Mhp "Her Şey Milli Olacak"
-
hiçbişey yapamaz sırf o koltuğa oturmak için sallamaktan başka bişey değil ki onları da gördük diiimiiii
merak etmeyin seçime 10 gün kala 100 kilo et dağıtacaz herkese derse şaşmayın bu işler böyle palavra palavra hepsi aynı bok
-
Tabi MHP yalan sölüyo hiç birini yapmaz.Zaten dogruları ya tkp yada chp sölüyo.Türkiyedi siyasi parti liderlerinin hepsi bir değil.Devlet bahceli hiç değil.MHP kötüleyenler ne siz onları anlarsınız nede biz anlatsak anlarsınız beynizi koşullamışsınız MHP=Faşist ırkçı at gözlüklerinizi çıkarın ve MHP ye öyle bakın.
-
tonavida hacı her seçimde vaatler edilir tamam mı yalnız millet kime oy vereceğini biliyor oy derdinde pek olunmasa gerek diyorum mhp dsp koalisyon hükümetinide gördük dimi chp nerdeyse 40-50 yıldır bi başına iktdar olamamış dsp de sıçtı a.q krizlerle ülkenin içine dyp de koalisyonla gördük hep birbirlerini bk atmaktan başka bişey yapmıyorlar harbi adam dediğin bu vatan için birbirine bk atmaz gerilimi çıkarmaz birlik olur akp de chp de mhp de hepsi milleti birbirine karıştırmak için laf ağzı yapıyor görüyoruz sırf seçim için bende diyorum ki imzamdaki uzunca cümleyi okuyalım seçimler kazanılmış kaybedilmiş hepsinin geleceğini töresini böresini vatanı karıştırıp bozuk plak gibi çalcaklarına vatan için bişeyler yapsınlar işleri güçleri laf laf laf imzamı okuyup bi mail atın tbmm ye
-
tabi tabiiiiii anladık biz onu:)
-
Ganimet öle secim provakasyonları falan diyosunda.Seçim bu Liderler vaatlerini anlatacak millet ona göre oy verecek.Herkes susssun kimse bişey sölemesin tek düzelik olur.Simdi ben Chp sevmiyorum ileride sevmicem anlamına gelmez söyledikleri dogrultusunda yeri gelir sola verirz yeri gelir saga veririz.Ülkemiz için kim iyişeyler yaparsa ben oyumu ona veririm.Ama simdi ülkem için en çözümü MHP de görüyorum ve pna veriyorum.
Yani anlicagın secim vaatleri hep vardı hepte olcak millet ona göre oy kullanacak. -
mhp nin , okunuşu yeni şekli , em aşh pi .. valla bu isim çok güzel mhp lilerin bile hoşuna gidiyor bazılarıda kızdı)))
-
bence mhp iktidara gelirse başarılı olacaktır
-
sie la mhp anca atıp tutar asçaz kesçez der bi halt yiyemez boş parti propogandalarına düşmeyin beyler bi cacık olmaz ne mhpden ne akpden ne de genç partiden (siz beni güldürüosunuz zebaniler de sizi güldürsün e mi cem uzan ve muadilleri) =D
-
neyden cacık olmaz uluscan.Hepsi atıp tutuyo bana öyle geliyoki sen atıp tutuyosun.Söyle o zaman bi parti biz ona göre yorumumuzu yapalım.
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------
ilk önce abazalar millileştirilsin sona bakarız :D
-----------------------------
muhaha tuncaxxz noktayı koymuş.
Toplam Hit: 5942 Toplam Mesaj: 55