LYS Sonuclari Aciklaniyor.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
sınavın zor sorularını yapıp en kolaylarını yapamayınca koyuyor insana geleceinden çok daha fazla çıkartabilirdim ama birtek ben deilim herkes benim durumumda sınav biraz da dikkat anlık tepki felan ölçüyor herkese başarılar. inşallah istediğiniz yerleri tuttururum ve tutturursunuz.
-----------------------------hocam 2. sınavdaki cografya sorularını gördün mü (yada girdin mi )
türkçe paragraftan daha uzun , şekilli ve 2 saat okunacak şeyler koymuşlar bana koyan bildim şeyleri yetiştirememek
-
PanxeR bunu yazdı:
gerçek alanım genel kültür (hukuk sosyoloji turizm ing cografya türkçe din psikoloji mantık vs vs )
ama sınav sistemine göre sözel ciyim x)
-----------------------------İşini bilirsen sözel bölümlerde de sağlam bir iş bulabilirsin. Ben de sözelciyim bekliyoruz. :)
-
bakalım ne yaptık :)
-
PanxeR bunu yazdı:
emre_gss bunu yazdı:
hukuk sosyoloji turizm ing cografya türkçe din psikoloji mantık
bu yazdıklarından mantık varsa
Seni Halkla ilşkler ve reklama sokalım hocam..
Bu bölümden..Halkla ilşkler müdürü olup..çoğu otele..Veya şirkete..
Rekalmcı olup çoğu ajansa
Metin yazarı olup hem dizilere hem sinemaya..istersen yine ajansa
Ve ayriyetten pazarlama okduğun için de Çoğu pazarlama alanınada girersin..Reklamcı olduğundan onlardan birazdaha üstün olrsun..(çok az)
Bu msj hayatını değiştrirse bir gün beni hatırla.. :) Hayatını batırırsa beni tanımıyorsun :)
-----------------------------2 büyük seçenek var kararsızım
1 - halkla ilişkiler ve reklamcılık
2- radyo sinama televizyon
2 si içinde insanın aşırı sosyal olması gerekiyor süreki ordan oraya ordan oraya :/
ama ben böle istemedim pc başında oturup yüksek gelir elde edecektim :(
Bak sana tavsiye..RST de çoğu kişi okuyor tamam güzel ama !! Hatta bu işi okumadan yapanlar bile var..
Eğer reklamcı olursan..O tarafada kayabilirsin..o tür bilgiler dışardan da öğrenilir..Ama pazarlama 4P 7P hardsell soft sell filan derkn bu bilgiler dışardan kitabı alıp okusanda..tecrübeli bir hocanın sana verceiği örnekler kadar yararlı olmaz..o yüzden dikkat et seçimlerinde..demedi deme ;) -
PanxeR bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
sınavın zor sorularını yapıp en kolaylarını yapamayınca koyuyor insana geleceinden çok daha fazla çıkartabilirdim ama birtek ben deilim herkes benim durumumda sınav biraz da dikkat anlık tepki felan ölçüyor herkese başarılar. inşallah istediğiniz yerleri tuttururum ve tutturursunuz.
-----------------------------hocam 2. sınavdaki cografya sorularını gördün mü (yada girdin mi )
türkçe paragraftan daha uzun , şekilli ve 2 saat okunacak şeyler koymuşlar bana koyan bildim şeyleri yetiştirememek
-----------------------------yok hocu sayısalcıyım matematikten bahsetmiştim sene boyu 1-2 yanlış yaparken sınavda düşük geldi kendime göre ondan yakınıyorum :D
neyse herşeyi bir kenara bırakalım sonucumuza odaklanalım artık son 30 dk :D:D
-
PanxeR bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------Keşke hepsi öyle paragraf olsaydı :W
19 tane bıraktım coğrafyadan mesele ezber yapmak :W
-
son 11 dk :/
inşallah site çöker :W -
Kreyzi bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------Keşke hepsi öyle paragraf olsaydı :W
19 tane bıraktım coğrafyadan mesele ezber yapmak :W
-----------------------------ezber edebiyat mat ve fen bölümlerinde olur
cografyada mesele bilmek çünki tüm hayatın boyu lazım olan şeyler :W kafa şişirmio saolsın
-
MMB bunu yazdı:
son 11 dk :/
inşallah site çöker :W
-----------------------------Dur hocam bakalım da sonra noluyorsa olsun :D Ölecem açıklansa artık :D
-
neyse lo sokayım alayına 9 dk kaldı :W