Knight Online Emeklilerine Duyuru.
-
Yaw bu sitede COD: Ghosts Online oyuncu yok mu ?
-
hadi bakalım güzel olur
-
vay be gözlerim yaşardı mk
lise hayatımın amk yan oyundur kendisi bu ne mk bole oyunmu olur derken içinde buluvermiştim kendimi :) neydi o ilk cıktığı zamanlar 60 lwl paper mageler kulelerin ortasına adam yatırmalar nova townlar pusular asasslardan sw istemeler yalvarmalar :D :D 55 lwl asaslar elinde +6 +7 md fp +7 set le czde dolaşmalar :D ne günlerdi apos partileri lr mage aramalar :D oynamyalı baya oldu yapında biraz geçmişe dönelim
Illegal_Character tarafından 27/Nis/14 17:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Illegal_Character bunu yazdı
lise hayatımın amk yan oyundur kendisi bu ne mk bole oyunmu olur derken içinde buluvermiştim kendimi :) neydi o ilk cıktığı zamanlar 60 lwl paper mageler kulelerin ortasına adam yatırmalar nova townlar pusular asasslardan sw istemeler yalvarmalar :D :D 55 lwl asaslar elinde +6 +7 md fp +7 set le czde dolaşmalar :D ne günlerdi apos partileri lr mage aramalar :D oynamyalı baya oldu yapında biraz geçmişe dönelim
şu an uskoda bu bahsettiğin itemlerle exp partisine bile almazlar :D
-
bende oynayabilirim gerçi turgut özalın dediği gibi "Emekliler ölmüyor" olayına döndü. 10 yıl oldu ama takılırım buffer olurum işte arada dolaşırım :))
-
oturuyorum bunu yazdıIllegal_Character bunu yazdı
şu an uskoda bu bahsettiğin itemlerle exp partisine bile almazlar :D
hacı şuan uskonun boku cıkmıştır tahmin edebiliyorum benim dediğim teeee ilk cıktığı zamanlar ;) 60 lwl bi magen varsa elinde +8 wizart staf +8 peper set hp +6 takılar :D kralsın :D nova varsa problem yok harpilerde md ye az mı db çektik :D
-
Ekonomik olarak desteklerim. Arada sırada da login olurum. Beni 2 say, ekürim var.