folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kürtçe Karakter Nüfus Cüzdanında

Kürtçe Karakter Nüfus Cüzdanında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    @yalnizturk, ben de zaza kürdüyüm, eminim senin o iyi dediğin zazalar seninle aynı görüşte olduğu için iyidir :D.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DmrKen
    DmrKen's avatar
    Erkek

Yorumsuz...

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1146301

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=4_evden_briinde_ensest_yasaniyor&Newsid=262594&Categoryid=7

http://www.gazeteci.tv/haber.php?haber_id=48049

http://www.habervitrini.com/sok_iddia_guneydoguda_4_evden_birinde_ensest_yasaniyor-423733.html

Anasına bacısına saldıran bu mahlukların bizim anamıza bacımıza saldırmayacağını kim düşünebilir. 

Hadi buna da desenize ensest ilişki sadece kürtlerde olmuyor diye.

01000100 01101101 01110010 01001011 01100101 01101110
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Senin demene göre demekki doğuda sadece kürtler varmış, şimdi ben de batıdan bir kaç haber bulup yazayım mı buraya? ama o ancak senin gibilere yakışır ;).

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ozsar07 bunu yazdı:
    -----------------------------

Tabii ne olmalı

Tek dil

Tek din

Tek tip elbise

Tek tip insan

Tek tip yemek

Tek tip içmek

Tek tip sıçmak

yahu nedir bu farklılıklardan korkunuz ?

Bir Kürtlükle ilgili konu oldumu hemen hakaret küfür aşağılama aynı şeyin size yapılması halinde hemen celalleniyorsunuz ama iş Kürtlere gelince agzına geleni söyleyeceksin atacaksın tutacaksın onlarda masum masum susacak yok öyle yağma Hasan böreği kardeşim

Yüzyıllardır beraber yaşadığımız bir halk var ortada gelenekleri görenekleri kültürleri içimize kadar işlemiş kimi kimden ayırıyorsunuz hanginiz halay çekmedi, hanginiz türkü ve uzun hava dinlemedi, hanginiz kebab yemedi vs. vs.

YAPILMAYA ÇALIŞILAN OYUNA GETİRİLMEK ve sizlerde bu oyuna koşar adım katılıyorsunuz

BIRAKIN ARTIK HER KÜRT ASILLI OLAN TÜRK VATANDAŞINI POTANSİYEL pkk İTİ OLARAK GÖRMEYİ...

ADAMLAR İÇ SAVAŞ ORTAMI YARATIYOR DAHA FARKINA VARAMADINIZ VESSELAM...

ben askerde gazi olmuş biriyim sizler kadar nefret duymuyorum önce bir yaşayın görün tanıyın sonra işkembe-i kübradan sallayın... bekara karı boşamak kolay atıp tutuyorsunuz ama kaçınız katıldı Haburda olanları protesto edenlere bir benim memleketim ELAZIĞ da tüm şehir sokaklara döküldü yaşadığım şehir Antalyada sadece şehit aileleri bir yürüyüş yaptı toplasan 100 kişi anca vardı hani nerede o atıp tutanlar daha bir protesto eylemine bile zahmet edip katılamıyorsunuz...

Yahu millet ekmek derdinden ne yapacagını şaşrımış durumda siz öyle yaparım böyle yaparım havasında bazılarınızın babası internet faturasını ödemese buraya yorum yazamayacak çocuklarsınız ortamı germeyin artık yeterrrrrrrrr...

dip not= Türkçe diye bir yerlerini yırtanlara bakıyorum da hepsinin nickleri pek bir TÜRKÇE :) BENİM NİCK ADIM VE SOYADIMIN KISALTILMASI VE YAŞADIGIM ŞEHRİN PLAKA NO dur karıştırmayalım...

en dip not = sakın bana kimse Kürtlerle ilgili yazdıklarımdan dolayı hakaret etmeye veya sidik yarıştırmaya kalkmasın Ben Kürt kökenli Türküm Türk vatandaşıyım bu vatan için bedel ödedim ödemeye hala hazırım Haburda yaşanana ve Açılım diye dayatılan saçmalığa benim kadar sinir olan azdır emin olun...

abi bak herkes senin kadar duyarlı değil.

bak sen ne güzel ben buyum ama Türk vatandaşıyım diyebiliyorsun.işte diğerleriyle çatışıyoruz. x kökenli olup bu devletin toprağında yaşayıp rahat durmayanlarla derdimiz. İÇ SAVAŞ ORTAMI  oluşturan Amerikan kuklalarıdır.

Nickle neyi çözebileceksin hocam. nick ne alaka şimdi. 

Madem sen böyle yazdın birazda ben sana yazıyım.

BAK HOCAM BEN HEPARLIYIM. AÇIKÇA SÖYLÜYORUM. Bu devleti yöneten hükümete karşı HEPAR olarak KADIKÖYE GİTTİK AÇILIMA KARŞI PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ YAPTIK. HENÜZ DAHA pkk lıları affeden bir durum olmadan önce bu açılımın ihanet olduğunu millete anlattık. BEN ŞAHSİ OLARAK GİTTİM ELİME PANKART ALDIM VE KADIKÖYDE YAŞAYANLARA GÖSTERMEYE ÇALIŞTIM : HÜKÜMET YABANCILARIN ESİRİDİR DİYE MİLLETE GÖSTERDİM OTOBÜSTEKİ LER ARAÇLAR VS HEPSİ DESTEKLEDİLER. yani henüz haburda bu pkk affedilmesi olayı olmadan önce gittik uyardık kadıköyde yürüşümüzü yaptık. Başka hiçbir siyasi parti bu ihanete karşı miting yaptığını görmedim. çünkü biz biliyorduk böyle olacağını. Şimdi bu teröristleri meclise sokacaklar ve hiçkimse ses çıkarmayacak göreceksiniz. 

Ayırım yaptığımız felanda yok. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kim olursa olsun Bu ülkenin anayasasına bağlı kalmak zorundadır. Bu nufus cüzdanına bu  tür uygulamada suçtur. savcıların derhal suç duyurusunda bulunulmalıdır.Lakin hükümet bu durumu desteklemesi içimizde kin oluşturuyor...

Bizim kadar bütün vatandaşların ayırt etmeden herkesin pkk yı düşman görmelidir. işte ordaki yaşayan büyük çoğunluk kürt vatandaşımız olduğu için dışlasalar destek vermeseler zaten barınamazlar.En çokta aşiret ağalarının düzeni var o yüzden halk feodal yapıda ezilip gidiyor. bizim istediğimiz ülkemizin neresinde olursa olsun herkesin bu vatanı sevmesi ve zarar verecek olanlara karşı dik durmasıdır.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DmrKen
    DmrKen's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    Senin demene göre demekki doğuda sadece kürtler varmış, şimdi ben de batıdan bir kaç haber bulup yazayım mı buraya? ama o ancak senin gibilere yakışır ;).

Haklısın hocam güneydoğuda kürtler azınlıkmış bilemedim cahilliğime ver.

Ayrıca istanbulun sadece esenyurt, esenler, gaziosmanpaşa, vs gibi semplerinde doğu illerinin çoğundan fazla kürt var.Büyük şehirler ve Akdeniz kıyısındaki Turizm mekanları aynı şekilde.

01000100 01101101 01110010 01001011 01100101 01101110
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

malesef forumdaki bazı kendini bilmez  vatanseverler  (!) ülkenin birliğini , bölünmezliğini savunanlar (!) , forumda ısrarla vatanını sevdiğini söyleyen kürtlere  rağmen ısrarla tüm kürtlere küfür ederek  ülkeyi bölünmekten koruyorlar.

Bu sağduyu arkadaşlar da olmasa vatan şimdiye kadar çoktan bölünürdü , ama sağolsun bu arkadaşlar sanal alemde küfürler yağdırarak vatanı savunuyorlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

student bunu yazdı:

malesef forumdaki bazı kendini bilmez  vatanseverler  (!) ülkenin birliğini , bölünmezliğini savunanlar (!) , forumda ısrarla vatanını sevdiğini söyleyen kürtlere  rağmen ısrarla tüm kürtlere küfür ederek  ülkeyi bölünmekten koruyorlar.

Bu sağduyu arkadaşlar da olmasa vatan şimdiye kadar çoktan bölünürdü , ama sağolsun bu arkadaşlar sanal alemde küfürler yağdırarak vatanı savunuyorlar.

kim o bazı kendini bilmezler yazın.  bilelim.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1. sayfa ;

HolySeclorum bunu yazdı:
    Hay sıfatına zıçtığım madem "Hêvî umut, Jiyan yaşam" demekte niye umut yaşam koymuyon direk..Ama yok illa pislik yapacaklar,bölücü düşüncelerince güya zafer kazanmıştır şimdi bu haysiyetsiz...

4. sayfa ; (akp ye söverek ülkeyi koruyor )

tolgasen bunu yazdı:
    ulan ben sizin akp gibi ananızı avradınızı böldünüz ülkeyi aq her bi boka izin veriolar gidio aq ülke bölündü ya

6.sayfa  ;

999Epineprin bunu yazdı:
    hepsinin soyunu sopunu ...

8. sayfa ;

ExcaliburTBT bunu yazdı:

Bsg e$cinsel kominist |:
    Ticaret hukuku değil canımın içi bizzat ya$amdan kesitler verdim sana  be$ yıldır muhasebedeyim..:G atıyorum Modapoint bir tabela ismidir ama şirketin adı gülen giyim ltd.şti dir dikkatini zikerim gülen giyim ltd şit geçer resmi evrakta. ha yabancı menşeili firmaların isimleri  resmiyette yabancı olurlar atıyorum total oil aş. :| tabela markası ne zamandan beri resmi evrakta geçer olmu$ :G kro. ayrıca kamu kurum ve kurulu$larına yabancı ülke vatanda$larıda gelebiliyor arabıda amerikalısıda wc nin ne olduğunu kafenin fast food un ne demek olduğunu iyi bilir :B  konuyu dağıttın gerçi  burda eniğe k.rtçe isim vereni tartı$ıyoruz.

9.sayfa ;

tolgasen bunu yazdı:
    ulan iyi kürt kötü kürt demicen doğrucan hepsini soykırım yapıcan. sevmiyorum abi kürtlerin hiç birini sevmiyorum. bunu okuyan kürtlerde çoktur sizide sevmiyorum. kürt diyince tırsıyorum abi

yalnizturk bunu yazdı:

zazaların dışında kalan kürtleri bende sevmem sevmem için ne bir faaliyetleri vardır bu ülkeye nede hizmetleri bu zamana kadar tanıdığım 20 kürtten sadece 4 tanesi adam gibidir bunların üçü zazadır 1 ide mardinlidir gerisi şerefsiz o.çocuğudur

Şimdi bana sorsalar Kürtleri seviyormusun ?

Zazalar haricindekiler sevmem bi kişi kürtse ona bakış açım değişir.

Şimdi bana sorsalar En İyi Kürt Ölü Kürtmüdür Diye ?

Bunu demem çünkü bunu demek islama aykırı ne diyelim Allah'ından bulsunlar bunu dersem bir kürtle aramda hiç bir fark kalmaz.

Bu kürtçe ismi verenlerinde bunuişleyenlerinde bunu onaylayanlarında a.qoyim

ek olarak;

Bunu destekleyen sayın kürt canlılara söylüyorum bu halkın sabrını taşırmayın biz her ne kadar tarihte kurunun yanında yaşı yakmadıksada bugün mecbur kalırsak kuru yaş farketmez bu ülkenin geleceği için ne yapılması  gerekiyorsa gözümüzü kırpmadan yaparız Bu devletin size verdiği yaşama hakkını zorlamayın...

Sağlıcakla Kalın ve Şunu Unutmayın Biz Biriz ne zaman sizden biri ben kürtüm demeye başladıysa o zaman kavga başlamıştır bunu yapmayın bu ülke bu halk bunu haketmiyor herkes sınırını bilsin kürtssen kürtsün kardeşim bize ne eğer barış istiyorsan eğer kardeşlik istiyosan dağdan babanı kardeşini amcanı dedeni çağır öyle barış talebinde bulun

( internet kafeden yazdımbunu  kalkacam yaptığınız alıntıyada söylediğiniz sözede cevap vermicem zaten söylenenleri fazla takmıyorum artık benim şehitlerimin kemikleri sızlarken sizin söyledikleriniz benim için önemsizdir )

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    en iyi k.rt ölü k.rt demekte yannı$ bence :B pis kokar falan vs. en iyi k.rt  a$ıları düzenli yapılmı$, eğitimi verilmi$ k.rttür |:

10.sayfa ;

DmrKen bunu yazdı:

Yorumsuz...

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1146301

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=4_evden_briinde_ensest_yasaniyor&Newsid=262594&Categoryid=7

http://www.gazeteci.tv/haber.php?haber_id=48049

http://www.habervitrini.com/sok_iddia_guneydoguda_4_evden_birinde_ensest_yasaniyor-423733.html

Anasına bacısına saldıran bu mahlukların bizim anamıza bacımıza saldırmayacağını kim düşünebilir. 

Hadi buna da desenize ensest ilişki sadece kürtlerde olmuyor diye. 

------------------------------

Bu hakaretleri alıntı yaptığım için kürt kardeşlerimden özür dilerim , belki  bu halde toplu olarak görüldüğünde ne demek istediğimi kaygusuz da anlayabilir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    tolgasen bunu yazdı:
    ulan iyi kürt kötü kürt demicen doğrucan hepsini soykırım yapıcan. sevmiyorum abi kürtlerin hiç birini sevmiyorum. bunu okuyan kürtlerde çoktur sizide sevmiyorum. kürt diyince tırsıyorum abi
    Seni kim seviyorki? Bir de imzana anti-ate yazmışsın, o ateistler bile senden daha müslümandır emin ol! ---@ozsar07 abim, biz ne desek boş, bize ailelerimiz Türkleri düşman olarak öğretmedi, bize ayrımcılık öğretilmedi, yaratılanı sev yaradandan ötürü dendi, sen ne kadar yazarsan yaz bence ailelerinden kaynaklanıyor. Yalnız bu olayların sonu hiç iyi değil, hele birde başamıza üşüşen akbabalar varken...

beni sen sevme zaten. sen benim müslümanlığımı ne bilion sen benim namaz kılıp kuran okumadığımı ne bilioun benlemi yatıp kalkıon. Adam ol müslümanlığıma laf etme.

Sevmiyorum kürtlere soykırım yapıcaz desinler en önde gitmeyen şerefsiz olsun.

Biri demiş adını hatırlamıyorum 10 kürtten 4ü adamdır 3 zazadır diye. ben zaza maza anlamam 500 tane kürt gördüysem 500ünün kafasında puştluk vardır.

Okucan demiş görüyoruz okuyanlarında dağda adam kaldırıyolar. Doktor adam gidip askeri vuruyor burda okurken götünü askere dayıyor.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    en iyi k.rt ölü k.rt demekte yannı$ bence :B pis kokar falan vs. en iyi k.rt  a$ıları düzenli yapılmı$, eğitimi verilmi$ k.rttür |:
    ne ölüsü abi ya doğmamış kürttür. O yaşarkende bi boklar yapmıştır hayatında

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 21296 Toplam Mesaj: 112