Laf Sokma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Biyotbt bunu yazdı:
    -----------------------------

irwa bunu yazdı:

ben bayanım beyler demiş ama yaziim ,)

ben bana laf sokmaya çalışılan lafları genelde ters teptirme aracı gibiyim planlamadan o anda çıkıo :D

en sewdiğimi yaziim :D

sana hergün farklı bi ruj sürerim sen koluma s.kso çekerken gökkuşağının keyfini sürerim :D         +18 oldu ama neyse :D

bak bu laf sokma değil emin ol. laf sokma daha güzel daha esprili ve düşündüren bişey. Bu küfür etme ya da farlı bişey ama laf sokma değil ona eminim

yahu bende insanlar gülsün die yazdım oraya şurda espriyide ders wermeye çewirmeyin 

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

Biyotbt bunu yazdı:

Dershanede biyoloji dersindeyiz. hoca konuyu anlatıyor kıl bi arkadaş elinde kalem ceviriyor ses yapıyor hca uyardı yapma olum dedi. çocuk aynı devam ediyor. hoca dediki olum senin eline bişey veririm onla oynarsın hem sen zevk alırsın hem ben. dedi. sınıf koptu. Çocuk kızdı ölseniz mezarına gelmem falan dediler. hoca taşımazmıısn tabutumu dedi. ona gelirim dedi. Hoca kaderde seni altıma almakta varmış dedi.

Yer: taksim fem yıl 2005

Gölgelerin gücü adınaaaaaaaaaaaa

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

PsychoDawn bunu yazdı:

beyler Hayatınızda soktuğunuz en iyi laflar neler ? 

vede " gölgeme eş sin " e nasıl bir laf sokulabilir :D 
    edit: gölgeme eşsin derken düşüklüğü,seviyeyi kast ettim :D 

ışık yüzüne vurduğunda evet ; arkanda olmak hoşuma gidiyor..

Fortçu hesaaaaaaaabı :D

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Biyotbt bunu yazdı:

Dershanede biyoloji dersindeyiz. hoca konuyu anlatıyor kıl bi arkadaş elinde kalem ceviriyor ses yapıyor hca uyardı yapma olum dedi. çocuk aynı devam ediyor. hoca dediki olum senin eline bişey veririm onla oynarsın hem sen zevk alırsın hem ben. dedi. sınıf koptu. Çocuk kızdı ölseniz mezarına gelmem falan dediler. hoca taşımazmıısn tabutumu dedi. ona gelirim dedi. Hoca kaderde seni altıma almakta varmış dedi.

Çok sağlam bu ya :D

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

ben bayanım beyler demiş ama yaziim ,)

ben bana laf sokmaya çalışılan lafları genelde ters teptirme aracı gibiyim planlamadan o anda çıkıo :D

en sewdiğimi yaziim :D

sana hergün farklı bi ruj sürerim sen koluma s.kso çekerken gökkuşağının keyfini sürerim :D         +18 oldu ama neyse :D

o nasıl betimlemedir :| ben ergenim böylesini ne gördüm ne duydum yine bir irwa klasiği :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Biyotbt bunu yazdı:

vay amq herifteki yaratıcılığa bak :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

Profesor bunu yazdı:

arkadaşla bi gün yolda giderken taş gibi bi kız geçti yanımızdan.arkadaş karıcım nereye diye laf attı.kız dönüp dedi ki kaynana mı s.kmişler ona bakmaya gidiyorum:)) arkadaş dondu kaldı tabi bende yerlerdeyim

:D:D:DGüzell

profesyonel kahveci?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

madem ki bu konuya geldik bi tanede ben anlatiyim :)

19 mayıs çalışmalarında herkes aceleyle yerine oturmaya çalışırken arkadaşla iki kızın arkasından gidiyoruz.Kızlarda iyice :) Ben arkadaşa döndüm dedim sağdaki mi soldaki mi? (aranızda 1.5 metre mesafe var) Arkadaşta dedi ki tabi ki soldaki.O sırada biraz gülüştük falan.Meğer kızların bi tane kız arkadaşıda bizim arkamızdan yürüyomuş :) O da tuttu arkadaşına dedi ki - Şişt Berna sağdaki mi soldaki mi o da arkasını dönüp bize tepeden tırnağa tararcasına bakarak tabi ki de hiç birisi.Onlar kahkahalarla boğulurken ben buruk bi hüsran yaşadım.Tabi o sırada arkadaşta bana sövüyodu.O kız beni okulda ne zaman görse benden 3 metre uzağa kaçar, mümkünse de yolunu değiştirir :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

tarihteki en muazzam ayarlardan

cumhuriyet'in ilânından sonra istanbul'da bir resepsiyon verilir. tüm dünya ülkelerinin elçileri ve ateşeleri de davet edilir. davet güzel bir şekilde devam etmektedir fakat ingiliz ateşesi olan binbaşının bakışları mustafa kemal'in gözünden kaçmaz. bütün davet boyunca kendisine dik dik bakmıştır ve bakmaya devam etmektedir. ne olduğunu öğrenmek için yaverini gönderir. yaver mustafa kemal'e şöyle der:

-- paşam kendisine neden ters bir tavır takındığını sordum, o da bana mustafa kemal'in çanakkale'de babasını öldürdüğünü söyledi.
    bunun üzerine mustafa kemal şöyle der:
    --git sor bakalım babasının çanakkale'de ne işi varmış? 

çocuktum,büyüdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek

ark1: ya abi  kız arkadşımla napacaz bilmiyorm.ne zman bişiler yaşasak canı sıkılıyo kendini kasıo ağlamaklı olyor bu kız neden böyle amk?
    ark2:kız gülmemek için kendini zorluyodur.

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
Toplam Hit: 23243 Toplam Mesaj: 90