Lanet Olsun Böyle İnsanlığa !!
-
ben bi sey daha soylemek istiyorum... ben demiyorum ki millet bir birine caksin durmadan :) kiminkisi kiminkisinde bilmiyelim, bir sex durmadan vurus olsun... oyle olursa amerikadaki zenci gay akimina doner ortam, o ortamdan AIDS cikti bu ortamdan ne cikar tahmin bile edemeyiz.
ama ben sahsen dusundugumde, kendime soruyorum;
"sevgilim var mi? var. evlimiyim? hayir. onunla yattim mi yatmadimmi? kimseyi ilgilendirmez. baskasiyla yatarmiyim? o benim hayatimda oldugu surece hayir. gerisi benim umrumda bile deil..."
ben dusunebiliyorsam, bunu bir sekilde dusunmenin yolu var demekdir. o zaman insanlardan bunu dusunmelerini, evlatlarinada o yonde egitim vermelerini beklerim. haa vermeyen insanida dislamam banane derim,sinirlarini asmadigi surece sorun yok. ozgurlugun baskasinin ozgurlugunu kisitlamaya basladigi nokta onemli olan. benim uzerime dusen, ilk etapta evladimi dusunmektir... gerisinde cok basarili biri olabilirim ilerde belki baska turlu mesajlar veririm ama ben su an onun kizina bunun bacisina ahlak ogretiyorsam, orda bi sorun vardir bence...
-
klinsmann sence namuslu bir eş hayal etmek de mi bizim yaşımıza uymuyor? ya da bizim elimizden hiç mi birşey gelmez? biz kendi dinimizi ab uyum sürecinde değiştirirsek yarın öbür gün herkes böyle olacak. görüşlerine katılmıyorum. para için olsa tamam dicem kevaşe kaşar diyoruz. zaruret yok burda. yanlış anlama sert çıkmak veya tartışmak için söylemiyorum sadece görüşümü belirtmek istedim nacizane saygılar hacım..
-
kardeş ben öyle bir manaya getirmek istemedim. ben şahsen el değmemiş bir eş isterim. ona bakılmasına bile içim cız ederken kız öpülmüşse sinir olurum ellenmişse çıldırırım arkadan önden felan cinnet geçiririm. ben kıskanırım hemde katil derecesine. yalnız yapacak bir şey yok. ben istanbulluyum buralar bir başka. şehir koşulları farklıdır. şan şöhret almış başını gidiyor. insanlar bunun için yarışıyor e bu durumda giren çıkan muhabbetleri çok olur. kızları kaşarlaştıran ben sen olmasada bizler sizlerdir. abazan dolu bu memleket. anlatacak çok şey var.
-
haklısın walla abi. ben de senin gibi düşünüyorum kıskançlık piskopatlık derecesinde ikimizde de. ama kim bunlara bu yolun iyi olduğunu söylüyor ki sen değil ben değil bu forum değil.. neden yapıyolar bunları neden açılıp saçılma gereği duyuyolar ki? zengin koca da bakmaz ki böylesine. ya da ben çok safım :). elalem karısını kızını pazarlar olmuş benim konuştuğum mevzuya bak. neyse kimse bizi ilgilendirmez abi ya sktr edelim biz. ama bi yerlerde yine de namusun kaldığına eminim. (:
-
evet öle :)
-
hocam ne desen haklısın walla . sonuna kadar katılıorum
-
Batıdan olduğu gibi kopyala yapıştır yaparsan,derslerini ingilizce verir,tvlerde küçücük beyinleri amerikaya avrupaya özendirirsen olacağı bu bence sen normalsin.Ama kendin gibi insanlar azaldı.Onlar atlarına binip amerikaya araştırma yapıp
daha iyi koşullarda yaşamaya gittiler.(Bence bunda da birazcık haklılar).
Bilimi değil sadece kültürü alırsan(ki bu kopyala yapıştırla oluyor.) senin bunları düşünmen çok normal.İyi yere değinmişsin.
-
abi benide tanı$tır
bence sen anormalsin
artık bu durumlar cok normal :F
yiyişeni bırak cafelerde vura$an bile var :F
-
doguda böle bi sorun yok abi
-
cyber-works bunu yazdı:
-----------------------------Müridler bu dünyanın çivisi çıkmış bugün bunu anladım.Az önce normal bir kız arkadaşımın doğumgününe gittim 3-4 erkek 5-6 da kız vardı tam hatırlamıyorum.Benim sevgilimde yanımdaydı.Neyse eğlendik zaman geçti falan alkolde var tabii.Daha sonra 1-2 kız yanındaki erkeklerle yiyişmeye başladı.:S...Birden noluyo dedim aslında kızlar çok iyi gözüküyo + sevgililileri var ama yanındaki erkeklerle yiyişmeye başladılar.Kimi kızlar öyle bir giyinmişlerki sevgilimin yanında baktım açık renk giysiler vardı üzerinde iç çamaşırları malı malafatı her boku gözüküyo...Hocalar lanet olsun böyle insanlığa hiçmi düzgün kız insan kalmadı şu dünyada..En güvendiğim insanlar bile gözlerimin önünde neler yaptılar.Daha sonra sevgilimle ayrı kaldık konuştuk falan eski sevgilisini sevdmediğinden oda birgün böyle bu şekilde alkkollüyken birinle yiyişmiş...Bir ara o an acaba bir party e mi düştüm dedim ama yoo hepsi tanıdığım bildiğim güvendiğim insanlardı....!!!
Kafayı yeme durumuna geldim.Şimdi bazılarınız diceksiniz ulan öyle ortam bulmuşun salak mısın sen sende yap diye !! Olmaz böyle bişey arkadaşlar bugün kararımı verdim evlenmemeyi düşünüyorum namus diye bişey kalmamış hiçe sayılıyor alkol,özentlik almış başını gidiyor.Aramızda kız arkadaşlar vardır kusura bakmasınlar genellemede yapmıyorum zaten onlardan tekrardan özür diliyorum ama biz ne hale gelmişik bunu bugün anladım..Dışarı çıktım parkta geziyorum daha neler denk geldi..Ulan hiçmi ananız babanız yok hiçmi terbiyeniz geleceğiniz yokk..Bende yapmadımmı böyle şeyler yaptım aslında konuşmak haddim değil ama bu kadarda ileri gitmedim..
Yalan konuşuyosam söyleyin arkadaşlar gerekirse rene bana hıyarlık madalyası versin ama gerçekleri bugün gözümle gördüm...Bana bir 's..ktr' deseniz bir madalya verseniz ne olacak...
Sizce ben mi anormalim yoksa dünyamı anormal !!! ????
Allah belasını versin böyle dünyanın,özentiliğin,insanlığın!! Ben burada isyanımı ettim ister siteden atın ister bana katılın söz sizdee...
-----------------------Nerde o namuslu şerefli Milletimiz bizim, en çok koruduğumuz hayatmızdan önemli saydığımız değerlerimizi yitiriyoruz. Dediğin gibi lanet olsun böylelerine.