LYS Sonuclari Aciklaniyor.
-
12 saatlik yoldan geldim ama tùm yorgunlugum gitti, yerini stres aldi.. otobusteyken duydum ve kisa sùreli saskinlik yasadim :/ isteyen mùridler sonucunu yazar bu baslik altinda, sahsen ben yazmayi dùsùnmùyorum.. insallah hakettiginiz yerlere gidersiniz.. kaldi 6 bucuk saat..
-
müritlerimize bol bol şans dua her şey inşallah istediğiniz yerleri kazanırsınız...
-
tam olarak ne zaman açıklanıcak?
-
ya sorma arkadaş bende yeni öğrendim sayılır fuzuli stres yaratıyor insanda:S
-
tüm mürit ve müridelere bol şans :)
-
sıçtq desene.....
-
size güveniyorum..kazanamasınızda dünyanın sonu değil...demk isterdim ama..siz buna kendinizi inandırsanızda çevrenizdekiler salak salak bakar size..Kazanırsınız umarım..heycanınızı paylaşıyorum ama bir yandanda bu sıkıntımın geçip lanet üni yi bitrdiğim için mutluyum :))
bi dersten kaldım onu vercem ama olsun..Lanet ROMA CERMEN HUKUKU görende avukat oluyoz sanır.ağzna şey dolusu şey girsin hukuk hocam tamam mı..Ne girceğini biri seçer..elma armut at -
geçen senede biz bekliyorduk gene tahribat'ta :)
hadi bakalım.
-
bi sinav sonucumada pc mden bakamadim bugun de telefondan bakicam mecburen :( ayrica arkadaslar egeake.com gibi tercihlerde arastirmalarimizda bize yardimci olacak bildiginiz siteler var ise paylasiniz :D mmesela gecen yil bolumleri kazananlarin siralamasinin oldugu bi site animsiyorum falan fistik iste :)
-
düşük gelecek benim , cografyaya zaman yetmedi :/( gitti netler gazetede baktım hepsini doğru yaptım ama yarısını sınavda yapamamıştım zaman yüzünden..
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------düşük gelecek benim , cografyaya zaman yetmedi :/( gitti netler gazetede baktım hepsini doğru yaptım ama yarısını sınavda yapamamıştım zaman yüzünden..
-----------------------------
takma kafana hocam artik olan oldu benimkide sanirim dusuk gelcek ya aslinda ne gelecegini ve puani alinca ne yapacagimi bilmiyorum dogru tercih kurtarabilir??