folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Knight Online Emeklilerine Duyuru.

Knight Online Emeklilerine Duyuru.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yaw bu sitede COD: Ghosts Online oyuncu yok mu ?

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twiN35
    twiN35's avatar
    Erkek

hadi bakalım güzel olur

Semt-i Bornova..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

vay be gözlerim yaşardı mk

lise hayatımın amk yan oyundur kendisi bu ne mk bole oyunmu olur derken içinde buluvermiştim kendimi :) neydi o  ilk cıktığı zamanlar 60 lwl paper mageler kulelerin ortasına adam yatırmalar  nova townlar pusular asasslardan sw istemeler yalvarmalar :D :D 55 lwl asaslar elinde +6 +7 md fp +7 set le czde dolaşmalar :D ne günlerdi apos partileri lr mage aramalar :D oynamyalı baya oldu yapında biraz geçmişe dönelim

Illegal_Character tarafından 27/Nis/14 17:52 tarihinde düzenlenmiştir

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Illegal_Character bunu yazdı

lise hayatımın amk yan oyundur kendisi bu ne mk bole oyunmu olur derken içinde buluvermiştim kendimi :) neydi o  ilk cıktığı zamanlar 60 lwl paper mageler kulelerin ortasına adam yatırmalar  nova townlar pusular asasslardan sw istemeler yalvarmalar :D :D 55 lwl asaslar elinde +6 +7 md fp +7 set le czde dolaşmalar :D ne günlerdi apos partileri lr mage aramalar :D oynamyalı baya oldu yapında biraz geçmişe dönelim

şu an uskoda bu bahsettiğin itemlerle exp partisine bile almazlar :D 

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

bende oynayabilirim gerçi turgut özalın dediği gibi "Emekliler ölmüyor" olayına döndü. 10 yıl oldu ama takılırım buffer olurum işte arada dolaşırım :))

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    oturuyorum bunu yazdı
    Illegal_Character bunu yazdı

şu an uskoda bu bahsettiğin itemlerle exp partisine bile almazlar :D 

hacı şuan uskonun boku cıkmıştır tahmin edebiliyorum benim dediğim teeee ilk cıktığı zamanlar ;) 60 lwl bi magen varsa elinde +8 wizart staf +8 peper set hp +6 takılar :D kralsın :D nova varsa problem yok harpilerde md ye az mı db çektik :D

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Ekonomik olarak desteklerim. Arada sırada da login olurum. Beni 2 say, ekürim var.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 10514 Toplam Mesaj: 88