LYS Sonuclari Aciklaniyor.
-
bu tabloda mf y-mf falan var hangisi nedir bi b.k anlaşılmıyo ygs lysnin ortalaması asıl sonuç y- ile başlayanlar mı dicem de y-ygs nedir y-lys nedir biri aydınlatsın
-
Y-Ygs, Y-Lys puanları okullara yerleştirilirken kullanılacak puanlar.
-
d0gan92 bunu yazdı:
-----------------------------
bu tabloda mf y-mf falan var hangisi nedir bi b.k anlaşılmıyo ygs lysnin ortalaması asıl sonuç y- ile başlayanlar mı dicem de y-ygs nedir y-lys nedir biri aydınlatsın
-----------------------------hocam başında y olanlar ygs puanıyla beraber hesaplanmış olanlar.
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------yani bunlar okulun verdiği puanın eklenmiş hali mi? yoksa bunun üstüne okul puanı mı ekliyoruz yani diploma notunu
-
d0gan92 bunu yazdı:
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------yani bunlar okulun verdiği puanın eklenmiş hali mi? yoksa bunun üstüne okul puanı mı ekliyoruz
-----------------------------Okul puanı eklenmiş hali onlar. Daha fazla ekleme olmuyor onun üstüne.
-
bi şansımı deniim dedim:D neyse olduğu kadar eklenseydi de fena olmazdı hani:=)
-
Adayın 2009 Yılında Yerleşme DurumuYERLEŞMEDİ bune layn :|sıçtım galiba
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
Adayın 2009 Yılında Yerleşme DurumuYERLEŞMEDİ bune layn :|sıçtım galiba
-----------------------------2009 da sınava girip bir yeri seçtiysen puanın düşüyor ya hocam oyüzden var o
bu sene diplomayı daha alamadım agustos da belli olcak eger tercih yapar ama diplomayı alamassam puan ım düşücek
tam bi paradox :(
Y-TS-1 314,310
Y-TS-2 317,290 :/
-
sınıf öğt. türkce öğt.bide edebiyat öğt. 1-2-3-4-5-6 hangilerine giriyor bunlaR ?
-
sokayım lysye hacılar. s*ktir edin. 1 sene fazla çalışır girersiniz. bkz türkiye sıralamasında 400.000 ciyim :|