin de kesin kararı öyle verelim.
kpss olayı var 2 ay kaldı hız vermek gerek o yüzden günde 1 saat kafa dağıtmak için gelirim güzel olur.
-
hala buna kinayt yada kınayt diyen var mı lan acaba
küçük bir anı daha;
sabah internet kafeyi zorla sahibini arayarak açtırır koxpu kurar ben akşam okuldan dönünce charların başına geçerdik babamla, heralde aramızdaki en sıcak anı buydu hatırlayabildiğim. günde 20-25 lira kafeye para vermekte iyiymiş, adam esnaf olmasa sıçmışız yani.
-
usko da gördüğüm en üst level 55'ti feyizli bi eziktik o zamanlar.
koxp ile kastığım asas vardı maneste
ama asıl oyunun keyfini pvp serverlarda aldım ben.
zaten uskonun son dönemlerine (fire drake patch'in biraz öncesinde oynamıştım ben.)
her neyse. ben de kesin olmamakla birlikte belki birkaç saat takılabilirim.
katılacaklara iyi eğlenceler, şimdiden hayırlı olsun.
-
Çok iyi olur :)
-
önce 1299 mu açıcan usko db mi açıcan ona karar ver---sonra okçu kesin kapalı olsun yoksa koxpper dolar---mage skilleri %20 daha iyi vursun sanırım mage sw ler daha çok user çekiyor----karakterlerin hp [can] dağılımların düzgün olsun mage sc li 8kcan oluyo priestin kin 9k böle saçma olmasın ----- skil süreleri doğru olsun -----sw de bdw kesin olsun ödül olarakta atak kanadı versin mesela------pelerin falan düzgün olsun -----item eşit olssn--- +9 çhitin , shell , basılabilsin takılarda +3 hazır olsun [yada 0 takıları atan yaratık çok sık re spam olsun ] ama paper üst basılabilsin .
-
Nerede o eski usko :)
Premium alır HF ile 1 ayda +80 olurduk, sonrada CZ akar :)
Seri 80 skiller falan :))
GB nin kralını SG-GG eslant slotunda kasardık.
-
ne usko ne pwp zamaninda myko vardi malezya serveri. deimosta firtina gibi eserdik. emaxlar weewee ler veritaslar. 60 yasima da gelsem unutmam o zamanlari
-
ulan çok eskide kalmışım ben :D Ares' ti sanırım açılan ilk server orda oynamıştım 79 tankım vardı daha sonra satmıştım ogame oynamaya başlamıştım. haritalar falan eskiydi bnm bıraktığımda :D yeni haritaları falan bilmiyorum. Bol bol o zamanlar abyss kasmaya giderdim :)
-
Yav hocam 1102 li server acin be gozunuzu seviyim,hani frienzko mu ne vardi 1102 li server artik hic yok acinda oynayalim pvp ler bayik artik
-
up