Laf Sokma
-
Rivayete göre Türkiye Üniversitlerinden birinde geçmiş bir olay.
Prof.'un biri anfide ders veriyormuş. Derste de bayağı bir okulu uzatan eleman varmış. Prof. dersin ortasında dönmüş öğrencilere "Sizin yerinize şuraya eşşeği bağlasan 4 yılda mezun olurdu." demiş.
Öğrencilerden biri hemen cevabı yapıştırmış. " O eşeği 2 yıl daha bağlasan Prof. olurdu.".
-
Dots bunu yazdı:
-----------------------------
Rivayete göre Türkiye Üniversitlerinden birinde geçmiş bir olay.
Prof.'un biri anfide ders veriyormuş. Derste de bayağı bir okulu uzatan eleman varmış. Prof. dersin ortasında dönmüş öğrencilere "Sizin yerinize şuraya eşşeği bağlasan 4 yılda mezun olurdu." demiş.
Öğrencilerden biri hemen cevabı yapıştırmış. " O eşeği 2 yıl daha bağlasan Prof. olurdu.".
-----------------------------hahaha işde bu süper
demin msn de kıza iyice laf sokdum engelledi :D
-
- gölgem e eşsin
- redkit misin aq ?
-
salağı ......mişler bu takırtı ne demiş.
-
çocuğa öğretmenin yanında ana avrat dümdüz gitmiştim :)
-
saqeslanger bunu yazdı:
tamamda bu laf sokma değilki -
lise4. sınıfın başları yeni bi kımya öğretmeni gelmişti
ama öğretmenmi öğretmen uzun boylu sarı saçlı yeşil gözlü fiziği gayet düzgün bildiğin fıstık
tanışma faslı geçtikten sonra-evet arkadaşlar eğer defterlerinizi getirdiyseniz derse başlayalım dedi
sınıfta bi sssizlik olustu hoca tekrar
-evet getirdinizmi dedi
benim hemen arka tarafımda oturan arkadaş espriyi patlattı
-evet hocam sizin için kalın bi defter getirdim
FATAL ERROR:D:D -
iqsuz bunu yazdı:
saqeslanger bunu yazdı:
tamamda bu laf sokma değilkibiraz öyle
----------------------------- -
Claros bunu yazdı:
Yıl : 2007
Yer : Elit Dersanesi
Zaman : Fizik Dersi
O zaman dersaneye sırf gır gır için giderdik . Zaten en çalışkanlar 1. sınıfa iyiler 2 ortalar 3 en berbatlar sınavla 4. sınıfa alınırdı . Ben 1 defa 3 oldum sonrasında hep 4 devam ettim . Orada bizim Fizik Hocamız vardı bayan bizim sınıfa girdiği zaman cinnet geçirip çıkardı . Etmediği küfür kalmazdı . Bende her seferinde ilk derse geç gelirdim artık alışmıştı .
Bir gün daha öyle geç gelmiştim . Hoca " Mendel deneyi ve Mendeli anlatıyordu " En arka sıraya geçmiş şamata yapıyorduk . Birden hoca bağırdı desi dinleyin diye fırtına öncesi sessizliği olmuştu herkes dersi dinliyordu . Hoca derse geçti ve anlattı : " Mendel erkek ile dişi bezelyeleri farklı farklı yerlere ayırmıştı " . Bende dayanamadım bütün sessizliğin arasında : " Hocam eşcinselleri nereye koyuyordu " dedim . Herkes yerlere yattı göğsüm kabarmıştı çok mutluydum ama hoca birden cevabı yapıstırdı ve ölmek istedim : " Sizin eve Sonerciğim "
-----------------------------Üzüldüm valla haline hoca yazık olmuş gençliğine :D
-
Kutengri bunu yazdı:
Senin için aleti yokmuş diyolar?
-bazıları görmediği şeye inanır, bazıları gördüklerine inanamaz.
-----------------------------bu iyi