Mhp "Her Şey Milli Olacak"
-
abd bayraklı t-shirt giymek yerine Türk bayrağı olan t-shirtler giyin nolcakki.hayır yukardaki postlara bakıyorum adamlar sanki yunan milliyetçiliği yapalım demiş tepkilere bak a.k.
Martech denen eleman gerikafalılık yazmış.niye geri kafalılık oluyo.o zaman senin bu düşüncenden yola çıkarsak Türklük veya Türkçülük geri kafalılık öle ya ?
putin milliyetçi nashi akımını başlatınca hayranlıkla izlersiniz.ama Türkiyede böle bişe sözkonusu olsa dahi atlarsınız obaa gerikafalılık ırkçılık.
asıl sana sie a.k
yüzyıllardır Türkün geri kalmasının en büyük sebebidir Türkçülük yapmaması. -
yine bildik hikayeler. herken ben bunu yapcağım dior. lan bi parti çıksa valal size bir vaat verem allah ne gösterse odur dese oyum onundur. amk yapmayacağınız işlere kalkışmayın. olay budur
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------pcBear bunu yazdı:
-----------------------------
abi yapsa iii olur .dün örümcek adam 3 ü seyrediom filmin en can alıcı sahnesi ve arkada amerika bayrağı dalgalanıyor
-----------------------------peki ordaki bayrak seni amerikaya ne kadar yaklaştırdı???
yani kendini bi amerikalı gibi hissetmene yol açabilir mi???
yada orda Türk bayragı olsaydı bu olaydan bi amerikalı ne kadar etkilenirdi???
------------------------------------
mhp nin vaatleri saçmalık. çizgi filme sıra gelene kadar birçok şey düzeltilmeli.
adam ne güzel iş yapcak eer yaparsa aq. çocukların aklına küçüklükten itibaren abd zırvaları sokuluyor yok hamburger şu bu
bu çocuklar büyüyecek ve eğer böyle yetişirlerse kültürümüzü kaybedeceğiz ve kaybediyoruz da.ağaç yaşken eğilir
-
4 yıl otur otur, akp orda haltlarını yesin kalkıp mahkeme şu bu olaylara girme sonradan seçime 4 ay kala biz milliyetçiyiz herkez Türkçü olacak de ne ala memleket.
Milliyetçilikle ırkçılık arasında ince bir çizgi vardır.Ben Atatürk ilkelerindeki milliyetçiliği benimserim ırkçılığı değil.
Milliyetçilik, din üzerinden de siyaset yapanlara ne dene bilirki?Geri kafalılar çok yerinde laf başka birşey yapamıyorlar ancak milliyetçilik, din ile siyaset yapalım.Birisi çıktın kadınlar üzeirnden yapsın süper.
4 yıl boyunca mualeft olarak ne gördük ki başa geleceğinde ne olsun?
-
muhalefet chp idi....
-
Küçükken gözlemlenen şeyler bireyin bilinçaltına yerleşir buda onun ilerdeki davranışlarını etkileyen büyük bir faktördür.
Belki gelişiminin büyük bir kısmını tamamlamış birsii için filmin arkaplanındaki amerikan bayrağı ve arkaplan sesleri pek bir değişime yol açmaz ama 7-8 yaşındaki genç beyinleri bir amerikan sempatizanı olmsına yol açar.
Filmlerde müslümanların hep terörist oalrak gösterilmesi (amerikan filmlerinden bahsediyorum) çocukların bilinç altına yerleşir ve müslümanlıktan uzaklaştırır.Bu Yaklaşım ne kadar parti vaadleri olsada haklı olduğu yanlar çok.
-
harbi harbi msj lara bakıyorumda Türklüğü ön plana çıkarmak vurgulamak suc gibi davranıyosunuz.Yani adam bu vaatlerde bulunmuş ben MHP nin yapacagınada inanıyorum.Ayrıyetten MHP yede Faşist bir parti gözüyle bakmayın.Ülkemizde türküm yasan türkler ne mutlu türküm diyene deyince faşist ilan ediliyoruz rahat rahat diyemiyoruz ırkçı damgası yiyoruz.Hepimiz türküz arkadaslar yapmayalım böle şeyler :)
-
Haberde alaycı yaklaşım olduğunu düşünüyorum.
Ülkemiz de dil yozlaşmasının iyice arttığını düşünürsek gerçekleşmesi mükemmel olur.Lafa geldimi milliyetçiyiz demeyi biliriz.Almanya da elektronik bir ürünün Almanca kullanma klavuzu hatta hatta almanca menüsü olmazsa ülkeye ithalatı yasak.Bizde....
Türkçe isimli bir tane internet kafe göremez olduk.Ve bu yabancı isim özentiliği gittikçe artıyor.Baksanıza hepimizin nickleri dahi yabancı kelime.5000 yıllık Türk tarihinde isim kalmamış gibi...
-
zuhahahaha
-
tuncaxxz bunu yazdı:
ilk önce abazalar millileştirilsin sona bakarız :D
muah mükemmel :D