Knight Online Emeklilerine Duyuru.
-
Aç hacı abi. Deli gibi özledim ko'yu.
Baya da unuttum oynamayı aslında. Ama mage server falan olmasın. Ben gelirim hergün. -
Hacı geçen pvplere baktım bende kur şöyle güzel bi oyun atalım lvl falan kasalım sıkılyıorum amk :|10XX kur asas'a str verelim falan saçma sapan olsun :|
Mr_Dark tarafından 21/Nis/14 19:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Jilet_Boris bunu yazdı
iyi olur kafa dağıtacak bişeyler lazımdı zaten
-
La valla gecen gun aklima geldi bi pvp mi indirsem die ama iste ayni saydigin coluk cocukla ugrasmamak icin vazgectim
Kurarsan guzel olur valla oynariz priestimi oynamayi ozledim la :)
Ama oyle mage server falan olmasin bide kolay olsun direk pk lik olsun + 9 falan iyi olur krowaz vs :)
antivirus tarafından 21/Nis/14 19:46 tarihinde düzenlenmiştir -
varım ulan :D
-
kreyzi, holycat, ershn, esconda ( rip :( ), itfaiyeci bunlardan ses gelmesini bekliyorum, gecen serverda oyunun mudavimlerindendi bu müridler.
su an sayı olumlu yöne dogru gidiyor gibi, biraz daha zaman gecsin de kesin kararı öyle verelim.
-
sene 2008 de bırakmıştım oyunu unuttum sayılır :) ama denerim 5 sene aralıksız oynadım 5 senem gecem gündüzüm o oyuna gitti ares de başladım 0000000 F9 devil zamanlarında en son olimpia da bıraktım oyunu
-
beyler bişey sorcam. Şimdi bende corsair m95 mause var. Istediğin tuşa istediğin özelliği verip makro kurabiliosn. 6 ile 7 e minoru aldım 9 a da potu koydum. Mause un bir tuşunu seri şekilde 678 678 e ayarladım. Bi private server a girdim basıyorum ama çalışmıyor. Neden dir bu acaba ?
-
Andrei bunu yazdı
kreyzi, holycat, ershn, esconda ( rip :( ), itfaiyeci bunlardan ses gelmesini bekliyorum, gecen serverda oyunun mudavimlerindendi bu müridler.
su an sayı olumlu yöne dogru gidiyor gibi, biraz daha zaman gecsin de kesin kararı öyle verelim.
bana uyar.
-
bırakalı yıllar oldu ama güzel olur pk yapmayı özledik.