Mhp "Her Şey Milli Olacak"
-
hayır benim anlam veremediğim olay şu.hadi devlet bahçeli'nin bu konuşmasını bi kenara bırakıyorum.
neden ben milliyetçilik yapamıcam kardeşim ? neden milliyetçilik yapınca hemen ırkçı faşist oluyorum.Türk diilmiyim.sonuna kadarda Türk milliyetçisiyim ne var bunda.yorumlara bakıyorm.sanki Devlet Bahçeli herşey yunanlaştırılacak yazmış.bunu yazsa belki takdir ederdiniz.oo ne güzel çağdaşlaşıyoruz die.yazık çok yazık. -
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------
hayır benim anlam veremediğim olay şu.hadi devlet bahçeli'nin bu konuşmasını bi kenara bırakıyorum.
neden ben milliyetçilik yapamıcam kardeşim ? neden milliyetçilik yapınca hemen ırkçı faşist oluyorum.Türk diilmiyim.sonuna kadarda Türk milliyetçisiyim ne var bunda.yorumlara bakıyorm.sanki Devlet Bahçeli herşey yunanlaştırılacak yazmış.bunu yazsa belki takdir ederdiniz.oo ne güzel çağdaşlaşıyoruz die.yazık çok yazık.
Fazla geçmişinle övünürsen geleceğini bulamasın.Babam emekli polis olduğu için bizde milliyetçi yetiştirildik ama bu MHP nin yaptığı gibi kafatasçı milliyetçilik değildi bizimkisi.Bu ülke için ırki milliyetçiliğin PKK kadar tehlikeli olduğu inancındayım.
-
kokainman bunu yazdı:
neden ben milliyetçilik yapamıcam kardeşim ? neden milliyetçilik yapınca hemen ırkçı faşist oluyorum.Türk diilmiyim.sonuna kadarda Türk milliyetçisiyim ne var bunda.yorumlara bakıyorm.sanki Devlet Bahçeli herşey yunanlaştırılacak yazmış.bunu yazsa belki takdir ederdiniz.oo ne güzel çağdaşlaşıyoruz die.yazık çok yazık.
-----------------------------aynen amk.bi de milliyetçiliğe karşı olanlar amerikan bayraklı tişört,ingiliz bayraklı converse giyerler.SOAD dinlerler :) .millietçi olmayalım oh ne güzel değil mi hiç çıkarlarımızı savunmayalım millet bizi sömürsün biz kardeşiz şöleiz böleyiz diye kendimizi tatmin edelim.milliyetçi oluncada faşist olalım.olalım.soysuz olacağımıza faşist olalım
-
Blackplus
geçmişle övünmekle ne alakası var benim milliyetçi olmamın ?
ayrıyeten o senin görüşün bana göre Türkçülük ön plana çıksaydı bu kadar zaman herşey çok farklı olurdu.(bu kadar zamanın içinde Osmanlı Devleti'de var)
ek olarak orda yazılanları iyi oku.kafatasçılıkla ne alaka.alışmışız milliyetçi bi öge gördükmü aha kafatasçı ırkçı ipne faşist. -
kokainman bunu yazdı:
Blackplus
ayrıyeten o senin görüşün bana göre Türkçülük ön plana çıksaydı bu kadar zaman herşey çok farklı olurdu.(bu kadar zamanın içinde Osmanlı Devleti'de var)
ek olarak orda yazılanları iyi oku.kafatasçılıkla ne alaka.alışmışız milliyetçi bi öge gördükmü aha kafatasçı ırkçı ipne faşist.
-----------------------------Türkçülük ön plana çıkarılsaydı bir şey olmazdı sen rahat ol.Gelişmiş devletlere bak bakıyım hangisi MİLLİYETÇİLİK diyor[ırki manada] örn. ABD adamlar ne diyor ben amerikan vatandaşıyım diyor geçiyor aslı ingiliz olabilir fransız olabilir vs..Ama tek çatı altında birleşiyorlar biz daha avrupanın yaptığı 16.Yüzyılda yaptığını hala yapamıyoruz sebebi ise bu zihniyettir.Biz daha ülke olarak siyasi birliğimizi tamamlamadan bir adım dahi ileri gidemeyiz.
ırkçı faşist diye zikredilmesi bir nevi doğru avatarına adolf hitlerin resmni koyan çoluk çocuk ben milliyetçiyim falan fialn saf alman mıda koyuyor onu ? Veya Türk Türk diyorsun ama ya almanyada 2.bir adolf çıksada almanyanın yarısı türk nerdeyse ordaki tüm türkleri öldürseler ne deriz ? Biraz geniş düşünün...
Kafatasçı milliyetçilik TÜRKİYE'yi böler.
-
Bizde zaten burada Türkçülüğümüzü ön plana çıkarıyoruz.Amerikan vatandasıyım diyolar geciyolar o ülke kalkınmış bir ülke aynı keza Fransa ve heleki ingiltere bunlar yarısından fazlası ırkçı adamlar kendileri üretip kendi mallarını alıp kendi ekonomilerini kalkındırıtolar.Mhp bu tür şeyleri Türkleştirmek istiyor siz ise ırkçılık diyosunuz.Mhp farklı açılardan bakın.Mhp ne faşit ne ırkçı Mhp Türk Türkçülüğü ön plana çıkarmak istiyor.
-
Ben gerçekten acyorum bu ülkenin haline birisi Türkçülük diyor alıyor oyları birisi Ümmetçilik diyora alıyor oyları Birisi Atatürkü kullanır alır oyları!!! Ne değişiyor ya!!! Neyse Siz haklısınız...
-
Blackplus bunu yazdı:
-----------------------------kokainman bunu yazdı:
Blackplus
ek olarak orda yazılanları iyi oku.kafatasçılıkla ne alaka.alışmışız milliyetçi bi öge gördükmü aha kafatasçı ırkçı ipne faşist.
-----------------------------Türkçülük ön plana çıkarılsaydı bir şey olmazdı sen rahat ol.Gelişmiş devletlere bak bakıyım hangisi MİLLİYETÇİLİK diyor[ırki manada] örn. ABD adamlar ne diyor ben amerikan vatandaşıyım diyor geçiyor aslı ingiliz olabilir fransız olabilir vs..Ama tek çatı altında birleşiyorlar biz daha avrupanın yaptığı 16.Yüzyılda yaptığını hala yapamıyoruz sebebi ise bu zihniyettir.Biz daha ülke olarak siyasi birliğimizi tamamlamadan bir adım dahi ileri gidemeyiz.
ırkçı faşist diye zikredilmesi bir nevi doğru avatarına adolf hitlerin resmni koyan çoluk çocuk ben milliyetçiyim falan fialn saf alman mıda koyuyor onu ? Veya Türk Türk diyorsun ama ya almanyada 2.bir adolf çıksada almanyanın yarısı türk nerdeyse ordaki tüm türkleri öldürseler ne deriz ? Biraz geniş düşünün...
Kafatasçı milliyetçilik TÜRKİYE'yi böler.
-----------------------------onlar hitlerin yahudileri sevmemesinden dolayı,milliyetçi olmasından dolayı seviyolar.Türkleri adolfta sevmez.evet küçük çocuklar bunu yapıyolar bazı büyüklerinin bazı şeyler yaptıkları gibi.nası milliyetçilik yok.fransada mı milliyetçilik yok : ) .dilinden tut ülkedeki yabancılara davranışlarıan kadar her yerde var,amerikada mı yok?amerikan ulusu diyorlar onlarda amerikan vatandaşı diyen çok azdır,israil mi yoksa?yoksa italya mı ingiltere mi?hangisi milliyetçi değil,yoksa rusya mı?dediğinin tam tersi onlar milliyetçi bizim ülkemiz yeterince değil bölünürsek bu yüzden bölünürüz.milliyetçilik=ırkçılık/kafatasçılık sanıyosan zatenbu yazdıklarım bişey ifade etmez.
-
o büyük gördüklerin 16 yy da çekmeceye sıçarken biz tuvalet kullanıyoduk.
ayrıca nefretle baktığın adaolf hitler dünayada ki gelmiş geçmiş en büyük 2. lider.
1.sini zaten bilirsin kurduğu cumhuriyeti savnduğunu zannediyorsun.
milliyetçiliğin anlamı nedir arkadaşım sözlükten bak yaz buraya.çok şükür ki şuan mhp nin başında devlet bahçeli var (ki pasif karakterli biri),
türkeş sağ olsaydı yada oğlu başta olsaydı ortalık yine 80lerdeki gibi olurdu.emin ol
neyse uzatmayacağım daha fazla anlamıyorsun nede olsa
-
ya bi boku da anlayın amk. adam dio iç piyasayı teşvik edecem Türk malı kullanılacak dio siz de tutturmuşunuz ırkçılık cart curt
üstünde Türk bayrağı tişörtü olan birini görseniz ırkçı die suçlarsınız amerikan bayrağı olanı görseniz modern dersiniz ne bu amk