Lanet Olsun Böyle İnsanlığa !!
-
hajı yiyişenlerin adresleri neyi var mı :D
-
Hojam O Yiyişen Kızlardan Bitanesi Benim Sürtük Olabülür :) Açtığım Konulara Bak ;) Görürsün hihi
-
Kardesim daha yasin genc senin bu yaslarda ileriye donuk bir iliski tek eslilik gibi kavramlara yabanci olman gerek.Ha birgun tam boyle dusuncelere girdiginde herseyden önce ailenin onayladigi biriyle evlenmen en dogrusu olur bence..Biz cok gorduk gecirdik sonunda buldum ama yaa
-
Kızların çoğu günümüzde öyle çoğunluklada güzel kızlar ne kadar istemeseler böle şeyler olmasını alkol vs yaptırıyo.Çıktığım tüm insanlar başkalarınla yiyişmiş yani ben utanmadan sorarım eskiden cinsel bişey yaptınmı öğrenmek isterim malesefte hepsi öyle çıktı hem doğru düzgün sandığım insanlar hemde kaşar olanlar ben yani artık bu dönemde %85 inin bu işleri yaptığını tahmin ediyorum sonuçta sevgilisi filan olur tamam ama ne kadar sevgilisi olsada ileri gidilmemeli diye düşünüyorum.Bu yüzden kızlara güvenmiyorumda sonuçta erkek bol istediklerini 2 kırıtmayla yanlarına çekiyolar.Bu konuda bende senin gibi dertliyim kısaca eski ahlakımızı kaybediyoruz gençlerin hali berbat genç yaşta alkol kullananmı dersin zaten bu aralar otçu bir sürü keş doldu.Yani insanlar insanlıktan çıktı.
-
hakikaten doğru söylüyon.. nolcak halimiz bakalm..
mesela şöyle bi anket yapabilirm.. umarım ters kaçmaz ?
her 100 kızdan
90 ı öpüşmüştür
70 i hem öpüşmüş hem elleşmiştir
40 ı soyunmuştur
20 si ters ilişki
5-6 sı bozulmuştur... . biraz abes anket oldu ama tahmini ama gerçek.. bilmiyorum kararınız ne olur ?. -
işin şakası esprisi bir yana da arkadaşımızın anlattığı durum baya ciddi... o kızlar bizlerden birinin kız kardeşi olsa neler yaparız değilmi?
-
Olur hocam,dünya hali,benzeri haller,hatta daha acayipleri geldi başıma,ilk seferinde bende dumura uğradım,ama zamanla unutuyorsun.Anormal falan da değilsin,sana tavsiyem olanı biteni kafana takma,akıllı uslu adamsın belli ki, hayatına bak,bu tür mevzular adamı sıkar.
-
Moon_Shine bunu yazdı:
-----------------------------
BLaCkH4cK bunu yazdı:
-----------------------------Kızların çoğu günümüzde öyle çoğunluklada güzel kızlar ne kadar istemeseler böle şeyler olmasını alkol vs yaptırıyo.Çıktığım tüm insanlar başkalarınla yiyişmiş yani ben utanmadan sorarım eskiden cinsel bişey yaptınmı öğrenmek isterim malesefte hepsi öyle çıktı hem doğru düzgün sandığım insanlar hemde kaşar olanlar ben yani artık bu dönemde %85 inin bu işleri yaptığını tahmin ediyorum sonuçta sevgilisi filan olur tamam ama ne kadar sevgilisi olsada ileri gidilmemeli diye düşünüyorum.Bu yüzden kızlara güvenmiyorumda sonuçta erkek bol istediklerini 2 kırıtmayla yanlarına çekiyolar.Bu konuda bende senin gibi dertliyim kısaca eski ahlakımızı kaybediyoruz gençlerin hali berbat genç yaşta alkol kullananmı dersin zaten bu aralar otçu bir sürü keş doldu.Yani insanlar insanlıktan çıktı.
-----------------------------hajim haklisin ne diyebiliriz ama tek bir konuda katilmiyorum sana, alkol o kadar kotu bir$ey degil dozunda tuttuktan sonra kimseye bir zarari yok..
-----------------------------Tabiki abi bende alkol kullanıyorum yani orda anlatmak istediğim bi kızın böle yapıcağı bişi aklına gelmez ama kızı sarhoş ederler ve her türlü pislik yapılır yani.Ziganaya katılıyorum iyiki kız kardeşim olmamış gerçekten kız kardeşi sahibi olmak çok zor bi iş heleki bu zamanda.
-
.
-
bi laf var hiç sevmem aslinda.. vereni cami avlusunda bile zikerler.. doğum günü partisi alkol malkol ohoo neki :) boşver sen kalbini bozma.. kendin gibi insanlarla takıl.