folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kusursuz Cinayet Mümkünmüdür?

Kusursuz Cinayet Mümkünmüdür?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Ben ilk elime eldiven takarım parmak izi olmamasın diye sonra kafama fest giyerim saçlarım dökülmesin diye sonra tenha biyerde gider boynunu kırarım..:d

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Adamı bayıltıp sonra yakmak?

Ne parmakizi ne birşey... 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

....İtalyan Mafyası tarafından işlendiği düşünülen 136 cinayet bir türlü aydınlatılamıyor.Çünkü öldürülecek kişiler hareket halinde iken kaçırıp asit kuyularına attıldığı sanılıyor....

AA

İlginç geldi bana....

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

....İtalyan Mafyası tarafından işlendiği düşünülen 136 cinayet bir türlü aydınlatılamıyor.Çünkü öldürülecek kişiler hareket halinde iken kaçırıp asit kuyularına attıldığı sanılıyor....

AA

İlginç geldi bana....

Saygılar

biz nededik a.q asit tankerlerinin içine atacan işte :D yada en güzeli yakacan sonra küllerini savuracan :D

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    f_shade
    f_shade's avatar
    Dişi
    strike bunu yazdı:
    eline cerrahi eldiven kafana bone ayağına da galoş taktıktan sonra insülin enjektörünün içine Mph insülin veya KCl (potasyum klorür) koyup damardan verdiğin an adam ani kalp durmasından ölür ve otopside kalp krizi olarak çıkar :|
    enjektöre bişey koymana gerek yok boş havayı damara bassanda ölür zaten masraf çıkarma
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bacardi
    bacardi's avatar
    Erkek
    Arabayla çarp hiç bişey olmaz aslanlar gibi gezersin ortalıkta...

Şeytanla dans edersen, şeytan değişmez seni değiştirir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek
    plakası cıkarılmıs motor siyah kask namlusu türpülenmiş bir sila her ihtimale karsı eldiven cok az uyuşturucu.genel olarak bunlar tabi hasmını tenha bir yerde kıstırmaya bakacaksın ayrıntıya girersek bu sayfa yetmez yazmaya.

Bilgi güctür.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

bi dünya faili meçhul cinayet var 

mümkünmüdür de ne demek

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Kimi öldüreceğine bağlı. Sırf cinayet olsun diye yoldan geçen birini öldüreceksen elinde bi ameliyat eldiveniyle fazla boğuşmadan öldürürsün. Kabloyla boğarsın. demir boruyla kafasını ezersın gırtlağını kesersın falan filan

Ben bi ara bi plan yapmıştim. H.T adında bi piç vardı (hala var). İlk başta dağa kaldırıp işkence etmekti maksadım. Ama bunu 1 kişi biliyordu o da sadece sinirli olduğumu biliyordu yani herhangi bişey yapacağımı sanmıyordu. Kimsenin bilmemesi şart. İlk önce adresını telefon numarasını falan tespit ettim. Güvendiğim bi kaç kişiden rica ederek takip ettirdim. Nereye gider geceleri dışarıdamıdır. Araba kullanırmı nerde iner nerde biner falan hepsini öğrendim. takip etme işini aradığım adam değilmiş diyerek bitirdim. 

İki yol vardı birincisi dağa kaldırmak ikincisi ıssız bi yerde yakın mesafeden ensesine yada gırtlağına sıkmak. Dağa kaldırmak tehlikeli arabayla yapmak lazımdı o işi. Tek başıma olacağımdan bi boğuşma olacaktır. Plaka arbanın rengi falan çevreden kişilerce alınabilir.  Enseden sıkmaktakı amaç kurşun çekirdeğinin diğer tarafdan çıkıp kaybolmasını sağlamak boş kovanıda alıp gittinmi biraz zor yakalarlar

Ama hem sinirim geçti hem kolay kolay adam öldüremem hemde ona kızgın olduğum bilen insan beni rahatlattı.

H. ismindeki faili meçhullerı benım üstüme yıkmaya kalkmasınlar :D aq valla ben bişey yapmadım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek
    sabahları kahvaltı yaparken annemler müge anlı dıye bı hatunun programını ızlıyorlar.bende caktırmadan  bakıyorum.kadını ve 2 çocugunu öldurmuslar ve ortada en ufak bir ip ucu yok demekkı oluyormus kusursuz cinayet.kadın 27 bıçak darbesi ıkı cocugu toplam 21 bıçak darbesi yemiş ve ortada en ufak ip ucun yok

'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
Toplam Hit: 25232 Toplam Mesaj: 118