Kusursuz Cinayet Mümkünmüdür?
-
CSI'da da her türlü buluyolardı katili :) adamların her ihtimali düşünüyolar çok dikkatli inceliyolar bide sonuca ulaşıyolar bence buz sarkıtı olayı hariç imkansız gibi :)
-
büssürü seri katil bile elini kolunu sallıya sallıya içimizde yürüyebiliyorsa herhalde bu kusursuz cinayet gibi bişe oluyo..vardır yani :)
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------Esquire bunu yazdı:
-----------------------------
bu konuda örnek film patoloji. heroesta peteri canlandıran oyuncunun oynadığı film.
-----------------------------o filmdede hertürlü buluodu eleman nasıl öldürüldüğünü ve bence iğrenç bi filmdi izlemek isteyen izlemesin derim =)
-----------------------------nasıl bulunduğunu bilirsen, nasıl bulanamıyacağınıda bilirsin. eskilerden discovery channelde izlediğim bir belgesele geldi aklıma. adamın öldürdüğünü biliyor ama nasıl öldürğünü neden öldürdüğünü bulamıyorlardı. katilin yanı ajan sokup öyle yakalamışlardı. buda bir örnek olabilir.
-
soda şişesine su doldur .sonrada karpit kat içine . adamın .....tüne sok ve uzaklaş ..
-
Söylentiye göre kusursuz bir cinayet birisine buz sarkıtını saplamakla olur. Kendini imha eden delil...
The Crims :)
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Konuya ilgisi olanlar, CSI tarzı dizi hayranları da çok iyi bilir ki; En küçük temas bile iz bırakır.Peki kusursuz bir cinayet mümkünmüdür?Bu soruyu kendinize sormak için bir sebebimiz yok ama eminim hepimiz zamanında böyle bir plan kurmuşuzdur.Şimdi tekrar o güne dönelim.Diyelim ki birini öldürmeyi kafaya taktınız ve bunun iz bırakmadan yapmak istiyorsunuz.Ne yapardınız?
Benim bu konuda ışık açacak fikirlerim var ama müritlerinde fikirlerini görmek istiyorum.
Saygılarımla
-----------------------------kadavradanmı etkilendin
-
Bir Rus filminde seyretmiştim. Mafya patronu, genç karısını sevgilisi ile iş üstünde yakalıyor.Kadını demir çelik tesisine götürüp ergimiş demirin içine atıyorlar(!), sevgilisini bir boş araziye götürüp eskavatörle kazdıkları 2-3 metre derinlikteki çukura koyup üzerine beton döküyorlar(!).
Kusursuz mu, değil mi? Yorum sizin?
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------Esquire bunu yazdı:
bu konuda örnek film patoloji. heroesta peteri canlandıran oyuncunun oynadığı film.
-----------------------------o filmdede hertürlü buluodu eleman nasıl öldürüldüğünü ve bence iğrenç bi filmdi izlemek isteyen izlemesin derim =)
Sana katılmıyorum canerator :) Film süperdi bu tarz film ve dizileri izleyenler anlamıştır.
Ve cinayet başlı başına bir kusur diyen arkadaşlar bahsettiğimiz şey cinayet işlendikten sonra kimsenin bu cinayeti çözememesi ve seni tutuklamaları için ellerinde hiç bir delilin olamamasıdır.
Ve işlenebilecek en güzel cinayet ise Testere serisindeki cinayetlerdir bence.
Adam kimseyi öldürmüyor, sadece şans veriyor ve öldürenler kendilerini öldürüyor yani adam cinayet işlemiş olmuyor. -
mümkündür ama çok zordur her türlü ihtimali düşünmen gerekir.öldürecegin kişiyle önceden iletişimini kesmen,öldürecegin yeri seçmen uygun anı bekelemen uzun zamanını alır(en az 1 sene)
-
belediye cukuru var...