Linux’A Geçmek İçin 10 Neden !
-
benim makinam da hem win7 hemde ubuntu kurulu ama çoğunlukla win7 kullanmak zorundayım sebebine gelince dvr kartımı ubuntuda çalıştıramamış olmam
linux a tamamen geçememin tek sebebi dvr kartı bu konuda biraz araştırma yaptım zoneminder adlı programı buldum kurdum ama yinde dvdr kartından görüntü alamadım bu sorunu çözersem yada çözecek birilerini bulursam kimse windows ta tutamaz beni
linux uyumlu yada linuxta çalışan dvr çözümleri önerirseniz sevinirim gerekirse dvdr kartımı da değiştirim
-
elmor bunu yazdı:
-----------------------------
linux u zevk icin kullanan 2 ay max kullaniyor. Daha sonra sIkiliyor ugrasmak zor geliyor tekrar Win geciyor.
simdi boyle bir durum variken ortada . oyun yazarlari neden linux icin oturup extra masraf yapsinlar ki .
Linux hakkiyla kullananlarida biliyoruz oyunla isleri olmaz ..
Linux hala ev kullanicisi icin ideal bir isletim sistemi degil .
-----------------------------Tamamen Katılıyorum hocam dediğiniz gibi linux zaten beli başlı hack ustalarının ürünü yani bir nevi ben onlara linuxe sokak bilgisayarcıları diyorum .
-
zatkaros bunu yazdı:
elmor bunu yazdı:
linux u zevk icin kullanan 2 ay max kullaniyor. Daha sonra sIkiliyor ugrasmak zor geliyor tekrar Win geciyor.
simdi boyle bir durum variken ortada . oyun yazarlari neden linux icin oturup extra masraf yapsinlar ki .
-----------------------------Tamamen Katılıyorum hocam dediğiniz gibi linux zaten beli başlı hack ustalarının ürünü yani bir nevi ben onlara linuxe sokak bilgisayarcıları diyorum .
ama daime lunix ü imrenenlerden olacam
----------------------------- -
zatkaros bunu yazdı:
elmor bunu yazdı:
-----------------------------bill amca ya para verince kendini lord mu zannediyorsun yoksa
aç tavuk kendini darı ambarıda zannederniş
ubuntu var babalar gbi bir tıkla kapına kadar gelsin hemde cebinden bir kuruş bile çıkmadan
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------birdefa ubuntu kurdum, ondada 24 inclik ekranda 800x600 ekran goruntusuyle bir hafta boyunca driver aradim. Baktim driver yuklenmiyor bende ubuntuyu s..tir ettim gitti. Simdi win7 kullaniyorum. Photoshop, illustrator, DW hersey calisiyor.
o iş halletmek iki dakika bile sürmez halbuki, insan bilmeyince en basit işi bile yapamaz.