Kürtçe Karakter Nüfus Cüzdanında
-
student bunu yazdı:
-----------------------------malesef forumdaki bazı kendini bilmez vatanseverler (!) ülkenin birliğini , bölünmezliğini savunanlar (!) , forumda ısrarla vatanını sevdiğini söyleyen kürtlere rağmen ısrarla tüm kürtlere küfür ederek ülkeyi bölünmekten koruyorlar.
Bu sağduyu arkadaşlar da olmasa vatan şimdiye kadar çoktan bölünürdü , ama sağolsun bu arkadaşlar sanal alemde küfürler yağdırarak vatanı savunuyorlar.
-----------------------------
o sağ duyulu arkadaşlar olmasaydı bence bugün bu ülkede kürt olmazdı.daha 1 hafta önce birbirimize giriyoduk adam mardinli ben yasa polis tanımam diyor kardeşim devlet bana bu hakkı vermiş diyorum ben hiç birini tanımam diyor gelde anlat bence kürtler kendini tanımıyor.
-
BAN YEME PAHASINA DA OLSA...
SİZİN TA ANANIZI AVRADINIZI SOYUNUZU SOPUNUZU SÜLALENİZİ MKEYİM MEMLEKETİ BÖLDÜNÜZ , SOYDUNUZ SOĞANA ÇEVİRDİNİZ BE !
-
KafirImam bunu yazdı:
-----------------------------BAN YEME PAHASINA DA OLSA...
SİZİN DA ANANIZI AVRADINIZI SOYUNUZU SOPUNUZU SÜLALENİZİ SİKEYİM MEMLEKETİ BÖLDÜNÜZ , SOYDUNUZ SOĞANA ÇEVİRDİNİZ BE !
bu küfür kime şimdi kürtleremi kürt karşıtlarınamı? -
tolgasen bunu yazdı:
KafirImam bunu yazdı:
-----------------------------BAN YEME PAHASINA DA OLSA...
SİZİN DA ANANIZI AVRADINIZI SOYUNUZU SOPUNUZU SÜLALENİZİ SİKEYİM MEMLEKETİ BÖLDÜNÜZ , SOYDUNUZ SOĞANA ÇEVİRDİNİZ BE !
bu küfür kime şimdi kürtleremi kürt karşıtlarınamı?
-----------------------------Vatanı satan , bölen herkese . Babamsa , babama bile !
-
hocam inanın böyle konuları görünce dümdüz küfredesim geliyor bu iş doğrudur diğildir onugeçtim şuanki yasaya göre yapılması mümkündiğil ne hak bıraktılar ne hukuk
-
TOLGASEN
DMRKEN
EXCALİBURTBT
YANLIZTÜRK
999EPİNEPRİN
HOLYSECLORUM
sizlere bakınca küçük küçüçük çocuklar görüyorum, size bakınca
-Ermeni ve Asuri-Keldani katliamı (1915-1916)
- Koçgiri Kürt, Alevi ve Kızılbaşları Katliamı (1919-1921)
- Greklerin acımasızca sürülmesi (1923-1924)
- Şeyh Sait İsyanı'ndan sonra Kürt ve Asuri katliamları (1925-1928)
- Dersim Kürt, Alevi ve Kızılbaş Katliamları (1935-1938)
- Haksız yasalar ve Ermeni, Yahudi, Greklerin Sürgün edilmesi (1942)
- Grek, Ermeni ve Yahudilere karşı İzmir ve İstanbul Kıyımları (1955)
- Kürtlere karşı savaş (1984'den bu yana )-Sivas Madımak katliamı
-16 mart katliamı
-Bahçelievler katliamı
-Başbağlar katliamı
-Buca katliamı
-Güçlükonak katliamı
-Kahramanmaraş olayları
- 1 Mayıs katliamı
-Kozan katliamı
-Mardin katliamı
-Muglalı olayı
-Süryani katliamı
-Zilan deresi katliamı
-Çorum olayları
-19 Aralık katliamını görüyorum yetmemiş galiba bu kadar kan daha hala nasıl kan içeriz derdindesiniz
ben sadece söylediklerinizi yazdıklarınızı çocuklugunuza veriyorum ve DTP nin kullandığı kürt çocuklarından bir farkınızın olmadıgını düşünüyorum
hangi çocuklar diyorsanız açıklayayım hani şu taş atan çocuklar varya işte onlar kadar masum ama tehlikeli cahil çocuklar
-
Türkçe isim olmasına rağmen Kâmuran yazdırırken â kullandırtmayan zihniyet, kürtçe isime izin veriyorsa dicek laf kalmamıştır..
-
@ozsar07
Hocam sana sömürülmek yetmemiş. dökülen kanlar, ağlayan analar yetmemiş. Kürdistan istiyolar daha neyin çocukluğu diyosun. Resmen bölündü ülke kürtçe şeyler girdi kanallar açıldı. Anayasını ilk 3 maddesi ne. TC Kimliği dio kürtçe isim.
Hadi hocam bırak ya neyin göstergesini yapıosun bu ülke TÜRKlerindir TÜRKlerin kalacak.
-
Tolgasen
senle tartışmak gibi bir niyetim veya çabam yok zaten senle tartışmak çocukla çocuk olmak olur 40 küsür yaşında adamım ben...
hala yaptıgınızın farkına varamıyorsunuz varamayacaksınız post ettigin Türkiye haritasını sen nasıl görüyorsun bilemem ama ben orada bölünmüş siyahla karalanmış bir Türkiye görüyorum Türkiye bir bütündür nah veririz diye bölerek gösterdigin harita Türk topraklarını ayrı ayrı görmek fikrine hizmettir.
Önce karşındaki adamı tanı sen benim gördüklerimin yaşadıklarımın 1000/1 ni yaşamadın sen daha portakalda vitamin iken ben o bölgede pkk itlerine kurşun sıkıyor, pusu atıyordum
son olarak sana gögsümde gururla taşıdığım dövmeyi koyuyorum harita öyle değil böyle olur...
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------@ozsar07
Hocam sana sömürülmek yetmemiş. dökülen kanlar, ağlayan analar yetmemiş. Kürdistan istiyolar daha neyin çocukluğu diyosun. Resmen bölündü ülke kürtçe şeyler girdi kanallar açıldı. Anayasını ilk 3 maddesi ne. TC Kimliği dio kürtçe isim.
Hadi hocam bırak ya neyin göstergesini yapıosun bu ülke TÜRKlerindir TÜRKlerin kalacak.
aklıma bir generalin cudi dağına bayrak dikmesi hadisesini hatırlattı :))