folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kusursuz Cinayet Mümkünmüdür?

Kusursuz Cinayet Mümkünmüdür?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:
    -----------------------------

Şahsen bir plan yapıcak olsaydım önce kurbanı alır bi tekneye bindirirdim ve ayagını çimentolayıp daha sonrada gecenin karanlıgında suya bir yere bırakırdım. yada :D tren yoluna baglardım gece vakti eğer ki bir sabıkan yoksa ve bu işi gerçekten soguk kanlı bir şekilde yapmayı düşünüyorsan zaten seni yakalasalar bile kolay kolay konuşturamazlar konuştursalarda sanmıyorum çok ceza vericeklerini bence en önemlisi yaptıktan sonraki hal ve hareketlerin iletişim kesinlikle olmamalı yani yanında telefon taşımadıgındna telefonla haberleşmediginden emin olmalısın herşey normalken aniden bu işi yapmak gerek :D

hocam bu kusursuz olmazki ama görülme ihtimalin yüksek :) 

bnce yakalanmamak için basit olmak lazım ne kadar karmaşk yaparsan yakalanma ihtimalin o kadar artar 

www.yesilgrow.com - Growshop
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    hacı en kusursuz cinayet, başkasına yıktığın cinayettir:)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek
    susturucu takılı buz mermisi atan sniper ile...(kumpas filminden alıntıdır)

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Git bir pet shop u olan tanıdığından uyuştucu al... Adama onu bir şekilde enjekte etmeye bak, iğneyler arkadan sokarmısın bilmem ama etkisini göstermesi biraz zaman alacağından temasdan kaçınmak lazım yada teshiri güçlü bir uyuşturucu olmalı :) , 2. adımda ise bayılmış adama iğneyle hava enjekte etmektir , vücudunun 3 4 yerinden hava dolu şırıngayı bastıktan sonra sessizce uzaklaş mekandan ;)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Metanet bunu yazdı:
    Sen nasıl bir$ey dü$ünüyordun Algan ?
    Ben düşünmediğim bilakis şahit olduğum bir olayı anlatak istiyoru.Çocukluğum İzmir Buca'da geçti ve Evka1'de o yeni binalar yapılırken çok fazla doktor,polis ve asker burada ikamet ediyordu (yıl 1990-98 arasından bahsediyorum) Karşı lojmanlarda bir psikiyatr kalıyordu.Bekardı yanlış hatırlamıyorsam.30lu yaşlarının başında.Özel bir klinikde çalışıyordu.Fakat bu temiz aile çocuğunu 94 yılı Mart ayında polisler tutukladı.Suçu cinayetti.Nasıl yaptığını polislere açıkca itiraf etmiş.Bir kesit

''Onları öldürmedim.Sadece nasıl ölmeleri gerektiğini anlattım.Dünyayı kirletiyorlardı çünkü onlar toplumun artıklarıydı.Ben sadece çöpü gösterdim!''

Uyuştucu müpdelası 4 genci telkin,hipnoz ve benzeri yöntemlerle intihara teşvik ettiğinden dolayı hüküm yedi.Tek hatası bana göre şu..Aynı klinikde tedavi gören 4 müpdelanın peşpeşe intihar etmesi dikkat çekecekti.Bunu hesaplamayı unuttu!

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    susurluk , kennedy cinayeti aldo moro suikasti vs vs

çok uzakta uzak denizlerde...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    ben işlersem kusursuz olur

Konumu silenlere inat kürdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

uzaklardan model uçakla halledersin.

kurbana bir adet ev yapımı 1 kilo sıkıştırılmış karabarut sarmalı atarsın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strike
    strike's avatar
    Erkek
    eline cerrahi eldiven kafana bone ayağına da galoş taktıktan sonra insülin enjektörünün içine Mph insülin veya KCl (potasyum klorür) koyup damardan verdiğin an adam ani kalp durmasından ölür ve otopside kalp krizi olarak çıkar :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    scuderia bunu yazdı:

kafama kar maskesi elime eldiven ayaklarıma poşet geçirip evde kullandığım 10 senelik ekmek bıçağınıda alıp maktülün evine gelmesini beklerim ve evine girmeden bıçaklardım sonrada bıçağı orada bırakıp uzaklaşırdım.

BU YAZI HAYAL ÜRÜNÜDÜR...

Düşünce suçu işledin :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 24451 Toplam Mesaj: 118