MİT"E Girmek !
-
The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------
Pc-ErrOr bunu yazdı:
bende senin çakırın olabilirmiyim?
Çakır Olunmaz , Çakır Doğulur :D
evet oda doru .. hem sen ard arda 3 kere hapşurabiliyomusunda polat olcam diosn? -
ben polat olacam demedimki hoja :S:S:S sadece polat'da dewlet için çalısıodu böyle yaptı dedim :S:S:S:S tobeee tobeee ben hiçbi zaman özentilik peşinde değilim.
-
3 kere hapşuramıyosan sen 3 kere osursanda olur.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------hacı senin şuanki durumun pokemonu izleyip ben pikachuyum diyip prize elini sokmak gibin bişey :D
senin ki mit değil mafya olayı oluyor yani mit yerine içeri tıkarlar seni başvurunu yap mit e eğer onlar için uygunsan alırlar ama çok zor :D
+bu kafayla imaknsız deyin üzülmez o: D
-
The_Holigan bunu yazdı:
ben polat olacam demedimki hoja :S:S:S sadece polat'da dewlet için çalısıodu böyle yaptı dedim :S:S:S:S tobeee tobeee ben hiçbi zaman özentilik peşinde değilim.
-----------------------------https://www.mit.gov.tr/irtibat_form_yeni.html
buraya doğru olarak bilgilerini yazarsan onlar seni bulur.
-
az olda tanırım senı hocam bu konuda samimi oldugunu sanmıyorum sanayımmı ?
-
gemide filminden bi alıntıyla cevap vermek istiyorum arkadaşım "adamın g.tünden kan alırlar kamil". he illede böyle şeyler yapmak istiyosan önce kenidini sıkı bi şekilde eğitmelisin
-
profildeki yaş doğruysa sittin sene almazlar seni..
-
herşey sırayla olacak önce arkadaş gurubunu toplayacan sonra bir kaç zararlı adamı düzeltecen sonra stratejik düşünecen bu 3-5 taciri yakalamakla ancak mitin kapı görevlisi falan olunur :D
önce kalbin doğru olacak aga yoksa göstermelik .,-
-
sözleşmeli olarka girmek için başvur.2 sene sora kadroya alırlar