Kürtçe Seçmeli Ders Olacak !
-
kürtcenin önünde anayasa engelemi warki?? kürtce eğitim verilio zaten istenen okullarda..
-
vallahi hacı büyük konusmamak lazım :) Bende zamanında senin gibi düşünyodum ama eskide kaldı.Kız arkadasım kürt,İyide bi solcu ama deli gibi seviyorum :) Oda beni seviyo
Demekki aşk renk dil din ırk fark etmiyo :) -
enicma bunu yazdı:
-----------------------------başbakan karadenizlilerin suratına nasıl bakacak nasıl gezecek memleketinde nasıl hesap verecek şehit aileleri her gürdüğünde yuhalamicakmı bu genclere nasıl hesap verecek bi ata sözü vardır Güvenme Güzelliğine Bir Sivilce Yeter Güvenme Makamına Bir darbe kürt değilim kürtteri sevmem karadenizliğim allahınakadar da miliyetciyim benim toprağımdan bir karış yer alacak adamın götünden şırınga ile kan alırım helede Karadenizden Bugüne kadar çook yerde türkçülük gördüm heryerde pkk aleğine bayrak açıtlar pankart açtılar türk olan o ppk bayragını açtırmaz samsunda bırak türk bayrağını yere atacak adamın yakacak adamın taaa delüğüne koyarlar T.C vatandaşıyım vatanıma kanım feda
bir gün herkez birilerine hesap verecek umarım baştakileri halk seçtiği gibi cezasıını da halk verecek Türküm Karadenizliyim götü yiyen kürtler buraya gelir buakadar da net konuşuyorum he bide eğer herkez istediğini alabiliryosa travestilerede ayri nüfüs cuzdanı versinler kürtlerle dost olcama yamyamlara yemek olurum :D
-----------------------------
hocam şimdi sen siyasetmi yapıyon türklüğümü savunuyon kürtleremi laf atıyon anlamadım yoksa apayrı bir konu pkk mı
kafama takılan vatanıma kanım feda diyişin bu vatana zamanında kürdün türkün arabın cerkezin lazın gürcünü azerinin hepsinin birden canı feda oldu sen su kürt yerine baska kelime yerlestirde kafamızı bozma
''karadenizliyim götü yiyen kürtler buraya gelir''
''kardenizliyim götü yiyie pkk buraya gelir ''
bu daha iyi olmadımı anicma kardesim