LYS Sonuclari Aciklaniyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    12 saatlik yoldan geldim ama tùm yorgunlugum gitti, yerini stres aldi.. otobusteyken duydum ve kisa sùreli saskinlik yasadim :/ isteyen mùridler sonucunu yazar bu baslik altinda, sahsen ben yazmayi dùsùnmùyorum.. insallah hakettiginiz yerlere gidersiniz.. kaldi 6 bucuk saat..

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

müritlerimize bol bol şans dua her şey inşallah istediğiniz yerleri kazanırsınız...

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    splintercell
    splintercell's avatar
    Erkek

tam olarak ne zaman açıklanıcak?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

ya sorma arkadaş bende yeni öğrendim sayılır fuzuli stres yaratıyor insanda:S

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

tüm mürit ve müridelere bol şans :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

sıçtq desene.....

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

size güveniyorum..kazanamasınızda dünyanın sonu değil...demk isterdim ama..siz buna kendinizi inandırsanızda çevrenizdekiler salak salak bakar size..Kazanırsınız umarım..heycanınızı paylaşıyorum ama bir yandanda bu sıkıntımın geçip lanet üni yi bitrdiğim için mutluyum :))

bi dersten kaldım onu vercem ama olsun..Lanet ROMA CERMEN HUKUKU görende avukat oluyoz sanır.ağzna şey dolusu şey girsin hukuk hocam tamam mı..Ne girceğini biri seçer..elma armut at

yorgun senarist .]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

geçen senede biz bekliyorduk gene tahribat'ta :)

hadi bakalım.

He is finding himself.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    bi sinav sonucumada pc mden bakamadim bugun de telefondan bakicam mecburen :( ayrica arkadaslar egeake.com gibi tercihlerde arastirmalarimizda bize yardimci olacak bildiginiz siteler var ise paylasiniz :D mmesela gecen yil bolumleri kazananlarin siralamasinin oldugu bi site animsiyorum falan fistik iste :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

düşük gelecek benim , cografyaya zaman yetmedi :/(  gitti netler gazetede baktım hepsini doğru yaptım ama yarısını sınavda yapamamıştım zaman yüzünden..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

düşük gelecek benim , cografyaya zaman yetmedi :/(  gitti netler gazetede baktım hepsini doğru yaptım ama yarısını sınavda yapamamıştım zaman yüzünden..

-----------------------------
    takma kafana hocam artik olan oldu benimkide sanirim dusuk gelcek ya aslinda ne gelecegini ve puani alinca ne yapacagimi bilmiyorum dogru tercih kurtarabilir??

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
Toplam Hit: 14127 Toplam Mesaj: 111