Lisede İlk Gün

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Nisan/2007
    Erkek

    şu kız muhabbetini fazla kafana takma istediğin yere otur bence. sanki kızlar kaçmıyoya elbet konuşursun, ilk günlerde falan oturmanda şart değil bi kaç arkadaşın dediği gibi dangoz falanda olmazsın ben liseye başladığımda 6-7 erkeğin orta yerinde oturuyodum, 2 hafta sonra herkes kafasına uyanlarla takılmaya başladı kızlarlada muhabbet kuruldu böylelikle.

    yani diyeceim o ki karı kız kafana takma. İlk gün benim hala aklımda millet ne kadar yabancı bakıyodu sağa sola, sınıfa bi girdik geçtim oturdum arkaya adam dedi top oynamayı biliyonmu hea falan dedik. okulun ilk haftası halısaha maçı aldık öyle kaynaştık. neyse ;

    1-2 haftadan sonra milletin karakterleri kendini zaten belli eder, salağıyla, boş konuşanıyla, yalancısıyla sakın oturma !

    öğretmenlerle aranı iyi tut ama ciddiyetle iyi tut, gerekirse sert konuş, ilkokulda nasıldın bilmiyorum ama pısırık olma lisede, mülayimlerle saflarla çok dalga geçer ipneler acımazlar :D.

    diğer bi önemli şeyde (hatta en önemli şey)2. sınıfta hangi bölümü okuyacağına şimdiden karar ver ve sözele sakın gitme. ya tm ya fen seç. Diyeceklerim bu kadar


    Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Şubat/2006
    Erkek

    Korkma hocam :) BEn lisedeyim hala ilk günüm aklımdadır. Ben çekingen biri olmadığım için arkadaş grubum fazlaydı ve ilk günüm süper geçmişti. 

    Kapıdan girdikten sonra aynı liseyi kazanan yaklaşık 10 tane arkadaşla tabiri caizse ilk günden grup olmuştuk zaten. Hiç yabancılık çekmedik açıkçası. Ancak ilk gün bazı hocalar işte burası lise asarım keserim tarzı korkutmalara kalkışabilirler.

     

    Onlardan kesinlikle korkma ancak hocalarından hiçbirine de saygısızlık yapma. Bu sevilmeni ve onlar tarafından değerinin artmasına neden olur. Kısacası sana şöyle söyleyeyim kendisini sürekli kötü göstermeye çalışan bizi korkutmaya çalışan hoca her durumda yanımdaydı ve korkutmayı geçtim acayip destek oldu problemlerimizde.

     

    Hocalarına saygısızlık yapmadığın ve arkadaş ortamın olduğu sürece hiçbir problemin olmaz. perşembe günü git ve ilkönce hangi sınıfta olduğuna bak yalnız sınıfta kalayım deme :) Sınıfta kalmak çok zor ancak benim gibi hiçbir derse girmeyip sadece sınava girersen sayısalı geçmen baya bir zor :)

     

    Sınıfta kalırsanda yapacağın şeyi söyleyeyim kişileri senden küçük ya da çocuk olarak görme ortama ayak uydur tanış onlarla. (Ben çocuk olarak görmekle en başta büyük hatayı yapmıştım o açıdan söylüyorum.) 


    Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    Gir sınıfa gözüne kestirdiğin en güzel yanına geç otur muhabbet kur :|

    Kaybedecek bişeyin yok.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Şubat/2006
    Erkek
    ha ekleme yapayım lisenin keyfini çıkar. İleride böyle birşeyi birdaha yaşaman çok zor :) Fırsatları değerlendir (Kızlar bakımından ve diğer bakımdan) 

    Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek

    müdür aniden sınıfa dalmıştı herkes ellerine başının üstüne koysun dedi ,  nooluyoruz lan olduk sınıfca :D adam herkesin üstünü başını aramıştı, şanssızlık o günde ince film getirmiştim arkadaşın tekine, müdür kapıyı açar açmaz hemen ceketin cebinden çıkarıp defterin arasına koymuştum allahtan defteri aramadı :D

    yine bi gün müdür ders anlatıyo (aynı zamanda müdür coğrafya dersine giriyodu) bizde deftere yazıyoruz.Sonra bişey söylemişti bize unuttum ama 2+2=6 eder mantığında olmayacak bişey yazdırmıştı, benimde bi anlık dalgınlığıma gelmişti, içimden de bi gariplik var diyorum :D sonra yine aniden herkes ayağa kalksın ve ellerini ensesine koysun dedi.Şimdi ne kadar dikkatlisiniz onu ölçücem dedi.Sırayla başladı defterleri kontrol etmeye söylediği gibi yanlış yazanları tokatlamaya başladı :D doğrusunu yazanları es geçti, arada silgiyi kalemi eline alıp düzeltmeye çalışanları fark edip onları daha güzel becermişti falan...

    İşin özü lise yılları güzeldir, hemde çoook...


  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ekim/2008
    Erkek
    yarın seni biz okula götürelim :D:D tbt den 20 kisi :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek
    Güzel yıllardır lise yılları.Ancak herşeyin kaybedildikten sonra değerinin anlaşıldığı gibi o yıllarında değeri mezun olunduktan sonra anlaşılıyor.Lise de kurulan dostluklar hiçbir şeye benzemez.Onlar baki onlar sapasağlamdır.Gün geçtikçe etrafın,miadı geçmiş arkadaşlıklar ile doldukça değerini çok daha iyi anlıyacaksın.Bazı sabahlar sana,lisede o ütülü takımın ile okuluna gittiğin vakitleri hatırlatıcak.Yıllar sonra bir gün,akşamdan beri uykusuz sabahın sekizinde sigara içmek için pencereye çıktığında diyeceksin,şuanda okula gidiyordum,geç kalmış müdür ve yardımcılarından köşe bucak kaçıyordum,ders başlamış ben ise okulun kapısında paçalarıma buşan çamuru siliyordum.Sonra bir fırt çekip izmariti akşam yağan yağmurun bıraktığı su birikindilerinden birinde söndürünce artık lise bitmiş,başvurduğun iş yerinden hala cevap gelmemiştir.Ve şimdi orada olmak,o takımları giymek vardı.Okulun güzel kızlarından birine kaçamak bakışlar atmak vardı.Diyeceksin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLaNGuVa
    aLaNGuVa's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Temmuz/2009
    Dişi

    C-M-D bunu yazdı:
    -----------------------------

    Hocam lise hayatı bir başkadır(necizane düşüncem).Ortamı güzeldir,dostlukları pektir.
    Sana önereceğim tek şey; Bölüm seçerken dikkat et.

    Sevdiğim arkadaşların A bölümünü seçiyor diye koyun gibi hemen sen de A bölümünü seçme.Kendine hedef koy ,rotanı ona göre belirle..


    -----------------------------

    katılıyorum.lise bambaşka dostlukları yaşadıkların çok güzel sonradan çok arıyorsun ah olsada yine şunu yapsaydık diyorsun. bölüm konusunda da dikkatli davran ama onu düşünmen için 1 senen olacak iyi ölç tart


    Mutlu olmak için büyük nedenlere gerek yok. Cebimde 75 kuruşum var, havada bahar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Kasım/2008
    Erkek
    AsilKan bunu yazdı:
    -----------------------------

    Kardeş ben İstanbul'da değilim okulun hakkında bilgi veremiyeceğim ama lise hayatı hakkında söyliyeceğim bir kaç şey var..

    Arkadaşlarını iyi seç ;

    Ergenliğe giriliyor , karakter yeni yeni oturmaya başlıyor..Bu dönemde ne kaparsan alışkanlık haline geliyor.

    İyi arkadaşlar seç kendine.

    İyi arkadaştan kastım öküzlemesine ders çalışan birisi değil. Dersede önem verecek ama hayata dair birşeyler yapabileceğin birisi olacak.

    Eğer böyle olursa çok zevkli geçer.. İlk adımını attığında " BİTMEZ LAN BU OKUL " dediğin okul bitiverir özlersin bile..

    Dizginler senin elinde.

    Başarılar diliyorum derslerinde..


    -----------------------------

    Evet ama ilk gün posta koyanlara ezdirme kendini :F Sonra herkese ön yargıyla bakma. Örneğin bu asilkan denilen adam beni terörist bellemiş ilk günden :F  ilk günler gıcık olduğum adamların hepsi şimdi kardeşimden de öte öyle  diyim :) Bu arada bu asilkan ile 2 yıl ünv. daha var :/ Nasıl geçcekse :/

    Edit: Hayvan hocama katılıyorum gir güzelin yanına otur kur muhabbeti ne kaybetcenki :)


  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Şubat/2009
    Erkek

    4eye bunu yazdı:
    -----------------------------

    -----------------------------

    Edit'ini yiyim Ahmet :D Sanki lise hayatın boyunca güzel kızın yanına oturdun :D onuda geç kız yoktu ki  :D Ayrıca memnun değilsen benden kaybol üniversitemden :F


    ...
Toplam Hit: 25121 Toplam Mesaj: 155