Laf Sokma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Profesor bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşla bi gün yolda giderken taş gibi bi kız geçti yanımızdan.arkadaş karıcım nereye diye laf attı.kız dönüp dedi ki kaynana mı s.kmişler ona bakmaya gidiyorum:)) arkadaş dondu kaldı tabi bende yerlerdeyim

http://www.youtube.com/watch?v=qRSTElo_i6c

inek şabandan çekmişler :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Hoca bi gün derse ağzında şekerle girmişti. Kırt kırt yemesi uyuz etmişti ben de hocam naneli mi demiştim direk atmıştı :D

We can be more, we can be much more.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Okulda nejla diye bi hoca vardı. Jilet nejla derdik o da biliyordu tabi lakabını biraz ters bi hocaydı :D Geldi bi gün sakalını niye kesmedin dedi hocam jilet alerji yapıyor bende dediğimde sustu ve geldi vurdu birkaç tane :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:

Okulda nejla diye bi hoca vardı. Jilet nejla derdik o da biliyordu tabi lakabını biraz ters bi hocaydı :D Geldi bi gün sakalını niye kesmedin dedi hocam jilet alerji yapıyor bende dediğimde sustu ve geldi vurdu birkaç tane :D

e bana jilet hakaten alerji yapıyo.. ii ki denk gelmemişim senin hocaya :) :)

"gölgem e eşsin"

balonunda gölgesi var.. ama içi boş..

ya da
    gölgen kadar olabilseydin keşke.. 

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

Dershanede biyoloji dersindeyiz. hoca konuyu anlatıyor kıl bi arkadaş elinde kalem ceviriyor ses yapıyor hca uyardı yapma olum dedi. çocuk aynı devam ediyor. hoca dediki olum senin eline bişey veririm onla oynarsın hem sen zevk alırsın hem ben. dedi. sınıf koptu. Çocuk kızdı ölseniz mezarına gelmem falan dediler. hoca taşımazmıısn tabutumu dedi. ona gelirim dedi. Hoca kaderde seni altıma almakta varmış dedi.

Yer: taksim fem yıl 2005

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

Biyotbt bunu yazdı:

Dershanede biyoloji dersindeyiz. hoca konuyu anlatıyor kıl bi arkadaş elinde kalem ceviriyor ses yapıyor hca uyardı yapma olum dedi. çocuk aynı devam ediyor. hoca dediki olum senin eline bişey veririm onla oynarsın hem sen zevk alırsın hem ben. dedi. sınıf koptu. Çocuk kızdı ölseniz mezarına gelmem falan dediler. hoca taşımazmıısn tabutumu dedi. ona gelirim dedi. Hoca kaderde seni altıma almakta varmış dedi.

Yer: taksim fem yıl 2005

Bu hocaya madalya lazım

Allah Türktür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ben bayanım beyler demiş ama yaziim ,)

ben bana laf sokmaya çalışılan lafları genelde ters teptirme aracı gibiyim planlamadan o anda çıkıo :D

en sewdiğimi yaziim :D

sana hergün farklı bi ruj sürerim sen koluma s.kso çekerken gökkuşağının keyfini sürerim :D         +18 oldu ama neyse :D

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

ben bana laf sokmaya çalışılan lafları genelde ters teptirme aracı gibiyim planlamadan o anda çıkıo :D

sana hergün farklı bi ruj sürerim sen koluma s.kso çekerken gökkuşağının keyfini sürerim :D         +18 oldu ama neyse :D

muridler kendini zorluyo ters bişey yazmamak için maşallah sen vur dedik öldürdün :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

XpertVision bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

muridler kendini zorluyo ters bişey yazmamak için maşallah sen vur dedik öldürdün :D

heheh napiim okuyunca gülüncek bişi aslında benim yazdığım :D hayal gücüme ben :D:D:D

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

bak bu laf sokma değil emin ol. laf sokma daha güzel daha esprili ve düşündüren bişey. Bu küfür etme ya da farlı bişey ama laf sokma değil ona eminim

kendim hakkında daha fazla bilgi de
Toplam Hit: 23228 Toplam Mesaj: 90