MEB Okullarında Artık Kılık Kıyafet Serbest
-
bu kötü oldu işte.
o kadar gariban var bunu düşünmemişler mi?
bi çok genç tanıyorum aynı elbiseyi uzunca süre giyiyor. zaten alım gücü düşük.
milleti iyice yerden yere vuruyorlar.
-
Çoğu kişi aynı fikirde. Hergün ister istemez farklı kıyafet giyme isteği olur insanda. Her ne kadar ben takmam desenizde ister istemez kötü olur. Ben bir formayı boyum uzamadığı sürece kaç yıl giyerim. Ama serbest olunca olmaz ya kötü olmul. Her ne kadar güzel gibi görünsede bazı yönünden kötü olmuş.
-
öğrencinin iyi kötü bir psikolojisi vardı, idare ediyordu en azından... kılık kıyafet yüzünden bir çok öğrenci psikolojik sorunlar yaşar diye düşünüyorum... kendini ezik hissetme durumları oluşabilir ....
HaYLaZzz tarafından 27/Kas/12 13:28 tarihinde düzenlenmiştir -
küçük yaştaki çocuklar kötü etkilenir yaw..hiç düşünmemişler mi amk
-
Millet birbiriyle sidik yarıştırcak . Bir başkasında görüpte beğendigi birşeyi o da almak isticek.
-
Millet bebesinin 4 yıl giyeceği okul üniformasını bile taksitlerle borç harç zar zor alıyor. Bide ergenlikteki özenti gençliğin yapacaklarını, birbirlerine atacakları havaları ve kendilerini üstün gösterme çabalarını düşünürsek olan gene fakir fukaranın çocuklarına olacak. Fikir güzel ama uygulama alanı yanlış. Hıyara kabak aşısı vuruyor bu adamlar.
DrKill tarafından 27/Kas/12 14:50 tarihinde düzenlenmiştir -
eğitimin "e"si kalmamışken öğretimim görevi beyin yıkamak yapılmışken kıyafet meselesini düşünesim bile gelmiyor
-
şalvar , türban , mini etek , tayt , kara çarşaf , kot , şhort , yataktan kalkıp pijamayla oluka gelen HEPSİ bir arada bakalım nasıl duracak
-
Her okulun üniforması ne ise bütün öğrenciler ona uyarak o okula gitmeli.Zira disiplin konusunda insanlar azıtacak.Gerçi
benim dışarda gördüğüm öğrencilerin %70 i serseri kilik kiyafeti igrenc sac bas bir ogrenciye yakisir sekilde degil.
Ee boyle bir ozgurlukte gerçekleşirse herkes bozulcak.Bana göre öğrenciyi öğrenci yapan kravatı ve gömleğidir.Avrupa
Birliği nin dayattığı ön gördüğü kurallara uyabilmek için ellerinden geleni yapiyorlar.Öğrencilerde öyle olursa artık
içine iblis kaçmış öğretmenlerimizde jartiyer ve etekle gelirler :)
Öğrenciler;

http://www.chp.org.tr/wp-content/uploads/2012/07/Atatürk-Okulda-Öğrencileri-Denetlerken.jpg
Öğretmenler;

MADTAMER tarafından 27/Kas/12 15:00 tarihinde düzenlenmiştir -
güzel olmuş bence.
devlet lisesinde, 200 k tl lik arabayla hava atmaya gelen tiplerde var, en pahalı telefon, ayakkabı,gözlük,saat vs
zaten havasını atan atıyor. hiç takılmayalım bunlara.
sanki hiç fakir çocuk ezilmiyormuş gibi konuşuyorsunuz. hocalar bile eziyor daha kıyafete takılmışız