Kürtçe Karakter Nüfus Cüzdanında
-
ozsar07 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Devleti iyi karaladın.
-
bayzin bunu yazdı:
ozsar07 bunu yazdı:
-----------------------------Devleti iyi karaladın.
Ayrıca 40 küsür yaşına gelmiş ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde Türk Alfabesi'nin hiçe sayılarak resmi evraklara alfabede olmayan harflerin koyulmasına karşı çıkan insanlara çocuk diyecek kadar da ilginç biri.Sen o dövmeyi göğsüne gösteriş yapmak için yaptırmışsın demekki..Kafanın içi değişmeikten sonra istediğin yere dövme yaptır ne fayda..Kan dursun ayağına teröristi baş tacı yaptığınız yetmiyomuş gibi bunların karşısında olan insanlarıda karalama kampanyasına giriştiniz..
Açılıma karşı çıkarsın,hainleri aramıza almayı kabul etmezsin hepsinin imhasını istersin faşit derler :D Alfabemizde olmayan harflerin devlet kurumlarında ve resmi evraklarda kullanılmasının karşısında olursun çoluk çocuk derler..İşte böyle böyle Türk insanını pkk sempatizanı kürtler karşısında sindirmeye çalışıyorlar..
-
student bunu yazdı:
-----------------------------1. sayfa ;
HolySeclorum bunu yazdı:
Hay sıfatına zıçtığım madem "Hêvî umut, Jiyan yaşam" demekte niye umut yaşam koymuyon direk..Ama yok illa pislik yapacaklar,bölücü düşüncelerince güya zafer kazanmıştır şimdi bu haysiyetsiz...
-----------------------------Yani bu yazığımın bütün kürtleri kapsadığı sonucuna nerden vardın ?
Bu sitede birkaç kişi var biz inatla pkkya,pkk sempatizanı kürtlere karşı yazdığımız yazıları tüm kürtlere mal etmeye çalışıyolar,bu yazıları tüm kürtlere yazılmış gibi göstermeye çalışıyorlar...Bizde bu çakkallıklarınızı fark etmiyoruz güya :D
-
yazdıklarımı nasıl okuyorsunuz anlamadım nerenizle düşünüyorsunuz
benim demek istedigim TÜRKİYE HARİTASINDA EN UFAK BİR DEĞİŞİKLİK YAPILMAMALIDIR
yapılacaksa haritamız koyulur altına nah veririz yazılır nah alırsınız yazılır üstünde oynama yapılamaz benim düşüncem busanal kahramanlığı bırakın ben boşbakanın dediği gibi yan gelip yatmadım evelAllah pkk iti de vurdum pkk itlerinden kurşunda yedim sene 1992 de benim kadar kan görmediginiz için sanırım kan kan diye çığrınan ve en ufak dürtmeyle gaza gelen bir topluluk hoşunuza gidiyor ?
çocuk benzetmemi sakin kafayla okursan anlayacağını umuyorum savundukları konuya bir şey dediğim yok hainler içimizde yaşasın demiyorum gebermeleri kadar mübah birşey yok ama bir bardak sudan fırtınalar koparanları ve sonuçlarını çok gördü bu güzelim memleketimiz ben onu anlatmaya çalışıyorum
-
Kürtçe alfabede yer alan (w), (q) ve (x)
amk kürtlerin alfbesidemi varmış
-
Arkadaşlar ben çağrı merkezinde çalışıyorum her ilden adam arıyor bir gün bu çocuk büyüyecek ve bir çağrı merkezini aradığında adını nasıl kodlayacak en basite indirgenmiş halini sizlere söylüyorum. kürtler için ayrı çağrı merkezimi açılacak bu nasıl bir saçmalıktır bunun adı resmen bölücülüktür devlette buna zemin hazırlıyor sırtımızdan bıçaklıyorlar atalarımızın kemikleri sızlıyor. bana maval okumasın böyle şeylerin iyi olduğunu savunanlar bana iyimser davranmayın ben faşist değilim TÜRKÜM.
-
yok yok sonumuz hiç aydınlık değil...
-
konuyla ilgili hala bi düzenleme duymadım yazık diyorum bu kafayla bu ülke adam olmaz.
japon asıllı türk vatandaşı aynı işemi yaptırsa acaba ne dicekler ne diyebilirlerki ?
-
a b c ç d e f g ğ h ı i j k l m n o ö p r s ş t u ü v y z (neyse o) benim adımda xavier olsun bari amk.
-
M1KROP bunu yazdı:
-----------------------------vala ister hazmedin ister etmeyin. bu ülke ne sizin yüzünüzden ne pkk yüzünden bölünmeyecek. kürt türk kardeş yaşayacak.
yerinde kürtçe kitap basılacak türk tarafından okunacak yerinde türkçe kitap basılıp kürt tarafından okunacak ki doğru yoldayız.
"bu sözüm meclisten dışarıdır alınan alınır"
ha bana gelince siyaset sevmem.
ama kürdüm aslım bu. inkar etmem. kimse ettiremez. benim dayımın dedesi kürt ve istiklal savaşı gazisidir.
siz kürtlere azınlık nerden geldiği belli değil diyin, benim gibi anlayışlı olmayan cahiller dağa çıksın ;) sonrada sizin gibi adamlar sayesinde bi sürü asker şehit vereli (?) düşünün yanlış mı. o askerlerimizin katili kim iyi düşünün.
-----------------------------dayının dedesi ne demek ? sen daha Türkçe yi sökememişin zaten...
Büyük Atatürk gerçek kurtuluş savaşı eğitimde kazanılacaktır diye öngörmüştü ancak bunu millet olarak başaramadığımız gayet açık, değil başka etnik kökenden gelenleri kendi Türk evlatlarını bile eğitemedi bu ülke. Belki integral cebir çok iyi öğretti ama millet olmak ne demek, ortak dil ve ortak kültür yok olursa başına neler gelir bunu öğretemedi.