folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Mikrodalga Fırınlar Covid19 U Öldürür Mü?

Mikrodalga Fırınlar Covid19 U Öldürür Mü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

Konuyu saptırmak gibi olmasın,şu aklıma geldi  : )

https://www.youtube.com/watch?v=0nSLDVdlhg8

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı

abi Radya'syon, Dalgalar Halinde ilerliyor ya. Bazen bir dalganın Çukuru ile diğerinin Katarı(? tepe'si) kesişiyor ve birbirini sönüm'lüyorlar.

birde dalgaların X ekseni'ni kestiği noktalar Enerjisiz oluyor. Videoları izlersen anlarsın.

Benim anlamadığı kısım şu, dalgalar; doğrusal mı ilerliyor, düzlemsel mi, Konik mi, yoksa Her yöne Küresel mi ilerliyorlar. 

Bir'de her Madde içinden Geçebiliyorlar mı?

Birde enerjisini, Antivir-US'un dediği gibi, karşılaştığı maddenin Fiziki boyutuna göre mi bırakıyor(yada boşaltıyor) da, karşılaştığı madde'de bozulma(yada Isınma) meydana getiriyor. 

Yoksa Karşılaştığı maddeyi oluşturan cismin(?) Bağ'larına mı etkiyor, da cismi bozuyor yada ısıtıyor. 

Video'lara bakmadım henüz, ama sonra bakacağım.(Jedi,ObiVan,AnaKin,SkyWalker  bu son yazdığımın konuyla ilgisi yok. benle de.)

izlaaaa

videoları izle abi onda var hepsinin cevabı (:

sLeymN tarafından 15/May/20 12:57 tarihinde düzenlenmiştir

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı
    ...

Video'lara bakmadım henüz, ama sonra bakacağım.(Jedi,ObiVan,AnaKin,SkyWalker  bu son yazdığımın konuyla ilgisi yok. benle de.)

izlaaaa

videoları izle abi onda var hepsinin cevabı (:

^^D`  sinirlerim bozuldu, and içerim.

izleyecem Lâ. 

RitmFarbRacourci tarafından 15/May/20 13:05 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

Dışardan hazır yemek almıyorum virüs başladığından beri. sadece 2 kere kızarmış tavuk aldım. aliminyum folyosuyla beraber yemeden önce bi 10 dk 100 derecede fırında ısıttım. ekmekleri bile atıyorum fırına bi 10 dk 100 derecede ısıtıyorum.

kesin çözüm müdür bilmiyorum ama elimden geldiğinde önlem amaçlı :D

tavuk döner istiyorum ben hocam bol ketçap ve mayonezli.

hasretimsin :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek

(çift..)

RitmFarbRacourci tarafından 19/May/20 06:40 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

https://www.youtube.com/watch?v=kp33ZprO0Ck

burada göstermiş. Dalga boyu ve frekans ile alakalı bir durum.

https://youtu.be/nqTDCkuVADw 

bir de şu var.

oha @@, )

Video'lar şahâneymiş. özellikle alttaki , RF ile ilgili olan video. bu video çok hoşuma gitti ya la ^^D` sakin kafayla ,daha sonra, bi dâhâ izleyim. 

geçen @wert'in anlattığını, anime olarak ne güzel anlatmış.

AM ile FM arasında, AM radio frekans'ın ben tam anlamadım ama. o arada biraz çorba oldu. 

MikroDalga fırın video'su da güzel, ama RF video'su kadar iyi değilmiş. 

RitmFarbRacourci tarafından 19/May/20 06:42 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Sağlık sektöründen bir birey olarak şu yazılanları acıyarak okudum. Virüs oral yoldan bulaşmazmış aadfadfdasasd :D Şaka mısınız siz ?

Virüslü pizza senin midene inene kadar soluk borusuyla bitişik olan yemek borusundan geçiyor, üstelik bademciğinle temas ediyor. Ekstra olarak dil altındaki hücrelerin emilim oranını bilsen ağzın açık kalır, mideye gitmeye gerek yok.

Bilimsel konuları konuşurken kahvehane ağzıyla konuşmayın bilimde kesinlikle diye birşey olmaz herşeye şüpheyle yaklaşılır. Adamlar aylar geçmiş hâlâ virüsün çıkış noktasından emin değiller, sen gelmiş burada voros şoylo boloşto boylo moydono goldo hebele hübele...

Mideden virüs bulaştığını gösteren bir çalışma olmaması (var mı yok mu bilmiyorum araştırmak lazım belki de vardır) sana virüs oral yoldan bulaşmaz mide asidinde ölür deme hakkı vermez insanları yalan yanlış yönlendirmeyin, neye dayanarak diyorsun bunu hangi laboratuvarda hangi canlı üzerinde deney yaparak bu sonuca ulaştın ? Uzmanlığınız ne, tahsiliniz ne ki kendinizden bu kadar emin olabiliyorsunuz ?

Saçma sapan davranmayın şu sitede bile şu klişe tipleri görmek beni üzüyor. Bari burada olmasın şu kahvehane muhabbeti amk.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Hayır. Virüs zaten cansız. Nefes almıyor yani

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı

Hayır. Virüs zaten cansız. Nefes almıyor yaaani.

^^D`(böyle uzatarak dâhâ güzel.),

~@~

bre @İtalyan ^^D`

RitmFarbRacourci tarafından 19/May/20 12:25 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı

Sağlık sektöründen bir birey olarak şu yazılanları acıyarak okudum. Virüs oral yoldan bulaşmazmış aadfadfdasasd :D Şaka mısınız siz ?

Virüslü pizza senin midene inene kadar soluk borusuyla bitişik olan yemek borusundan geçiyor, üstelik bademciğinle temas ediyor. Ekstra olarak dil altındaki hücrelerin emilim oranını bilsen ağzın açık kalır, mideye gitmeye gerek yok.

Bilimsel konuları konuşurken kahvehane ağzıyla konuşmayın bilimde kesinlikle diye birşey olmaz herşeye şüpheyle yaklaşılır. Adamlar aylar geçmiş hâlâ virüsün çıkış noktasından emin değiller, sen gelmiş burada voros şoylo boloşto boylo moydono goldo hebele hübele...

Mideden virüs bulaştığını gösteren bir çalışma olmaması (var mı yok mu bilmiyorum araştırmak lazım belki de vardır) sana virüs oral yoldan bulaşmaz mide asidinde ölür deme hakkı vermez insanları yalan yanlış yönlendirmeyin, neye dayanarak diyorsun bunu hangi laboratuvarda hangi canlı üzerinde deney yaparak bu sonuca ulaştın ? Uzmanlığınız ne, tahsiliniz ne ki kendinizden bu kadar emin olabiliyorsunuz ?

Saçma sapan davranmayın şu sitede bile şu klişe tipleri görmek beni üzüyor. Bari burada olmasın şu kahvehane muhabbeti amk.

Çomarizmin yükselişi engellenemez.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 6963 Toplam Mesaj: 60
corona virüs covid19