MEB Okullarında Artık Kılık Kıyafet Serbest
-
İyi bari okul üniformasına deli gibi para vermek yerine gündelik kıyafete daha çok harcama yapılabilinecek.
-
yorumların çoğuna katılmakla beraber, gözden kaçan başka birşey var arkadaşlar. bu hareket neden yapıldı?
çünkü okullarda türban yasağını kaldırdılarda ondan. 4+4+4 deki tüm kız öğrenciler başörtüsü takıp okula gidebilecek artık.
amaçda bu zaten. yoksa fakirin elbisesi zenginin elbisesi değil.
-
bir arkadaşta söylemiş bende yineleyeyim kimse fakir edebiyatı yapmasın siz nereden bileceksiniz falan diye , kendimi bildim bileli ekonomik durumum kötü her halükarda zaten ezildim daha kötü bir duruma gelemez zaten o kadarr fakir insanlar ona göre yerlerde oturuyor ona göre okullara gidiyor benim bu güne kadar okuduğum hiç bir okulda hiç bir insan bir diğerine lann senin montun eski senin ayakkabın yırtık diye dışlamamıştır çocuk bunlar büyütmeyin meseleyi olayın çıkış noktası tabiki türban başka hiç birşey değil
-
Türban beyni kapatmıyor kafayı kapatıyor.

Saygılar.
-
Ben lisedeyken kara lastikle köyden okula gunde 2 saat yoldan gelenler vardı. Öyle durumlarda insanlar varki bencede bu açıdan yanlış bir uygulama . Okulda herkez eşit şartlarda eğitim almalı . Maddi durumlardan kaynaklanan sorunları ben yaşasam ,anlatığım çocukların yerinde olsam okul mokul okuyamazdım.Heleki lise çağları ergenlik çağları . Şimdiden şımarık kızların tavırları ve onların götünden ayrılmayan tiki erkek çoçuklarının hareketlerini gözümde çanlandırabiliyorum .
-
DJ_Alper bunu yazdı
Amaç türbanın önünü açmaktı oldu başka birşey değil.
-
Hay yapacağınız değişimin amk ben sizin. Bu ülkede çocuğunun ayağındaki yırtık ayakabıyı değiştiremeyecek kadar fakir bir sürü aile var, onları hiç mi düşünmediniz. Hangi akılla böyle saçma bir yenilik yapıyorlar anlamıyorum zihnini öptüklerim.
-
Bu uygulama seneyemi başlayacakmış ?
-
MiqRoP bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
-
kazasker1 bunu yazdıMiqRoP bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
ersn tarafından 29/Kas/12 00:08 tarihinde düzenlenmiştir