MEB Okullarında Artık Kılık Kıyafet Serbest
-
Bu adımın okullarda türbanlı da dolaşılabilsin adına yapıldığını düşünüyorum. Kaldı ki sen o kadar sorun varken 29 ekimle 10 kasımla uğraş gel kılık kıyafetle uğraş başka konu mu yok! Önce gelir düzeyi iyileşsin isteyen istediği kıyafeti alabilsin bunu sağla. Yada kıyafetler yok pahasına ucuzladı da bizim mi haberimiz yok? Artı bundan sonra kimsenin okullara devam etmesini beklemesinler okulda ders saati olup olmadığı, öğrenci mi değil mi belli olmadığı bi dönem olur bu. Artı ekliyorum okullara girip çıkan da belli olmaz bu sayede özellikle liselerde aşırı sorun çıkacaktır benden söylemesi...
-
visualeffects bunu yazdıgolgi bunu yazdı
okula türbanla gelmenin önünde hiç bi engel kalmadı şimdi haydi kızlar okula
bunuda hiç anlamıyorum nasıl ki bikini giymek özgürlükse çarşaf giyinmekte özgürlüktür.
insanların giyimine karışmak kadar aptalca bişey varmı ya ?
sen kapalısın seni okula alamayız sen kapalısın millet vekili olamazsın v.s halbuki bu milletin çoğu kadını kapalı.
gayrimüslim biri olarak bana bile hep saçma gelmiştir bunlar.Okul nasıl öğrencilerin derste şapka takmasına izin vermiyorsa buna da vermeyecek.
Verirse ikisine de verecek
Laik bir ülkeysek bu böyle olmalı.
Eğer dinini çok seviyorsan irana gidebilirsin mesela seni burda tutan yok git oraya ne halt yersen ye
-
evet çünkü ben ortaokulda tanıştım cehaletle ve bu yaşımda artık üstesinden gelmem mümkün değil
-
watervay bunu yazdı
Bu adımın okullarda türbanlı da dolaşılabilsin adına yapıldığını düşünüyorum. Kaldı ki sen o kadar sorun varken 29 ekimle 10 kasımla uğraş gel kılık kıyafetle uğraş başka konu mu yok! Önce gelir düzeyi iyileşsin isteyen istediği kıyafeti alabilsin bunu sağla. Yada kıyafetler yok pahasına ucuzladı da bizim mi haberimiz yok? Artı bundan sonra kimsenin okullara devam etmesini beklemesinler okulda ders saati olup olmadığı, öğrenci mi değil mi belli olmadığı bi dönem olur bu. Artı ekliyorum okullara girip çıkan da belli olmaz bu sayede özellikle liselerde aşırı sorun çıkacaktır benden söylemesi...
öğrenci kartı diye bişeyde var
-
Fatih54 bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıgolgi bunu yazdı
bunuda hiç anlamıyorum nasıl ki bikini giymek özgürlükse çarşaf giyinmekte özgürlüktür.
sen kapalısın seni okula alamayız sen kapalısın millet vekili olamazsın v.s halbuki bu milletin çoğu kadını kapalı.
gayrimüslim biri olarak bana bile hep saçma gelmiştir bunlar.Okul nasıl öğrencilerin derste şapka takmasına izin vermiyorsa buna da vermeyecek.
Eğer dinini çok seviyorsan irana gidebilirsin mesela seni burda tutan yok git oraya ne halt yersen ye
okumaktan acizsin cevap vermek yakışmaz
-
visualeffects bunu yazdıFatih54 bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıgolgi bunu yazdı
okumaktan acizsin cevap vermek yakışmaz
konuya 30 tane cevap vererek senin düşüncelerinin anlamsız olduğunu kabul etmelisin.
kaygusuz tarafından 27/Kas/12 21:43 tarihinde düzenlenmiştir
çocuk yaşta gelecek nesil bölünecek ayrımcılık olacak sen şöylesin senin tişörtün bok gibi senin baban fakir
bunlar ağır duygulardır nerden bilebilirsinki...bizim toplumumuzda ağır bir yeri vardır. toplumumuzda devlet okullarında okuyan çocuklarımız zaten fakir veya orta sınıf kıt kanaat yaşamını devam ettiren bir halk var ortada önce bu durum düzeltilmeden hop kafalara çivi çakarcasına bunu uygulatıp aileleri zor durumda bırakacak adımlar attırmamalıydı.
lakin sivilleşiyoruz diye de kalıcı hatalar yapmak bu ülkeye ağır kayıplar verdirir sivilleşiyoruz diyen menderes gibi çift kutuplu bir toplum ve üniversiteye kadan uzanan ayrımcı gençlik oluşması ve üniversitelerde kan gövdeyi götürmesine kadar sürecek bir süreçtir. çünkü çocuk nasıl yetişirse yetiştirilirse öyle görür öyle yaşar öyle uygular fikir ve zihin böyle devam eder eğerki düşüncelerine zıt bir görüntü görürse aklında çatışma ortaya çıkar ve dövüşçü bir ruh haline girer...
gelecek için Türk milletinin çocuklarına kıyılmıştır. ve yazık olmuştur. eğitimde azda olsa disiplin gereklidir. yoksa başedilemez durumlar karşımıza çıkabilir. ve faturası ağır olur ne ilimle ne bilimle alakamız kalmaz.
herneyse umarım düzgün birşey yaparlar yoksa benim babam senin babanı döver kavgası çıkar sağ sol kürt alevi dinci dinsiz en sonundada bela olarak kalmasını istemediğim fakir zengin ayrımıyla bölünme...ailelere büyük görev düşüyor okul müdürleri toplansın aynı sivil tişört giyilmesi konusunda uzlaşsın sivil olsun ama aynı tişört pantolon :) -
Fatih54 bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıgolgi bunu yazdı
okulda şapka yasak değil ki hatta bu bi yasa ama artık geçerliliği sadece askerlerde polislerde filan işliyo. şapka devrimi diye ararsan bulabilirsin.
-
HolyOne bunu yazdı
Walla normal kiyafet giyince biraz daha insan gibi hissediyor insan kendini. Üniformanın güzel tarafı da sabah ne giyim diye düşünmeye gerek kalmaması.
Bence üniforma (ayrımcılık gibi görünecek ama) özel okullarda serbest, devlet okullarında zorunlu olmalı.
Bizim toplum böyle bişeye hazır değil. Kolay kolayda olmayacak. Şimdi başı bağlı okula gelenler, şalvarla gelenler falan her tip insan olacak.
bir yerlerden başlamak lazım sene olacak 2013 halen türkiye kılık kıyafetle uğraşıyor
avrupadakiler götüyle gülüyorlar gerçe türkiyeden cacık olmaz orası ayrı meselede
bu şerefsizler biz lisedeyken nerdeydi şimdi mi akıllarına geldi
ulan savaş çıksada kurtulsak şu ülkeden... -
Abi aslında olması gereken bu ama bizim çocuklarımız aşağılık komplekslerine girip olayı şova çevirecekleri ve aileler zorda kalacağı için iyi de olmadı bence. He yoksa isteyen çırılçıplak isteyen üstüne perde alıp gelsin. Hala şekilcilikten kurtulamadık.
-
Lotus bunu yazdı
aga üniversiteye giden herkes milyoner tohumu mu? gelir farklılığı sorunu ünide olmuyorda orada niye olsun