Laf Sokma
-
İş laf Sokmaksa Neyzen Üstaddır.. En bilinenlerinden birini kopyaladım . "ney"de ve "mey"de üstad olan şairimiz birgün içkinin zararları ile ilgili bir konferansa gider. konuşmacı içkiyi ve özellikle içenleri yerden yere vurur ve firavunu imana getirecek can alıcı örneği vermeye başlar: -buraya bir kova su bir kova da rakı koysak bir de eşek getirsek, eşek hangisini içer? neyzen hariç herkes: -suuu? konuşmacı: -peki niçin? herkes hariç neyzen: -niye olacak eşekliğinden, eşşekliğinden. ...
-
Üstad Necip fazil Mahkemeye cagrilir
Tabi sac sakal birbirine karismistir.
Hakim kendisine bakan ve Necip Fazila derki:
"Maymuna dönmüsün"
Necip Fazil Cevabi Yapistirir:
"O zaman hemen baska tarafa döneyim"
-
piros bunu yazdı:
-----------------------------
Üstad Necip fazil Mahkemeye cagrilir
Tabi sac sakal birbirine karismistir.
Hakim kendisine bakan ve Necip Fazila derki:
"Maymuna dönmüsün"
Necip Fazil Cevabi Yapistirir:
"O zaman hemen baska tarafa döneyim"
-----------------------------
Dehşetmiş....Bir de Fuzuli ve Ruhi hikayesi vardır, meşhur.
Ünlü şairler Fuzuli ve Ruhi beraber yürüyüşe çıkarlar. Giderken giderken yerde sefil bir halde yatmakta olan bir köpeğe rastlarlar. Ruhi, Fuzuli'ye takılmak maksadıyla köpeği işaret ederek der ki:"Şu köpeğe bak yaşaması ne kadar da fuzuli" Fuzuli bu lafın altında kalır mı? Hemen yapıştırır cevabı: "Haklısın!" der. "Bir tekme atsam kıçından çıkar ruhi".
-
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31349116&l=0758b7229f&id=1550764668
laf biraz sakattı ama elimde bu vardı
-
Çocuk derse geç girer ve hiçbir şey olmamış gibi yerine oturur.Bunun ardından da;
hoca: 'Derse falan geç geldiğimizde lütfen önce izin isteyelim sonra yerimize oturalım' der
Ardından çocuk hışımla: 'tamam hoca uzatma' der ve hoca cevabı yapıştırır
'Uzatmadım olum,uzatsam korkarsın..'
-
ßirGün ßir Fakir iLe ßir Zengin aDam KaLDırımda Karşılıklı YürüyorLarmış Kaldırım tek Kişilik olduğu için ßirinin ßirine yoL Vermesi gereiyormuş
Zengin aDam: Ben Senin Gibi ßi ZavaLLıya yoL VerMem
Fakir aDam: ßen Weririm....;)
-
En son incide birine iyi giydirdim.
başlık: Kızlar cüzdanım kabarıktır
entry 1 : Diyorum ki sen ve ben ...
entry 2 (ben) : Kullanmadığın prezervatifleri at sorun çözülür.
3- @2 ..........
4- @2--------
.
.
-
oToßüs DurağıNDa Çok GÜzeL bi KıZ Duruyomuş aRKasındaki erkekse kıza dalmış dakikalarca bakmış Sonunda Kız Dayanamamış ve $öyLe demiş
Ne o öKüzün Trene ßaktığı Gİßi ßakıyorSun?
ErKeğiN Cevaßı ise Tam Kapak
Trene Önden Mi ßiNSem aRKaDaNMı ßiNSem Die DüşünüyoRDum Da. Demi$ Kz Susmuş Bi Dahada KonuŞMamı$:D
-
süper laflar var...
-
* Seni Si*ker Bayıltır İşer Ayıltırım * Favorimdir.