folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lanet Olsun Böyle İnsanlığa !!

Lanet Olsun Böyle İnsanlığa !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    hajı yiyişenlerin adresleri neyi var mı :D

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hojam O Yiyişen Kızlardan Bitanesi Benim Sürtük Olabülür :) Açtığım Konulara Bak ;) Görürsün hihi

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    Kardesim daha yasin genc senin bu yaslarda ileriye donuk bir iliski tek eslilik gibi kavramlara yabanci olman gerek.Ha birgun tam boyle dusuncelere girdiginde herseyden önce ailenin onayladigi biriyle evlenmen en dogrusu olur bence..Biz cok gorduk gecirdik sonunda buldum ama yaa

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaCkH4cK
    BLaCkH4cK's avatar
    Erkek

Kızların çoğu günümüzde öyle çoğunluklada güzel kızlar ne kadar istemeseler böle şeyler olmasını alkol vs yaptırıyo.Çıktığım tüm insanlar başkalarınla yiyişmiş yani ben utanmadan sorarım eskiden cinsel bişey yaptınmı öğrenmek isterim malesefte hepsi öyle çıktı hem doğru düzgün sandığım insanlar hemde kaşar olanlar ben yani artık bu dönemde %85 inin bu işleri yaptığını tahmin ediyorum sonuçta sevgilisi filan olur tamam ama ne kadar sevgilisi olsada ileri gidilmemeli diye düşünüyorum.Bu yüzden kızlara güvenmiyorumda sonuçta erkek bol istediklerini 2 kırıtmayla yanlarına çekiyolar.Bu konuda bende senin gibi dertliyim kısaca eski ahlakımızı kaybediyoruz gençlerin hali berbat genç yaşta alkol kullananmı dersin zaten bu aralar otçu bir sürü keş doldu.Yani insanlar insanlıktan çıktı. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

hakikaten doğru söylüyon.. nolcak halimiz bakalm..

mesela şöyle bi anket yapabilirm..  umarım ters kaçmaz ?

her 100 kızdan

90 ı öpüşmüştür
    70 i hem öpüşmüş hem elleşmiştir
    40 ı soyunmuştur
    20 si ters ilişki
    5-6 sı bozulmuştur... . biraz abes anket oldu ama tahmini ama gerçek.. bilmiyorum kararınız ne olur ?.

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

işin şakası esprisi bir yana da arkadaşımızın anlattığı durum baya ciddi...  o kızlar bizlerden birinin kız kardeşi olsa neler yaparız değilmi? 

Temel adalettir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
     Olur hocam,dünya hali,benzeri haller,hatta daha acayipleri geldi başıma,ilk seferinde bende dumura uğradım,ama zamanla unutuyorsun.Anormal falan da değilsin,sana tavsiyem olanı biteni kafana takma,akıllı uslu adamsın belli ki, hayatına bak,bu tür mevzular adamı sıkar.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaCkH4cK
    BLaCkH4cK's avatar
    Erkek
    Moon_Shine bunu yazdı:
    -----------------------------
    BLaCkH4cK bunu yazdı:

Kızların çoğu günümüzde öyle çoğunluklada güzel kızlar ne kadar istemeseler böle şeyler olmasını alkol vs yaptırıyo.Çıktığım tüm insanlar başkalarınla yiyişmiş yani ben utanmadan sorarım eskiden cinsel bişey yaptınmı öğrenmek isterim malesefte hepsi öyle çıktı hem doğru düzgün sandığım insanlar hemde kaşar olanlar ben yani artık bu dönemde %85 inin bu işleri yaptığını tahmin ediyorum sonuçta sevgilisi filan olur tamam ama ne kadar sevgilisi olsada ileri gidilmemeli diye düşünüyorum.Bu yüzden kızlara güvenmiyorumda sonuçta erkek bol istediklerini 2 kırıtmayla yanlarına çekiyolar.Bu konuda bende senin gibi dertliyim kısaca eski ahlakımızı kaybediyoruz gençlerin hali berbat genç yaşta alkol kullananmı dersin zaten bu aralar otçu bir sürü keş doldu.Yani insanlar insanlıktan çıktı.

hajim haklisin ne diyebiliriz ama tek bir konuda katilmiyorum sana, alkol o kadar kotu bir$ey degil dozunda tuttuktan sonra kimseye bir zarari yok.. 

Tabiki abi bende alkol kullanıyorum yani orda anlatmak istediğim bi kızın böle yapıcağı bişi aklına gelmez ama kızı sarhoş ederler ve her türlü pislik yapılır yani.Ziganaya katılıyorum iyiki kız kardeşim olmamış gerçekten kız kardeşi sahibi olmak çok zor bi iş heleki bu zamanda. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    bi laf var hiç sevmem aslinda.. vereni cami avlusunda bile zikerler.. doğum günü partisi alkol malkol ohoo neki :) boşver sen kalbini bozma.. kendin gibi insanlarla takıl.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
Toplam Hit: 14007 Toplam Mesaj: 96