folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kusursuz Cinayet Mümkünmüdür?

Kusursuz Cinayet Mümkünmüdür?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek
    GebesH bunu yazdı:
    -----------------------------

Öldürmeyi planladığınız kişiyle aranızdaki ilişkide çok önemlidir.

Ben aramı iyi tutmaya çalışırdım herhalde sebebimde öldürme planım tabiki :=)

Ufak bir teknem var benim dededen kalma 9.9 pancar motorlu arkadan yekeli keyifli bir alet (bakım zamanı hariç) 

Arkadaşım ile birlikte içkilerimizi alıp balık avlamaya denize açılırız, benim daha önceden hazırlamış olduğum çapaya yakın bir bacağa giricek genişlikte ilmek olması gerekli. Balık yakalayacağımız noktaya geldiğimizde ben çapayı çıakrtır denize atarım ardından çok güzel bir şekilde balık avlamaya başlar ve içkilerimizi yudumlarız. Geriye dönüş zamanı geldiğinde çapayı o toplar zamanı geldiğinde hafif iktirip bacağına ilmeği takmak kalır bana sağroş olduğumuz için ne ben o ipi tutup arkadaşımı oradan kurtarabilirim nede o bacağından o ilmeği çıakrtabilir kocaman çapa ve zincir ile birlikte denizin dibini boylar bende hayatımda ilk defa birisini öldürdüğüm için kafayı sıyırır bir süre hastanede kalırım...

ulen düşünürken bile nefesim daraldı balkona cıktım geldim ne cani adamlarsınız yahu :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek
    kusursuz cinayet olması için kurbanın otopsi raporunda eceli ile öldü denilmesi gerekiyor :d yani başına vurulmuş,zehirle öldürülmüş,bıçakla,silahla öldürülmüş olmaması lazım.Kimsenin anlayamayacağı şekilde günden güne iz bırakmadan öldürürsen kusursuz cinayet olur.Delil bırakmamak değil mesele önemli olan insanların kurbanın kendiliğinden öldüğüne inanması. işte kusursuz cinayet böyle olmalı bence..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
     Kusursuz cinayet dedikleri ölen kişiyle sizin aranızda cinayetle en ufak bir bağ kurulamaması kurulsa bile bunu çürütçek çok ciddi başka delillerin olmasından yola çıkarak geliştirilmiş bir tezdir bençe çok gereksiz sonuçta sizi suçlamak için savçılığın kesin delile ihtiyaçı var dolasıyla iz bırakmazsanız sorunda olmaz tabe bunun bide vicdan kısmı varki ondan sizi ne kurtarır bilmiorum ..

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Yeter Artık İşlenemez Gına Geldi. :) Kusursuz Cinayet Minayet Olabilemez. :))

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Erkek

http://www.facebook.com/video/video.php?v=125744808933&ref=nf

youtube videosunu bulnca koyarım :D

http://www.youtube.com/watch?v=7lyjoQ6ko1w

sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    öldüm yaaaa gülmekten puhahahha :))))))))))))))))

www.tekno50.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

buldum tavansan asıp KAZA süsü verelim 

yada kafasında atom bombası patlatalım

diğer yöntemlerden biride siyanür kullanmak(hidrojen siyanür olabilir mesela)

yada eceli gelene kadar bekleyelim :S 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:

buldum tavansan asıp KAZA süsü verelim 

yada kafasında atom bombası patlatalım

diğer yöntemlerden biride siyanür kullanmak(hidrojen siyanür olabilir mesela)

yada eceli gelene kadar bekleyelim :S 

Wert Yat Canım yat, Belli Sende Konudan baymışın. Seni iyi Görmedim Sen Beni Dinle yat Uyu. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek

arkadaşında dedği gibi adli tıpla içli dışlı olrsan kusursuz olur cinayet

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    999Epineprin
    999Epineprin's avatar
    Erkek
    sniper çatıdan tek mermi, en temizi bence iyi saklanman gerekiyor tabii.

Karpuzu kabuğuyla,avradı donuyla..
Toplam Hit: 25279 Toplam Mesaj: 118