folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mhp "Her Şey Milli Olacak"

Mhp "Her Şey Milli Olacak"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Her şey Milli olacak
    MHP 'Tom ve Jerry'i de millileştirecek - MHP, pek çok alanda olduğu gibi çizgi filmi de millileştirme iddiasında...
    16 Haziran 2007 Cumartesi 20:35

22 Temmuz öncesi seçim beyannamesini açıklayan ilk parti olan MHP, pek çok alanda olduğu gibi çizgi filmi de millileştirme iddiasında... Seçim beyannamesinde Milli Kültür Endüstrisi kurmayı vaat eden MHP, çocukların kültürel değerlerini benimsemeleri için de “Milli Çizgi Film Endüstrisi geliştirmeyi planlıyor. Bilgisayar oyunlarını da hedefine alan MHP, “milli bilgisayar oyunları yazılım endüstrisi"ni teşvik edecek.

Terörden AB ile ilişkilere, ekonomiden eğitim ve sağlık politikalarına kadar pek çok konuda vaatlerini seçim beyannamesi ile ortaya koyan MHP, iktidar olması halinde seçmene çizgi film ve bilgisayar oyunlarını bile millileştirme sözü verdi. MHP, seçim beyannamesinin sosyal ve kültürel politikalar başlıklı bölümünde ilginç vaatlerde bulundu. MHP iktidarında milli motiflerle zenginleştirilmiş çocuk kitapları, çizgi filmler, çizgi romanlara önem verileceği belirtilen seçim beyannamesinde, çocukların kendi kültürlerini benimsemeleri için milli çizgi film endüstrisi geliştirileceği ve filmlerin dış satımı yoluyla da Türk kültürünün tanıtılacağı kaydedildi.

MHP BİLGİSAYAR OYUNLARINA DA EL ATACAK
    Seçim beyannamesinde, çocukların bilgisayar oyunları aracılığıyla yabancı kültürlerin etkisinde kaldığı da belirtilirken bu konuda da milli bilgisayar oyunları yazılım endüstrisinin teşvik edileceği vaadinde bulunuldu.

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    çok güzel bişey.yaparlarsa çok güzel olur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Ya Hadi Sie Olup Gitsinler Turkıye boyle geri kfaların yuzunden gıremıyoruz avrupa birliqına ( birr cem uzan 2 bunlar elektiqi beles yapıcaklarmış abi bunlar harbıden geri kafalar .. cızgı flımde guzel:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    İyi tamam ancak bilgisayar oyunu felan gibi zerzavatlardan önce, aman neyse Fazla girip konuyu dağıtmamak gerek, bence parti bilindik vaatleridir bunlar. Açıkçası inanmıyorum, pek çok nedenden dolayı.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    la bizim abazalarıda milli etsek süper olur (:

punto cero
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    boyle sacma sapan ve olmayacak vaatlerden bıktık artık. birinizde delikanlı olun amk. cıkıp deyin adam gibi, bana oy verin hepinizi havada mikecem, bana oy verin sefaletinizi 2ye katlayacam vs. bi kerede dogruyu soylemeyi deneyin. 3 yasındaki cocuga lolipop veriyolar sanki. hos bu ogutlere kananlarda var gerci...

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Bahçeli kendini Electronic Arts (EA Games) sahibi sandı aq nasıl yapıcan oyunu devletin parasıyla mı  :D de get bişey bulamadınız saçmalamayın bari susarak daha çok oy topar bence :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

aynen herkesi milli yapcakmış kesin mhp alır :D harbi yaa başlığı görünce güldüm yalnız

mhp '' HERKES MİLLİ OLACAK '' :D başta böle anladım.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    abi yapsa iii olur .dün örümcek adam 3 ü seyrediom filmin en can alıcı sahnesi ve arkada amerika bayrağı dalgalanıyor
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

pcBear bunu yazdı:
    -----------------------------
    abi yapsa iii olur .dün örümcek adam 3 ü seyrediom filmin en can alıcı sahnesi ve arkada amerika bayrağı dalgalanıyor
    -----------------------------

peki ordaki bayrak seni amerikaya ne kadar yaklaştırdı???

yani kendini bi amerikalı gibi hissetmene yol açabilir mi???

yada orda Türk bayragı olsaydı bu olaydan bi amerikalı ne kadar etkilenirdi???

------------------------------------

mhp nin vaatleri saçmalık. çizgi filme sıra gelene kadar birçok şey düzeltilmeli.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    ilk önce abazalar millileştirilsin sona bakarız :D

punto cero
Toplam Hit: 5947 Toplam Mesaj: 55