Knight Online Emeklilerine Duyuru.
-
hangi versiyonda olcak?
-
Andrei bunu yazdı
kreyzi, holycat, ershn, esconda ( rip :( ), itfaiyeci bunlardan ses gelmesini bekliyorum, gecen serverda oyunun mudavimlerindendi bu müridler.
su an sayı olumlu yöne dogru gidiyor gibi, biraz daha zaman gecsin de kesin kararı öyle verelim.
Aç hocam, ama edit char olursa kulaklarını inletirim :)
-
HoLyCat bunu yazdıAndrei bunu yazdı
kreyzi, holycat, ershn, esconda ( rip :( ), itfaiyeci bunlardan ses gelmesini bekliyorum, gecen serverda oyunun mudavimlerindendi bu müridler.
su an sayı olumlu yöne dogru gidiyor gibi, biraz daha zaman gecsin de kesin kararı öyle verelim.
Sen varsan bizde geliriz hocam, hiç oynamadım gerçi :D
-
Cesnist bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıAndrei bunu yazdı
Gel, sana koxp yazarız arkalarda solucan kesersin ;)
-
HoLyCat bunu yazdıCesnist bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıAndrei bunu yazdı
Gel, sana koxp yazarız arkalarda solucan kesersin ;)
Kesin daşak geciyon ama anlamadım da :D
-
Ben takılırım akşamları arada sırada.Ama unuttum bayağ 2008 den beri oynamıyorum :)
edit : db priest ben olurum :P
jawsap67 tarafından 21/Nis/14 22:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Arada girerim diye düşünüyorum.
-
Yıllardır bilgisayarda oyun oynuyorum. Şu asas komboyu bir türlü yapamadım. En son bi pvpde yapıyor gibi olmuştum ama ondan sonra hevesim kaçtı bıraktım. Olursa gelirim yalnız skype falan bişi olsun. Sessiz oyun sarmıyor.
Edit: Bir de versiyon çok yeni olmasın. Artık tüm pvpler rengarenk iğrenç bişi olmuş. Mümkünse olabildiğince eski versiyon olsun. Şahsi fikrim.
Subtitle tarafından 21/Nis/14 23:34 tarihinde düzenlenmiştir -
edit char felan olursa oyunun cılkı çıkar hocu , herşey eşit olursa oynarım bende.
-
Subtitle bunu yazdı
Yıllardır bilgisayarda oyun oynuyorum. Şu asas komboyu bir türlü yapamadım. En son bi pvpde yapıyor gibi olmuştum ama ondan sonra hevesim kaçtı bıraktım. Olursa gelirim yalnız skype falan bişi olsun. Sessiz oyun sarmıyor.
Edit: Bir de versiyon çok yeni olmasın. Artık tüm pvpler rengarenk iğrenç bişi olmuş. Mümkünse olabildiğince eski versiyon olsun. Şahsi fikrim.
Kesinlikle 1299 falan olursa iyi olur. Biz de amma statükocu çıktık ak, eski kafalar :)