folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mhp "Her Şey Milli Olacak"

Mhp "Her Şey Milli Olacak"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek

uluscan diil ulascan da orasını önemli diil şindi

parti sölememe gerek yok herkesin kendi iradesidir isteyen istediine oyunu verir ben kişisel görüşümü belirttim kanımca akp milleti pazarlarken mhp ve uzanların geleceini de pek parlak görmüom ayrıca chpci de diilim baykala da kıl olrm yalancı düzenbazın teki bana göre oturup yannış anlamayın bu chpci tkpci fasa fisocu die kim doru konuşur ocuyum ben yeri gelir ödpci yeri gelir mhpci de olurum kimse de benim size karışamıcaım gibi bana karışamaz

ayrıca mhp yahut akpnin seçim afişlerini bayraklarına vs. baklarsanız türkçeyi bile daha doru düzgün kullanamadıklarını görürsünüz kim nereyi millileştirio ya daha doru düzgün türkçe kullanamıo herifler misal dün izlediim mhp mitinginde haberlerde bi sürü afişte çeşit çeşit yazım hatası gördüm işte millete de aynı özeni gösteriolar afişlerdeki özeni yapmacık ve sadece seçimlerden iki üç ay önce başlayıp seçimler bitene kadar devam eden sahte bi özen ve şefkat (!) bu chp için de geçerli ödp için de her parti için geçerli

diceksiniz o zaman hangi partiye verirsin oyunu onu şartlar belirler son ana kadar belirsizliğimi korurum ben yrn kimin ne yalan sıkacaı belli mi kardeşim?

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    ulascan bende diyorumki sana etrafta yalan atıp tutan cok.Bundan önceki msjlarımı  okursan bende belirtmişim ülkemin çıkarlarını kim korursa ben ona oy veririm bu chp olur tkp olur ip olur mhp olur fark etmez.Ben simdi ülkemin çıkarlarını en iyi sekilde korucagına inandım Mhp  ye veriyorum.Ayrıyetten Siyasi Partileri karalama siyasi partileri yönetenlerde sorun var.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    kokainman Arkadasım ben kendı gorusumu soyledım..
    bu arada ( bahcelının) koltuga oturmak ıcın yaptıgı bellı ve oturamıcakta.. milliyetcıymş:D  yaw bu cem uzana bayılıyom adam atıyor falan ama bunlar gıbı atmıyor:D:D:D mantıklı atıyor:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    hocalar herkez diger partilere bok atıpta tartısmasın bos yere. Türkiyedeki butun partiler kursaktan atıyor. hiçbirinden bir cacık olmaz. lan biride cıksın delikanlı gibi gercek vaatler versin, hatta vaat falan vermesin gercekleri soylesin, desinki; bana oy verin hepinizi işsiz bırakacam, bana oy verin ciftciyi ac bırakacam, bana oy verin devleti hortumlayacam, bana oy verin aclık sınırını 2katına cıkarıp kaat uzerinde ac yokmus gibi davranacam vs. cıkın bunları soyleyin, gercekleri...

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocalar herkez diger partilere bok atıpta tartısmasın bos yere. Türkiyedeki butun partiler kursaktan atıyor. hiçbirinden bir cacık olmaz. lan biride cıksın delikanlı gibi gercek vaatler versin, hatta vaat falan vermesin gercekleri soylesin, desinki; bana oy verin hepinizi işsiz bırakacam, bana oy verin ciftciyi ac bırakacam, bana oy verin devleti hortumlayacam, bana oy verin aclık sınırını 2katına cıkarıp kaat uzerinde ac yokmus gibi davranacam vs. cıkın bunları soyleyin, gercekleri...

Bi Söz vardır takılma rüzgarıma diye, bizimkiler vaatler verir başa gelir, tam iş yapacak hizmet edecek kendini diğer dünya liderlerinin türlü entrikaları içinde bulur, sonradan görmeler gibi dalar bu pembe dizilere, sonrası malüm 5 yıl sonunda da bakarki bi arpa boyu yol alınmamış masal imiş yaşananlar. Allah kahretsin. Sadece Çalışmak Çalışmak diyebilecek delikanlı bi parti istiyoruz.

Vaat değil Çalışkan lider, ve çalıştıran bi lider istiyoruz. Bize iş imkanları yaratsın, kendide bol bol çalışsın diğer liderler le fantastik oyunlar oynamayacan bi lider lazım. bence biz güçlüyüz yok gerek ona buna bakmaya, seviyorsak çalışmalı, çalışmayanı çalıştırmalı, problem varsa çözmeli, çözerken kendimiz çözmeliyiz, başkasına çözdürmeden.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    kokainman Arkadasım ben kendı gorusumu soyledım..
    bu arada ( bahcelının) koltuga oturmak ıcın yaptıgı bellı ve oturamıcakta.. milliyetcıymş:D  yaw bu cem uzana bayılıyom adam atıyor falan ama bunlar gıbı atmıyor:D:D:D mantıklı atıyor:D

ne alakası var aslanım ? cem uzanın amk ayrıca Türkçeleştirmek demiş adam en azından bir yol katedeceğini söylemiş.

gavurun ismini kullanmaktanda herşeyin milli olanını tercih etmesi çok çok iyi birşey götü boklu 2 direnci bile yurt dışından getiriyoruz senin gibi geri kafalılar yüzünden.

oyunlarada el atacak ne var bunda Türkler salakmı ? 0yun yapamazmı yerli malı yurdun malı aslanım.Türk insanında o yetenek fazlası ile var sadece senin gibi düşünenler yüzünden bloklanıyor.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizmatrixxx
    karizmatrixxx's avatar
    Erkek
    ben milliyim walla hemde a milli milli olmayanlar dşünsün:)

World is a freak show
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    Ya Hadi Sie Olup Gitsinler Turkıye boyle geri kfaların yuzunden gıremıyoruz avrupa birliqına ( birr cem uzan 2 bunlar elektiqi beles yapıcaklarmış abi bunlar harbıden geri kafalar .. cızgı flımde guzel:D

sana bi sittir de git diyorum başka da bişi demiyorum.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mipodrall
    mipodrall's avatar
    Erkek
    ehuehuehu :)) Yok daha neler :))

Savaş herşeyin babasıdır...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watem
    watem's avatar
    Erkek
    Devlet bahçelinin karakteri saglam bir insan diyemem gördügüm kadarı ile ama milli devlet ülküsü faşizm degildir bu kafa ile gidersek bizleri avrupa birligine almazlarmış varsın almasınlar bizim avrupaya ihtiyacımız yok bizlerki viyana kapılarını arşınlamış bir ceddin torunlarıyız o birlik bu birlik bun lar fasa fiso ilk önce düzelme bireyde başlamalıki halk düzelsin millet düzelsin millet olarak kıyaslama yapabiliyorsan yada sizin gibiler yüzünden giremiyoruz biz diyorsan ilk önce kendi kendini imtihan et bakalım kendini bu sınavdan geçti görüyosan yakınlarındakileri bu sınava sok ve en son sana uzak kişilere bunu sor! Unutulmasınki her insanın yaradılış gerçegi milliyetçilik üzerine dir iyi düşünülürse bu anlanılır!

ADALET MÜLKÜN TEMELİNDE ÖLÜ BULUNDU ZANLILARIN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON DEVAM EDİYOR
Toplam Hit: 5946 Toplam Mesaj: 55