Laf Sokma
-
yıl= bu yıl :)
dershanede dersteyiz bi gürültü geldi
ark1- tuncer kafanımı vurdun
tuncer- yoo ne olduki
ark1- boş bi ses geldide :D:D:D
-
http://www.youtube.com/watch?v=Tv9lFBXHlHk Şöyle bişey var.
-
VagaTroy bunu yazdı:
-----------------------------
3 kişi geziyorduk
1.arkadaş bi kız gördü ve 2. arkadaşa. çok güzelmiş lan dedi
2. arkadaş 1. arkadaşa: yok lan küçükmüş der
ve ordan kız cevap verir " noldu lan soktunda dışardamı kaldı"
-----------------------------ohaa be :D
-
x-files bunu yazdı:
kurstayım şarkı çalışyor Serdar ortaçın bir şarkısı kızın biri dedi bu kim dedim serdar ortaç oda dedi ayyy o adamı hiç sevmiyorum bende dedm ne kadar ayıp o ama adam seni çok seviyor
-----------------------------süpermiş hacı yerlere yattım ahaha o adam seni çok seviyor ahaha :P
çıkış noktan neydi merak ettim.. yani durdun durdun birden mi geldi?
çok beğendim. ben beceremiyorum böyle.
-
Claros bunu yazdı:
Yıl : 2007
Yer : Elit Dersanesi
Zaman : Fizik Dersi
O zaman dersaneye sırf gır gır için giderdik . Zaten en çalışkanlar 1. sınıfa iyiler 2 ortalar 3 en berbatlar sınavla 4. sınıfa alınırdı . Ben 1 defa 3 oldum sonrasında hep 4 devam ettim . Orada bizim Fizik Hocamız vardı bayan bizim sınıfa girdiği zaman cinnet geçirip çıkardı . Etmediği küfür kalmazdı . Bende her seferinde ilk derse geç gelirdim artık alışmıştı .
Bir gün daha öyle geç gelmiştim . Hoca " Mendel deneyi ve Mendeli anlatıyordu " En arka sıraya geçmiş şamata yapıyorduk . Birden hoca bağırdı desi dinleyin diye fırtına öncesi sessizliği olmuştu herkes dersi dinliyordu . Hoca derse geçti ve anlattı : " Mendel erkek ile dişi bezelyeleri farklı farklı yerlere ayırmıştı " . Bende dayanamadım bütün sessizliğin arasında : " Hocam eşcinselleri nereye koyuyordu " dedim . Herkes yerlere yattı göğsüm kabarmıştı çok mutluydum ama hoca birden cevabı yapıstırdı ve ölmek istedim : " Sizin eve Sonerciğim "
-----------------------------hocam sizin fizikçi biyoloji dersinede mi giriyordu? benim bildiğim mendel deneyi biyolojide anlatılırda..
-
bu şu ana kadar tbt de okudugum en iyi konu.... sürekli up olur da daha fazla şey okuruz :D
-
Mekan ; okul
Yer ; sınıf , kimya dersi :D
Hoca dersi anlatıyodu bizde arkada önemli bi konuyu tartışıyoduk :D Hoca dedi bu sınavda çıkıcak bende dedim çıkıcaksa öğrenmem lazım hocaya dedim hocam konuyu anlamadım bi daha anlatırmısınız hoca olsun dedi bişey olmaz seneye anlarsın :D tam burda laf sokmanıın gururu varken hocaya dedim niye siz seneye gidiyomusunuz okuldan :D sözlümü 5 verip dersimi 3 yaptı sene sonu :D -
arkdas yoldan gecen kıza lafı patlatti çiliğini yerım yerr :D aybasında gelde salcalısını yee :D
-
Ramazan ayında Necip fazıl ile Nazım hikmet aynı arabada gidiyorlarmış, Nazım hikmet dalga geçer gibi dışarıdaki zayıf bir ineği göstererek şöyle demiş;
şu ineğe bak oruç tutmaktan ne hale gelmiş
Necip fazıl lafı yapıştırmış;
Aaa Nazımcım sen bilmiyormusun hayvanlar oruç tutmazlar :D
(not: itham yoktur! sıradandır!) -
Minibüste en arka sol köşedeyim
yanıma 3 kız dizildi ayakta kaldı yanlarındaki 1 erkek
ineceğim yere geldim müsade istedim kalktım çocuk otururken bi ara hiç kalkmayacaksın sandık dedi kızlar bi kahkaha . döndüm tek cümle
her kalkmışa oturacağını bilseydim daha erken kalkardım.
çocuk sağ ben selamet . kızlarda çocukta kıpkırmızı.
laf koymak anlık birşey .laf koyulduğunda öfkelenmez sakin alay edercesine cevap verirsen hep kazanırsın.