Laf Sokma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

fth_ bunu yazdı:
    -----------------------------

tarihteki en muazzam ayarlardan

cumhuriyet'in ilânından sonra istanbul'da bir resepsiyon verilir. tüm dünya ülkelerinin elçileri ve ateşeleri de davet edilir. davet güzel bir şekilde devam etmektedir fakat ingiliz ateşesi olan binbaşının bakışları mustafa kemal'in gözünden kaçmaz. bütün davet boyunca kendisine dik dik bakmıştır ve bakmaya devam etmektedir. ne olduğunu öğrenmek için yaverini gönderir. yaver mustafa kemal'e şöyle der:

-- paşam kendisine neden ters bir tavır takındığını sordum, o da bana mustafa kemal'in çanakkale'de babasını öldürdüğünü söyledi.
    bunun üzerine mustafa kemal şöyle der:
    --git sor bakalım babasının çanakkale'de ne işi varmış? 

-----------------------------

bende bitane bilinen ama hatırlatılmasında yarar olan anlatayım.

Bi anlaşma ortamında Türkiye ev sahibidir ve anlaşa konuşulurken hizmetlilerden biri servis yaparken konuşlardan birinin üzerine serv,s ettiği şeyden döker. Yabancı konuk kızar mustafa kemal Atatürk lafı koyar Şu Türk milletine herşeyi öğrettim uşaklığı öğretemedim.

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Yıl 2010 adapazarı Fem

Dershanede etüte giricez tebeşir kalmamış hoca öğretmenler odasından git al ama Hocalar vermiyo öğrencilere benm gönderdğimi filan söle dedi.. Peki dedim..

Ben ohannes tebeşirin lafınımı yapıcaklar dünya kadar para kazanıyolar edasıyla girdim öğretmenler odasına Selam verdim Aldım tebeşiri.. Hoca atladı Daha küçük bi tebeşir almalısın o çok fazla dedi iyi niyetle laf sokma filan değildi.. Bendeki refklese şaştım ama aynen şöleydi : Gittim tebeşiri biri büyük biri küçük parçaya olmak üzere 2 ye ayırdım Bu küçük parça bizim Sınıfa yeter Ama bu size yetecekmi Daha büyüğünü vereyimmi gibilerinden konuştum adam mal mal yüzüme baktı sınıfa dönünce olayı anlattım ders yapamadık o gün :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

gölgene eşim kalıbına işiyim

Beleş wireless kahramanı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

hocam yardım edemiycem ama başımdan geçen olayı anlatayım :D

Yıl 2006

okuldayız. tarih sınavında. hoca kopyaya göz yuman cinslerden. ama bokunu çıkartmadan. tabi biz bokunu çıkartırız :D

duvar kenarıyla orta sıra arası 1 metreden az. cam kenarıyla orta sıra arası baya bi açık.hoca bizi zor kontrol ediyo doğal olarak. orta sırada en arkada bi arkadaş vardı. öndeki kızlardan sürekli kopya istiyo felan. hoca sürekli uyarıyo olum yapma. dön önüne vs. sonunda çocuk kalktı ayağa kızın önünden kağıdı almaya çalışıyo. kız vermiyo.hoca gördü. napıyosun sen orda dedi. oda silgiyi aldı eline. silgide bildiğiniz silgilerden değil. eşşek kadar bişey :D kalınlığı 2 cm war. uzuncada bişey. hocaya hocam silgi alıyorum dedi. silgiyi kaldırdı havaya gösterdi. hoca da bi dene bakalım alabilecekmisin dedi. çocuk malladı. cam kenarındakiler dışındaki herkez yerlerde. hatta bi tanesi gülmeyi abarttı sıradan düştü onada yarıldık baya bi :D

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Senin için aleti yokmuş diyolar?

-bazıları görmediği şeye inanır, bazıları gördüklerine inanamaz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VagaTroy
    VagaTroy's avatar
    Erkek

edit

#karipçin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Bizim edebiyatçı hep bu konuda şu örneği verirdi.

Bir adama birisi sen alçaksın demiş.

Adamda karşılık olarak sende çukursun demiş.

Gayet edebi bi laf sokma örneği :)

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

Yıllardır anlatılan tevatür:

Ali Kırca'nın Siyaset Meydanı programında rahmetli Duygu Asena, Nazım Hikmet için "O, kartpostal şairidir" deyince rahmetli Can Yücel bir hışımla mikrofon kapar ve "kart sensin, postal da g.tüne girsin" der.

http://www.google.com.tr/search?q=kartsensin+postal+da+g%C3%B6t%C3%BCne+girsin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Yıl: 2002 , Ders: Matematik , Yer: Mim.Müh.Fak. Makina Müh. Sınıflarından 1 Tanesi , Hoca: Kendisi Adı duyulmuş bir Prof Olmakla birlikte aynı zamanda fakülte dekanıdır.

Bizim salak arkadaşlar sınıfın arka sırlarında almışlar ellerıne 52 lık desteyı karıstırıp ugrasıp durmaktadırlar. Bunu fark eden hoca arkaya yonelır ve desteyı gorur ve bozuntuya vermeden tahtanın onune gecer suratında pıs bır tebessumle o 2 arkadasa su cumleyı kuarar

H: Siz orada ne yapıyorsunuz? kagıtmı karıyorsunuz?

Ö: (hocadan yuz buldunu sana arkadaslar gevrek bır gulumsemyele) Evet hocam.

H: Siz şimdi papazla kızımı buluşturuyorsunuz yani.(pis bir tebssümle)

Ö: Evet hocam (yıne gevrek bir gülümseme ile) Biz bu arada fırtına nerede kopacak dıye beklerken. Hoca bombayı patlattı

H: Siz papzla kızı buluşturdugunuza gore bu durumda sizim pozisyonunuz ne oluyor?

Cümlesiyle sınıfın kopması cocukların suratlarındakı gevrek gulumsemenın yerını kırmızılık alması bir olmustu.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Yıl : 2007

Yer : Elit Dersanesi

Zaman : Fizik Dersi

O zaman dersaneye sırf gır gır için giderdik . Zaten en çalışkanlar 1. sınıfa iyiler 2 ortalar 3 en berbatlar sınavla 4. sınıfa alınırdı . Ben 1 defa 3 oldum sonrasında hep 4 devam ettim . Orada bizim Fizik Hocamız vardı bayan bizim sınıfa girdiği zaman cinnet geçirip çıkardı . Etmediği küfür kalmazdı . Bende her seferinde ilk derse geç gelirdim artık alışmıştı .

Bir gün daha öyle geç gelmiştim . Hoca " Mendel deneyi ve Mendeli anlatıyordu " En arka sıraya geçmiş şamata yapıyorduk . Birden hoca bağırdı desi dinleyin diye fırtına öncesi sessizliği olmuştu herkes dersi dinliyordu . Hoca derse geçti ve anlattı : " Mendel erkek ile dişi bezelyeleri farklı farklı yerlere ayırmıştı " . Bende dayanamadım bütün sessizliğin arasında : " Hocam eşcinselleri nereye koyuyordu " dedim . Herkes yerlere yattı göğsüm kabarmıştı çok mutluydum ama hoca birden cevabı yapıstırdı ve ölmek istedim : " Sizin eve Sonerciğim "

Toplam Hit: 23227 Toplam Mesaj: 90