Kusursuz Cinayet Mümkünmüdür?
-
Konuya ilgisi olanlar, CSI tarzı dizi hayranları da çok iyi bilir ki; En küçük temas bile iz bırakır.Peki kusursuz bir cinayet mümkünmüdür?Bu soruyu kendinize sormak için bir sebebimiz yok ama eminim hepimiz zamanında böyle bir plan kurmuşuzdur.Şimdi tekrar o güne dönelim.Diyelim ki birini öldürmeyi kafaya taktınız ve bunun iz bırakmadan yapmak istiyorsunuz.Ne yapardınız?
Benim bu konuda ışık açacak fikirlerim var ama müritlerinde fikirlerini görmek istiyorum.
Saygılarımla
-
kusursuz bir cinayet bir buz sarkıtı ile olur alır kalbine saplarsın ve ortada hiç bir delil bırakmadan bir kac dakika sonra kendiliğinden yok olur.
-
kafama kar maskesi elime eldiven ayaklarıma poşet geçirip evde kullandığım 10 senelik ekmek bıçağınıda alıp maktülün evine gelmesini beklerim ve evine girmeden bıçaklardım sonrada bıçağı orada bırakıp uzaklaşırdım.
BU YAZI HAYAL ÜRÜNÜDÜR...
-
yok la
-
Zaten Cinayeti İşliceksin Evine Dirip Koltuğuna Elektirkli Devre Kurarım :) 250 woltu yediği zaman damarlarda yağ falanda kalmaz:D acılır.. rahatlar insan :D
-
fare zehiri içir
-
bu konuda örnek film patoloji. heroesta peteri canlandıran oyuncunun oynadığı film.
-
Takip et, Dinle, İzle, Ummadığı yerde İndir. :) Bu kadar basit.
-
Tabi ki evet.
-
kusursuz cinayet çok saçma oluyor kusurlu cinayet nasıl oluyorki kusursuz cinayet olsun?
arkada delil bırakmadan yapılacak cinayetten bahsedebiliriz.
-
susurluk ?
