folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Mikrodalga Fırınlar Covid19 U Öldürür Mü?

Mikrodalga Fırınlar Covid19 U Öldürür Mü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Virüsü yersen midede asitten ölür. Asıl dikkat edilmesi gereken siparişin geldiği poşet, sarıldığı kağıt.

Yeyim diye gırlaktan geçerken bademciklere tutunsa ordan akciğerlere inse nolacak ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek
    JpnTr bunu yazdı

UV lamba ile büyük oranda temizleyebilirsin. Ufak bir kutunun içine uv lamba yerleştirip 5-10 saniye içinde beklemen yeterli olur. Bu tarz bir cihaz ile havayı da temizleyebilirsin

https://www.youtube.com/watch?v=Us7ariaCX68

Ondan sonra ben niye kör öldum.

Love is nothing without fucking.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Virüsü yersen midede asitten ölür. Asıl dikkat edilmesi gereken siparişin geldiği poşet, sarıldığı kağıt.

bazı covidli kişiler de tek semptom ishal olabiliyor. Buna da oral yoldan alınan virüslerin neden olabileceği düşünülüyor. (halen net bir bilgi yok bu konuda.)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Mikrodalga haslar

Firin yakar

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarıyla covid virüsü özellikle solunum yolları ve akciğerlerde faaliyet gösteriyor. Yediğinizde direk mideye indirirseniz biraz cırcır eder sonra da vücut tarafından atılır diye tahmin ediyorum.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Bildiğim kadarıyla covid virüsü özellikle solunum yolları ve akciğerlerde faaliyet gösteriyor. Yediğinizde direk mideye indirirseniz biraz cırcır eder sonra da vücut tarafından atılır diye tahmin ediyorum.

La şaka mısınız ? Trollüğüne mi yapıyosunuz ? 
    Boğaza,bademciğe , yumuşak dokuya temas ettirmeden  yediklerinizi direk mideye nasıl indiriyosunuz ? 

Forumdaki reptilianlar(veya dagonlar) ile aramızdaki biyolojik farklılıklar birer birer ortaya çıkmaya başladı.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı

https://youtu.be/B8nnPYBc4hc

Cevabı burada olabilir. Mikrodalga'ya koyulan yemekteki Bakteri'ler/Virüs'ler  bana göre radyasyon'dan değil de, mikrodalga nedeniyle ısınan yemeğin sıcaklığı'ndan ölürler.

Dikkat edilirse mikrodalga fırınların camlarında Delikli Metal bulunur ve Delikten yiyecek görünür. Eğer mikrodalga o deliklerden geçebilecek dalgaboyuna sahip olsaydı, siz de radyasyon alırdınız.

Yanlış hatırlamıyorsam mikrodalga sinyal'inin Dalga Boyu 1cm civarıydı. Bu dalgaboyu Bakteri ve Virüs'ler için çok büyük, zaten karınca bile ölmüyor. En akıllıca hareket UV olabilir

Video'ya bakmadım. Ama;

Burada değişik bir şeyler söylüyorsun da,  bunun DalgaBoyu'yla mı ilgisi var yoksa dalgaboyu'nun  Genlik'iyle mi ilgisi var, yada her ikisiyle birlikte mi?

Bir'de orada yansımalar ve Metal yüzeylerde Dalga'nın emilim oluyor'dur. 

Benim bildiğim; bu MikroDalga fırınlar Besin'deki Su madde'lerini(molekül'lerini) harekete geçirerek  Su'yu ısıtıyor, dolayısıyla Besini ısıtıyor, aynen @Hipokondriyak'ın söylediği gibi Haşla'yarak içeriden Isı/sıcaklık yükselterek,  haşla'yarak pişiriyor.

yok eğer, mikrodalga yağlar üzerinde ısıtıcı bir etki gösteriyorsa, bu da değişik bir durum. 

Ve benim bildiğim , Virüs dediğimiz şey Sulu ortamda metabolik aktivite gösteriyor (Covid-19 özelinde durumu bilmiyorum.). hücre dışında aktivite göstermeyip kristal'ize oluyor. Yani Suyu yok.

ha virüs'ün Hidro'Karbon'ları üzerinde etkili olur mu, bilemiyorum, yada Gen'etik materyalinde etkili olur mu, bilemiyorum.

Fırın'da ise, Isı'yı/Sıcaklığı yemeğe Dışından veriyor. yani, kızartıyor ama İçinde virüs varsa ve yeterince ısınmamışsa sıkıntı olabilir.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

La şaka mısınız ? Trollüğüne mi yapıyosunuz ? 
    Boğaza,bademciğe , yumuşak dokuya temas ettirmeden  yediklerinizi direk mideye nasıl indiriyosunuz ? 

Forumdaki reptilianlar(veya dagonlar) ile aramızdaki biyolojik farklılıklar birer birer ortaya çıkmaya başladı.

Hahaha :) 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Ben kendi uzmanlığımda bile bu kadar net konusamıyorum.

Konulara yazmayı bırakmıstım ama dayanamadım yine 

طדṮ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı

https://youtu.be/B8nnPYBc4hc

Cevabı burada olabilir. Mikrodalgaya koyulan yemekteki bakteriler/virüsler bana göre radyasyondan değil de mikrodalga nedeniyle ısınan yemeğin sıcaklığından ölürler.

Dikkat edilirse mikrodalga fırınların camlarında delikli metal bulunur ve delikten yiyecek görünür. Eğer mikrodalga o deliklerden geçebilecek dalgaboyuna sahip olsaydı siz de radyasyon alırdınız.

Yanlış hatırlamıyorsam mikrodalga sinyalinin dalga boyu 1cm civarıydı. Bu dalgaboyu bakteri ve virüsler için çok büyük, zaten karınca bile ölmüyor. En akıllıca hareket UV olabilir

enrty - nick uyumu

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 6957 Toplam Mesaj: 60
corona virüs covid19