folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lanet Olsun Böyle İnsanlığa !!

Lanet Olsun Böyle İnsanlığa !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

cyb3rt1m3 bunu yazdı:
    -----------------------------
    cyber-works bunu yazdı:

Müridler bu dünyanın çivisi çıkmış bugün bunu anladım.Az önce normal bir kız arkadaşımın doğumgününe gittim 3-4 erkek 5-6 da kız vardı tam hatırlamıyorum.Benim sevgilimde yanımdaydı.Neyse eğlendik zaman geçti falan alkolde var tabii.Daha sonra 1-2 kız yanındaki erkeklerle yiyişmeye başladı.:S...Birden noluyo dedim aslında kızlar çok iyi gözüküyo + sevgililileri var ama yanındaki erkeklerle yiyişmeye başladılar.Kimi kızlar öyle bir giyinmişlerki sevgilimin yanında baktım açık renk giysiler vardı üzerinde iç çamaşırları malı malafatı her boku gözüküyo...Hocalar lanet olsun böyle insanlığa hiçmi düzgün kız insan kalmadı şu dünyada..En güvendiğim insanlar bile gözlerimin önünde neler yaptılar.Daha sonra sevgilimle ayrı kaldık konuştuk falan eski sevgilisini sevdmediğinden oda birgün böyle bu şekilde alkkollüyken birinle yiyişmiş...Bir ara o an acaba bir party e mi düştüm dedim ama yoo hepsi tanıdığım bildiğim güvendiğim insanlardı....!!!

Kafayı yeme durumuna geldim.Şimdi bazılarınız diceksiniz ulan öyle ortam bulmuşun salak mısın sen sende yap diye !! Olmaz böyle bişey arkadaşlar bugün kararımı verdim evlenmemeyi düşünüyorum namus diye bişey kalmamış hiçe sayılıyor alkol,özentlik almış başını gidiyor.Aramızda kız arkadaşlar vardır kusura bakmasınlar genellemede yapmıyorum zaten onlardan tekrardan özür diliyorum ama biz ne hale gelmişik bunu bugün anladım..Dışarı çıktım parkta geziyorum daha neler denk geldi..Ulan hiçmi ananız babanız yok hiçmi terbiyeniz geleceğiniz yokk..Bende yapmadımmı böyle şeyler yaptım aslında konuşmak haddim değil ama bu kadarda ileri gitmedim..

Yalan konuşuyosam söyleyin arkadaşlar gerekirse rene bana hıyarlık madalyası versin ama gerçekleri bugün gözümle gördüm...Bana bir 's..ktr' deseniz bir madalya verseniz ne olacak...

Sizce ben mi anormalim yoksa dünyamı anormal !!! ????

Allah belasını versin böyle dünyanın,özentiliğin,insanlığın!! Ben burada isyanımı ettim ister siteden atın ister bana katılın söz sizdee...

aynen katılıyorum hocam,öyle anlar geliyor ki kardeşin gibi sevdiğin,sürekli konuştuğun kızlar öyle hareketler yapıyor ki beyninden vurulmuşa dönüyorsun.Başıma geldi aynısı bütün gece uyuyamadım a.q, ama insan kendisi adam gibi olursa,tarihine,geçmişine,benliğine,örf adetlerine,imanına gerektiği kadar bağlı olur,onların gereğini yerine getirirse,bilinci yerinde olursa düzgün insanlar da buluyor.Allah dan dileğim bu gidişatımız düzelir.İnsanlarımız bişeyler üretmek yerine bomboş şeylerle uğraşıyorlar.Kız arkadaşına da dikkat et,uzak tut öyle insanlardan,ortamlardan.Mümkün olduğunca konuşun birşeyler paylaşın.Hayat cinsellikten ibaret değildir.Herşeyin zamanı var

Afedersin ama bok düzelir... Acı ama gerçek..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yalnizim ve mutluyum , Firex'e selam Oracle'a devam :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uglyking
    uglyking's avatar
    Erkek
    hocam helal olsun ilk başta; şimdi bide millet ilk başta evlenene kadar 10 belkide 50 kız bozuyo sonra evlenecek kız kalmıo tabi , buna şikayet edene kadar ilk önce herkes insan olsun dimi , ( söz aramızdan dışarı arklar kimse beni yanlış anlamasın ) ben lisedeyken gazetelerde çıkmıştı olay bi kız 10 çoçuğa beden dersinde vermişti, daha ne olsun  

bugün ise hayat ,dünün de geleceğin de amk !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Hoca sana sonuna kadar katılıyorum, ors**dan kaşardan geçilmiyo piyasa :S:S

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Sallayın siz elalemi kendinize bakın.Siz istediğiniz kadar düşünseniz de üzülseniz de o kızlar yiyişcek.Rahatsız olan ortamı terk eder...

Bu işlerde nedense bizim milletimizde sadece kızı hatalı görme gibi bişey var(genelde).Yiyişen kızlar kaşarsa erkekler de kaşar.O kızlara orospu derseniz erkekler de şerefsiz oluyo :).Kızlar yapınca zina oluyo erkek yapınca olmuyo mu amk

Ahlak kafanın içinde olacak arkadaş,sadece bacak arasında aramayın.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    computerwolf a katılıyorum yalnızım ve mutluyum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

hocam her kız öyle değil, emin ol.

milyonda bir de olsa hayatta insan gibi kızlar var.. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
     alkol var diosun birde olaylara sasiriyosun, alokolün oldugu yerde hayirli bir sonuç olmusdur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek

haklısın kardesim ama lanet okuman yanlıs cunku ortamı beenmiosan gitmeliydin.

bırak millet yiyisio mu ilerisini mi yapıo yapıosa yapsın.

bırak diorum cünkü elinden bise gelmez belki basın belaya bile girebilir.

her zaman sucu kızlarda aramakta yanlıs.

bu memlekette bi sürü serefsiz erkek var.

adam manitasıyla gidio ötekiler arkadan laf atıo kıza.

sürekli kızlara laf atan taciz eden bi erkek toplumu var belkide kız milletini böyle yapanda onlar ? ? ?

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Ahmet şafaktan Yalnız Kurt eseri iyi gelecektir. dinle. normalde enstruman müzik harici dinlemem arada iyi geliyor.

compünün dediği gibi yalnızım mutluyum. huzurluyum:)

hep söylüyorum diyorum:alem göt olmuş diye... bi gün anlayacaksınız bunu. bize göre değil hacı uzak dur bence.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 14010 Toplam Mesaj: 96