Kürtçe Seçmeli Ders Olacak !
-
etraf yine kürtleri ve pkk'yı aynı kefeye koyan cahillerle doldu...
pkk ayrı...kürtler ayrı
pkk ayrı...kürtler ayrı
pkk ayrı...kürtler ayrı
pkk ayrı...kürtler ayrı
pkk ayrı...kürtler ayrı
pkk ayrı...kürtler ayrı
pkk ayrı...kürtler ayrı
pkk ayrı...kürtler ayrı
pkk ayrı...kürtler ayrı
pkk ayrı...kürtler ayrı
kürtleri severim...pkk'lılardan nefret ederim...KÜRT TÜRK KARDEŞDİR...BEN ÖZBEKİSTANLIYIM KÜRT DEĞİLİM KÜRT OLDUĞUNDAN BÖYLE DİYOR DEMEYİN...
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------
RedMILITAN bunu yazdı:
-----------------------------Yazilanlari görünce bir anda kendimden süphelendim, acaba tükettigimiz oksijen ayni oksijenmi yoksa siz daha evrimlesmeyen türlerdenmisiniz ? (bknz: Cem Yilmaz)
:)))
Sizde refleks olmus artik sanirim.
Kürt kelimesini duydunuzmu PKK diyorsunuz.
E zaten tartisma bu sekilde yürürse konusmaya bile gerek kalmiyorki..
Birisi diyor ankara digeri diyor g.... kara.
Kürtce dilinden bahsedince PKK yi direkmen muhattap almaniz kadar sakat bir denklem olamaz.
Durun siz yazmadan ben söyliyeyim :" Ya biz iste o kötü olan kürtlerden bahsediyorduk aslinda, yoksa tüm kürtlerden degil."
Hep ayni cümle hep ayni beyin....
Birseyi genellestirmek kadar yanlis birsey yoktur.
Asirlardir birlikte yasayan iki halkin bu derecede problemler yasamasida görülmemistir.
Ülkemin insani iste :)
-----------------------------Senin zihniyetine çakayım (: bak nedemiştim oku adam gibi; Atatürk bir milleti dilinde asimilasyon yaparak fethetmekle ilgili bişeyler demiş zamanında.O insan ATAM bişey biliyorki söylüyor!Gerçi size göre vatan millet yalan,Türkiye diye bişey yok herkes insan demi?Skerim böyle zihniyeti!İstediğiniz haltı edin,günü gelince YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!!!
Gelde cak sirin cocuk seni :) cok cicisin sen oksuyasim geldi :)
Sende zekanin kullanabilme kabiliyeti olsaydi,benim ters birsey söylemedigimi anlardin.
Kimi ne bölmesi ne geveliyorsun. O herkezi bir olarak koydugunun kefeni al kafana gecir sonrada gömül....
-
Kürtçe diye bir dil vardır.Alfabeside vardır sallamasyon değildir.Ancak asırlardır kardeşce yaşayan halk 1 devlet kurarsa ve o devlet Genişletilmiş büyük ortadoğu projesinin içine ettiyse en basitinden halkları bölerek ülkeyi çökertebilirler.Asıl sorun pkk değil.PKK bitmez..Onu durdurmanın yolu çok basittir.PKK insanları kandırıp kendi tarafına çekiyor.Türkler de her kürte pkk lı diyor.Buda pkk nın işine yarıyor.Bunu herkez anlayabilir..
Bence pkk la mücadele etmenin tek yolu doğuda saf kürt halkını parayla,iyi yaşamla,bilgilendirerek doğu tarafa geçirmektir.Ama biz yangına körükle gidiyoruz.Buda ateşi
büyütüyor.Zaten bu saatden sonra imkansız.Adamlar doğuda Sabah kalkıyo kürtçe akşam yatıo kürtçe konuşuyolar.%85 i pkk ya destek veriyor.Geceleri saat 9 dan sonra
pkk kimlik kontrolu yapıyor.Ama bunların olcağı belliydi.Yangına körükle gitmeyin demiş atalarımız.Hem bizim ülkemiz 1945 den sonra ABD nin kontrolune girdi ve yıkım süreci başladı.Çünkü 1945 ordu Alman ekolunden çıkıp Amerikan ekolune girdi.Ayrıca NATO girmemizde çok düşündürücü...ABD sovyetlere karşı hep bizi sattı.Ozamanlarda ABD rusyaya saldırsaydı arada biz kalıp boku yerdik.ABD bizi dakkasında satardı...Şimdi ne oldu 70 lerden sonra TR de devrimci mücadele başladı bunu nasıl kırmayı denediler.Karşı bir gurup yaptılar.Sadece düşünmeyen ve soyleneni yapan kişiler.Hayatın hiç kitap okumamıs üni ye gitmemiş kişiler.Bakdılarki olmuyo 80 darbesini yaptılar.Eşitlik ozgurluk hayal oldu.Ama gene bitmedi sonra APO denen o.ç nu çıkardılar pkk yı kurdurdular.Hem devrimcileri bölduler hemde karşı tarafı çünkü 2 taraftada kürt kökenli insalar vardı.Ne oldu sonra orduyu harekete geçirdiler 94 den 96 ya kadar doğuda köyleri bilerek yaktırdılar sözde pkk lı var diye.Ama hayatında gerilla gormemiş insanlar oralarda niyazi oldu:(Bunu gene ABD nin işine yaradı pkk bu şefer bunu bahane ederek kürt gençliği yanına almaya başladı ve günümüz 2000 ler durmadan şehit vermemize rağmen halan ordu bile bile tuzaklara düşüyor.Aynı yola 3 kez bomba konmasına rağmen o yoldan geçilmesi emrediliyor. Ovadaki karakol bombalanıo ama genede o karakol tepeye alınmıyor.Sanki bilerek oraya konulmus...Bakdılar gene olmuo bu sefer dini bahane edelim türkiye halkları din açıdanda bölünsün.Çeşit tarikatlar kurdular ve bunlardan en o.ç olanını Fetoş(fettuhlah) ın tarikatunu ülkenin başına getirdiler.Fetoş merterde göt verirken yakalanmıs ve ABD kaçmısdır.Halan ABD dedir.Çünkü siyasi yasağı vardır + g*t vermişdir :)) Şimdide kürtçe seçmeli ders olacak denmesi çok normaldir.ve karşı koyamayız anca konuşuruz. O kadar bölündük ki guruplara.Siyasetten milletimize, millimiden dinimize kadar gruplara ayırdılar.Allah sonumuzu hayır etsin.Bu arada vatan millet sakarya demeyin. O vatan dediğimiz şey Sabancılar koçlar.Biz askere gidiyoruz onları koruyoruz ve şehit oluyoruz.veya sakat kalıyoruz.Gazilere verdikleri maaş küfür eder gibi :@ Hem niçin Hiç bi zaman bi konağın önünden şehit cenazesi kaldırılmadı.Alın işde Tayyipin çocuğu askerlk yapmadı çürük raporu çıktı.Şimdi tayyip in oğlu gitmiyo.Bende gidip tayyip i mi koruyacam dağda. Yokyaaa Türk Halkı beyinsiz mi:@ Kimi kandırıyosunz! inş Allah Türk milletine (ve etnik guruplara) yardımcı olsun
Selametle......
-
apoyu da çıkarın dış işleri bakanı olsun. iyice devletin bi tarafına ediyorlar.
-
kürtçe seçmeli dil olsun diyenler
yeni lisan ı çıkaranlara saygısızlıktır. bu söz yeterli.
-
Kelv1n bunu yazdı:
Thelordmax bunu yazdı:
lafı arkanızdan anlamayın aq 40 milyon kürdün konuştuğu dil neden başkalarına batıyo gereksiz bencede neyse...
40 milyon kürt? ne oluyor ne zmn çoğaldılar?? (dışarıdaki bizi ilgilendirmez.)
ben dışardakileden bahsetmedim canevar.. -
valla yakacaksın bunlar ne seçmelisi laa ne seçmelisi
size bunu izlemenizi öneriyorum benim partilerle işim yok ama bu adam yani alparslan türkeş çok dogru diyor ...
http://www.youtube.com/watch?v=10flgSbFskY
kürtçeymiş o zaman lazça çerkezce egitim yapalım a.q türçe sadece TÜRKÇE ...
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------valla yakacaksın bunlar ne seçmelisi laa ne seçmelisi
size bunu izlemenizi öneriyorum benim partilerle işim yok ama bu adam yani alparslan türkeş çok dogru diyor ...
http://www.youtube.com/watch?v=10flgSbFskY
kürtçeymiş o zaman lazça çerkezce egitim yapalım a.q türçe sadece TÜRKÇE ...
Aynen öyle !Ne demiş Karamanoğlu Mehmet Bey : "Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." 13 Mayıs 1277 okadar la!
-
iyi o zaman kardeşlerim sokakta, tarlada, ticaret yaparken, sevgilimle konuşurken, dert yanarken, dert dinlerken, besmele çekerken, şükrederken kullandığım dil budur benim. gelin susturun beni :)
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
iyi o zaman kardeşlerim sokakta, tarlada, ticaret yaparken, sevgilimle konuşurken, dert yanarken, dert dinlerken, besmele çekerken, şükrederken kullandığım dil budur benim. gelin susturun beni :)
-----------------------------merak etme zamanı gelir herşeyin er yada geç bekleriz...biz sana konuşma demiyoruz ama eşşekler anlamazki üstüne alınma sana deel egitim isteyemezsin yak devlet kuracaz siktirin a.q sizin gibilerirn kafasını kesmek var...