Lisede İlk Gün

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2007
    Erkek
    Hocalara karşı bi saygısızlık yapmada gizli gizli yada artık senin kendini sevdirmene bağlı.. aklına ne geliyorsa yap.. arkadaş kurbanı olma.. dostluklarını iyi kur.. öyle işte..

    düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Ağustos/2008
    Erkek
    tuvalette sigara içmeyi özledim aq lisede

    Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek

    lise insanın kendini allah sandığı ama aslında yüzü sivilceli tüyü bitmemiş,bi bok olmayan biri olduğunu mezun olunca anladığı bir yerdir.

    o yuzden kasma kendini.arkadas bulcam diyede olur olmaz kimselere atlama.hiç bir kimse yoktur ki 4 seneyi geldiği gibi arkadassız sap basına bitirsin.su yolunu bulur.sen sivri bi tip olcam diye kasma sonra bi bakarsın herkes cevresini bulur ibiş gibi kalırsın ortada.

    4 seneyi kafayı ufak tefek seylere karı kız delikanlılık gibi olaylara takılıp kimseyi kırmadan bitirmeye bak.zaten kankam dediğin insanların yarısıyla okul bittiğinde görüşmeyeceksin bile,çevrende koca liseden 3-4 kişi kalacak.o yuzden takılma.senin o zamanlar okuldan kacıp şarap içmeyi kardeslik olarak algıladıgın seylerin emin ol üniyi kazanıp hayatında daha önce 18 sene görmediğin biriyle eve/yurda cıkıp aynı mutfaktan yemek yediginde,aynı tuvalete sıctıgında,anandan babandan cok gördüğünde aslında hiç bir şey olmadıgını anlayacaksın.

    bide sana okul tuvaletinin ilahı,futbol takımının kaptanı,ot çekmekten hapa kadar her boku yapan o dönem gençliğinin ''karizma'' diye adlandırdığı birinin son sınıfa gelince bana söylediği bir sözü söyleyeim.bunu mutlaka yaz bir yere,kulagına küpe olsun.ben bu lafın degerini okul biteli kac yıl olmus hala unutmam:

    ''lise bitene kadar abi abi derler,lise bittimi serseri derler''

    evet aynen böyledir bu durum.okulun ezik diye adlandırılan sivilceli tipleri giderken itü mimarlığa hacettepe tıpa falan bu lisenin o dönem karıya kıza vuran serseri tipi haliyle bir bok yapamadıktan sonra emin ol işler tamamen değişiyor.benim su an ünide 4.yılım,o agzının suyu akarak baktıgın ablalarının hepsi ''ulan son sınıfa geldik bi doktora mühendise kapağı atalım'' seklinde geziyor,yada biri cıkma teklif ettiğinde ay tuvalette sigara içiyor ay ot sarıyor geyiği kalmıyor artık,cocuk hukukta okuyormus diyor hepsi.

    o yuzden sakın bu akımlara kapılıp geleceğini piç etme.


    Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Aralık/2008
    Erkek

    hocam sen zaten lıseye baslamadan abılern felan ooo kızlar sole kızla bole :D sende okula gıdıyosun bakıyosun kız felan yok :D 1 hafta gectı sımdı alısmıtrısın ama 1 ay acemılıgı atazsın stunden


    Yol Güzeldir. Odak Bilgi İşlem
Toplam Hit: 25118 Toplam Mesaj: 155