folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kusursuz Cinayet Mümkünmüdür?

Kusursuz Cinayet Mümkünmüdür?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:
    -----------------------------

Adamı bayıltıp sonra yakmak?

Ne parmakizi ne birşey... 

Küllere işersen o zaman kusursuz bir cinayet olur.
    Aksi taktirde küllerde hala adamın kimyasına ait bilgiler yer alır :)

Ya da git çayıra çimene bir yere serp gitsin :D Şifa niyetine (:

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Valla kusursuz cinayet olurmu bilmiyorum ama,size okuduğum bir şeyi anlatayım gazetede,adamın biri Amerikada yol üzerinde arabanın içinde ölü olarak bulunuyor.Hiçbir kanıta rastlanamıyor.Fakat adamlar arabanın içinde bulunan normalden daha fazla gelişmiş bir sineği görüyolar.Bunu alıp inceleme yapıyolar.Sineğin kanından yola çıkarak adamı öldüreni buluyolar.Gerçekten çok garip ve enteresan.Bunun dışında Discovery de bir zamanlar cinayetleri gösteriyolardı.Herhangi bir saç kılından bile adamı bulabiliyolar.Yani teknoloji kusursuzluğu imkansız hale getiriyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    aileme zarar veren birini öldürürdüm bunu nasıl yapardım çook planlı bir şekilde öncelikle akrep burcu olduğumu belirteyim. İntikam soğuık yenen bir yemektir onun için şahısla olay hemen sıcakken bir sürtüşmeye yada çatışmaya girmem beklerim ha bu 1 ay mı olur 2 ay mı olur bilemem ama beklerim baya bi insanların unutması lazım olayı o lavuğunda unutması lazım tabiki. Neyse diyelimki aradan 3 ay geçti gayet güzel bir zaman tüm olaylar unutulmuş olmalı ama benden zerre kadar şüphelenmemeliler ama bundan emin olmak lazım onun için öldüreceğim şahısa ufak bir zarar vermek lazım mesela arabası varsa kundaklamak gibi bakalım benden şüpheleneceklermi? evet arabayı kundakladım ama kimse ilgilenmedi çünkü ben o olay olduğunda evde hasta yatıyodum numara tabi hasta yatmak olayı tüm aileyi mahalleyi kaldırıyorum ayağa hastayım diye yataktan kalkacak halim yok o şekil yani yataktan kalkamam adamın arabasını nasıl kundaklayayım heheheheh Neyse herşey istediğim gibi gidiyo biraz iyiştim buda numara tabi ve aileme tatile çıkmam gerektiğini söylüyorum komşuların hepsini dolaşıyorum bir istekleri varmı diye çünküü izmirden antalyanın sıcak sahillerine gideceğimi dinleneceğimi söylüorum genellikle dedikodu yapacak insanları dolaşmaya özen gösteriyorum çünkü olay olduğunda onlar benim tatilde olduğumu bilecekler evet otobüs biletimi otel rezervasyonumu yaptırıyorum yolculuk vakti gelince gayet normal bir şekilde otobuse binerek gidiyorum antalyay geliyorum tabi sonrada aşka bir otobusle aynı gün dönüyorum yine izmire ve gecenin o ürkütücü karanlığından yararlanarak makdul olacak arkadaşımızın evine giriyorum bakıyorum mışıl mışıl uyuyor bir anda 3 ay öncenin tüm kini tüm intikam ateşi vucudumu sarıyo yanımda getirdiğim ekmek bıçağını çıkartıyorum ve karaciğerine zevkle saplıorum çığlık atamıyo tabiki ve zevkini çıkarta çıkarta bıçak darbelerini sallıyorum parmak izi bırakmamak için eldivenlerim var tabiki aynen çıkıyorum evden sessizce ve gecenin karanlığına karışıyorum ve ilk vasıtayla antalyaya dönüp tatilime başlıyorum dönünce tatilden haberi duyuyorum ve üzülüyorum hesapta çok üzgünüm çok dağ gibi adamdı ansıl oldu memleketin hali çok kötü oldu nolcak bizim bu halimiz kim koruyacak bizi diye yakınıyorum nerde bu devlet falan diyorum kimse ihitmal vermiyo tabi benim katil olduğuma hahahahahaha

www.gramaltinnekadar.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    buraya yazdıktan sonra kusursuzlugu kalmayacak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Hiç biriniz Bilemedi Kusursuz Cinayeti, Decameron Üstatınkide Fazla Teknik... Mekan Gereksinimi ve Yeterli Zamana Bağlı uygun an Gerektiriyor. :)

Kusursuz Cinayet Ortada Ceset Olmayan Cinayettir. Ceset Yok Cinayette Yok.. :)  Ceset Yok ise Cinayet İddiasıda Yok, Delilde Yok Bilmem Anlatabildimmi.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

antivirus bunu yazdı:
    kusursuz bir cinayet bir buz sarkıtı ile olur alır kalbine saplarsın ve ortada hiç bir delil bırakmadan bir kac dakika sonra kendiliğinden yok olur.

harbiden doğru diyosun hiç aklıma gelmemişti.Ama cinayeti yazın işlemek istiyosan nolacak =)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    kusursuz cinayetten kasıt yakalanmamak sanırım.Türkiye de iz bıraksan dahi yakalanmıyorsun ( öldürülen genc kız olayındaki gibi ) yani kasmaya gerek yok =)

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yusufyusufyusuf
    yusufyusufyusuf's avatar
    Erkek

flybatwin bunu yazdı:
    aileme zarar veren birini öldürürdüm bunu nasıl yapardım çook planlı bir şekilde öncelikle akrep burcu olduğumu belirteyim. İntikam soğuık yenen bir yemektir onun için şahısla olay hemen sıcakken bir sürtüşmeye yada çatışmaya girmem beklerim ha bu 1 ay mı olur 2 ay mı olur bilemem ama beklerim baya bi insanların unutması lazım olayı o lavuğunda unutması lazım tabiki. Neyse diyelimki aradan 3 ay geçti gayet güzel bir zaman tüm olaylar unutulmuş olmalı ama benden zerre kadar şüphelenmemeliler ama bundan emin olmak lazım onun için öldüreceğim şahısa ufak bir zarar vermek lazım mesela arabası varsa kundaklamak gibi bakalım benden şüpheleneceklermi? evet arabayı kundakladım ama kimse ilgilenmedi çünkü ben o olay olduğunda evde hasta yatıyodum numara tabi hasta yatmak olayı tüm aileyi mahalleyi kaldırıyorum ayağa hastayım diye yataktan kalkacak halim yok o şekil yani yataktan kalkamam adamın arabasını nasıl kundaklayayım heheheheh Neyse herşey istediğim gibi gidiyo biraz iyiştim buda numara tabi ve aileme tatile çıkmam gerektiğini söylüyorum komşuların hepsini dolaşıyorum bir istekleri varmı diye çünküü izmirden antalyanın sıcak sahillerine gideceğimi dinleneceğimi söylüorum genellikle dedikodu yapacak insanları dolaşmaya özen gösteriyorum çünkü olay olduğunda onlar benim tatilde olduğumu bilecekler evet otobüs biletimi otel rezervasyonumu yaptırıyorum yolculuk vakti gelince gayet normal bir şekilde otobuse binerek gidiyorum antalyay geliyorum tabi sonrada aşka bir otobusle aynı gün dönüyorum yine izmire ve gecenin o ürkütücü karanlığından yararlanarak makdul olacak arkadaşımızın evine giriyorum bakıyorum mışıl mışıl uyuyor bir anda 3 ay öncenin tüm kini tüm intikam ateşi vucudumu sarıyo yanımda getirdiğim ekmek bıçağını çıkartıyorum ve karaciğerine zevkle saplıorum çığlık atamıyo tabiki ve zevkini çıkarta çıkarta bıçak darbelerini sallıyorum parmak izi bırakmamak için eldivenlerim var tabiki aynen çıkıyorum evden sessizce ve gecenin karanlığına karışıyorum ve ilk vasıtayla antalyaya dönüp tatilime başlıyorum dönünce tatilden haberi duyuyorum ve üzülüyorum hesapta çok üzgünüm çok dağ gibi adamdı ansıl oldu memleketin hali çok kötü oldu nolcak bizim bu halimiz kim koruyacak bizi diye yakınıyorum nerde bu devlet falan diyorum kimse ihitmal vermiyo tabi benim katil olduğuma hahahahahaha

İzmir'e uçarak gidip gelirsen belki o zaman kanıt bırakmamış olursun. Hem o adam öldüğünde senin de tatilde olman polislerin cinayeti bu adam işlememiştir diye düşünmelerini değil ilk iş içeriye seni almalarına neden olur.

Diyeceğim o ki Türk Polisi'ni salak yerine koymayın. Hele ki amacınız cinayetse.

Ortada hiçbir neden yokken, hiç tanımadığınız birini hiçkimse görmeden bile öldürseniz eğer cesedi kimse görmeden imha edemediysen (imhadan kasıt saklamak,gömmek DEĞİL adamakıllı monomerlerine ayrıştırmak. Bu kısımda saprofit bakterilerle kanka olsanız iyi olur :)) yakalanman an meselesi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

yusufyusufyusuf bunu yazdı:

flybatwin bunu yazdı:

İzmir'e uçarak gidip gelirsen belki o zaman kanıt bırakmamış olursun. Hem o adam öldüğünde senin de tatilde olman polislerin cinayeti bu adam işlememiştir diye düşünmelerini değil ilk iş içeriye seni almalarına neden olur.

Diyeceğim o ki Türk Polisi'ni salak yerine koymayın. Hele ki amacınız cinayetse.

Ortada hiçbir neden yokken, hiç tanımadığınız birini hiçkimse görmeden bile öldürseniz eğer cesedi kimse görmeden imha edemediyseniz (imhadan kasıt saklamak,gömmek DEĞİL adamakıllı monomerlerine ayrıştırmak. Bu kısımda saprofit bakterilerle kanka olsanız iyi olur :))

Canım ne gerek vardı o kadar Fantezi Hayal kurmaya, Bi gün Şehir dışına Arabasıyla Yalnız Çıkacağını Farkedince ki takip etmen gerek, Yolunu kesersin. Alırsın adamı Uygun bir yere getirir Sorgularsın, Ardından Öldürür Yakarsın.. Küllerinide Doğaya Serpiştirirsin.. Yeniden Gelsin dünyaya ama Adam Olsun diye. :)

Böylece Ortada Cesette Olmayacaktı Cinayet Davasıda Bu Arada Adamda Kayıp Kişiler Dosyasına İşlenecek Bir Daha bulunmamacasına. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

Öldürmeyi planladığınız kişiyle aranızdaki ilişkide çok önemlidir.

Ben aramı iyi tutmaya çalışırdım herhalde sebebimde öldürme planım tabiki :=)

Ufak bir teknem var benim dededen kalma 9.9 pancar motorlu arkadan yekeli keyifli bir alet (bakım zamanı hariç) 

Arkadaşım ile birlikte içkilerimizi alıp balık avlamaya denize açılırız, benim daha önceden hazırlamış olduğum çapaya yakın bir bacağa giricek genişlikte ilmek olması gerekli. Balık yakalayacağımız noktaya geldiğimizde ben çapayı çıakrtır denize atarım ardından çok güzel bir şekilde balık avlamaya başlar ve içkilerimizi yudumlarız. Geriye dönüş zamanı geldiğinde çapayı o toplar zamanı geldiğinde hafif iktirip bacağına ilmeği takmak kalır bana sağroş olduğumuz için ne ben o ipi tutup arkadaşımı oradan kurtarabilirim nede o bacağından o ilmeği çıakrtabilir kocaman çapa ve zincir ile birlikte denizin dibini boylar bende hayatımda ilk defa birisini öldürdüğüm için kafayı sıyırır bir süre hastanede kalırım...

Keep Going !
Toplam Hit: 24449 Toplam Mesaj: 118