folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lanet Olsun Böyle İnsanlığa !!

Lanet Olsun Böyle İnsanlığa !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desert-Tiger
    Desert-Tiger's avatar
    Erkek
    eğitim şart hoja.ama şunu unutmayın sizin gibi düşünen kızlarda vardır elbet türkiyede..hepsi böyle değildir emin olun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    yaş kaçtı hacım senin.

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek

Moon_Shine bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne kadar namusluysan o kadar namuslu bir e$ bulursun kendine merak etme..

iste budr. ustune soylenecek soz bulamıyorum Moob_Shine ilahi adaletten bahsediyor sıkma canını

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende sanırdım kızlar öle pat die vermezler nerdeeee

ebedi devlet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    beyler bu bişe mı başımdan geçen komik bir olay ben + 2 arkadaşım 2 arkadaşım rus saunada oturuyoz terliyoz içeriye 4 tane kız geldi üstünde hiç birşey yok ne bikini te südyen biz terlemeyı bıraktık kızarmaya başladık :| şimdı çıksak kaçtı derler otursak sapık derler 1 arkim çıktı biz kaldık :|

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek

bunu bugün takmayıp bu olaylardan utanc duymayanlar yarın öbür gün analarının bacılarının eşlerinin başına da gelse aynı tepkiyi gösterir mi merak ediyorum ?

ayrıca her konuya böyle duyarsız kala kala bu hale geldik düşüncesindeyim . . .

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek
    iyi karar da sevgilini eve gönderip baksaydın çorbana bi beş dakka :d. sonra değişirsin önemli değil. iyi yapmışın ama tebrik

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

CaMeL bunu yazdı:

bunu bugün takmayıp bu olaylardan utanc duymayanlar yarın öbür gün analarının bacılarının eşlerinin başına da gelse aynı tepkiyi gösterir mi merak ediyorum ?

ayrıca her konuya böyle duyarsız kala kala bu hale geldik düşüncesindeyim . . .

----------------------------
    duyarsiz kalmama yolunu genelde yanlis seciyoruz ama... yoksa ben duyarsiz kalalimda demedim oda yanlis anlasilmasin.

ama "yapma!" , "etme!" nin,

"yapmamayi dusunmesini saglamak" , "etmemeyi secebilecek birey yetistirmek" gibi kavramlarla degismesi gerektigi dusuncesindeyim...

anca gidersin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    durumlar son zamanlar da böyle değil epeydir böyle insanları değiştirmek zor değiştireyim derken sürüklenebilmekte var ardından bu konulardan sıkıldım doğrusu hep aynı şeyler ahlaksızlık şerefsizlik vefasızlık vs vs aga sen takma kimseyi senin düşündüğünün yarısı kadar düşünüyo olsa böyle olmazdı herkes kendi yolunda 1938 de basımı yapılan bi kitap var yine aynı mevzular
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek

konuyu başlatan cyber-works yaş 17

onunla aynı fikirde buluynanlar yada katılanlar yada destekleyenler 

fastottoman - 17

enis - ?

pc-error - 15

firestar - 26

god - 23

khellix - 19

kantar - 20

endotoxin - 18

moonshibe - 18

krypt - 19

Tuna - 27

filozof - 19

cybertime - 16

shockman - 33

siyanojen - 18

efrasyap - 21

nakamura2 - 18

uglyking - 19

spoofu - 19

craeture19s - 18

tudroy - 17

nigdeli - 19

camel - 16 

şimdi bu arkadaşlardan bazılarının yaşı birtakım yorumlar için erken. daha görülecek çok şey var ama mesajı çakan kişi tabi daha yeni tecrübe ettiği için ortalığı zıplatmış  şaşkınlık içindeki mesajıyla. kimi türkiyenin en tutucu şehrinden kimi istanbul izmir felan. bunlar bence sadece görüş farklılığı. zamanında ve ondan önceki di-li miş-li geçmiş zamanlarda da yazardık. her jenerasyon bunları yazıp durur. isteyen sqişir isteyen yiyişir herkes kendine göre bulur umarım.

memlekette para herşeyin allahı olmuş. kızlar rekabet içinde tabi açılıp saçılacak zengin koca bulacak. bu devirde leyla mecnun mu kaldı a.q. 

Benim bir arkadaşımın facebook'ta bir kız profili oluşturdu o profildeki kızı döllemeye 48 kişi geldi. şimdi erkek milleti abaza kızları nerdeyse zorla beceriyorlar bu devirde hepsi alt alta üst üste. benim çevremde de bir abazanlık var kardeşim. milletin sex partnerine ihtiyacı var. türkiye çok tutucu aslında ve söylenen farklı yapılan farklı. herşey ikiyüzlü en başta insanlar. bana öyle geldi ki bazı arkadaşlar da paso skemediği için böyle konuşuyor.

Toplam Hit: 14011 Toplam Mesaj: 96