Motosiklet Tamirhanemizi Açtık Bekleriz
-
hocam hayırlı uğurlu olsun bol kazançların olsun inşallah.
hocam nacizane dükkanını çin mallarıyla doldurma yapacaksanda peşin paradan geçme, pos makinası koy gerekirse bedava yap ama içerde motor biriktirme en sinir olduğum şey motorcularda kapıda var 20 motor içerde lak lak gırgır soruyon müşterinin almadı, gelmedi, parası yok bla bla ba.
-
oo yiğite rakip çıktı:D:D hayırlı olsun kanki bol kazançlar
-
Hayırlı olsun istanbulda olsa idim getirirdim makinayı,
-
pompaci bunu yazdı
hocam nacizane dükkanını çin mallarıyla doldurma yapacaksanda peşin paradan geçme, pos makinası koy gerekirse bedava yap ama içerde motor biriktirme en sinir olduğum şey motorcularda kapıda var 20 motor içerde lak lak gırgır soruyon müşterinin almadı, gelmedi, parası yok bla bla ba.
Valla dükkan boş doldurmayı düşünmüyoruz da. Çin özellikle uzak duruyoruz. Mondial harici parça sıkıntı . Peşin derken parçasını müşteri bulup alsın ben takayım makul fiyata ki öyle bi pulsar var dükkanda adam getirdi arızasını parçasını söyledik alıp gelcem dedi sıkıntı yok derdimiz çok para kazanmak da değil altın elbiseli adam gibi kendi motorumuzu tamir etmek. Tamir etmek istiyip alet edevat bulamayanları davet etmek kendi işinizi kendiniz de yapabilirsiniz. Not bisikletçiden bozma değiliz :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Hayırlı olsun istanbulda olsa idim getirirdim makinayı,
İstanbul a yolun düştüğünde getir seni görürüz :) çay da var aramızda kalsın :)
-
ugur0 bunu yazdı
oo yiğite rakip çıktı:D:D hayırlı olsun kanki bol kazançlar
Rekabetçi değiliz ya kardeşçe yaşayalım :) yiğitide bekleriz belki biz gideriz 5 çayına :)
-
bi motor alayım da uğrayayım dükkana, hayırlı olsun
-
AlbayHardal bunu yazdı
bi motor alayım da uğrayayım dükkana, hayırlı olsun
Almadan da ugra her zaman bekleriz :)
-
bamboocha bunu yazdıpompaci bunu yazdı
Valla dükkan boş doldurmayı düşünmüyoruz da. Çin özellikle uzak duruyoruz. Mondial harici parça sıkıntı . Peşin derken parçasını müşteri bulup alsın ben takayım makul fiyata ki öyle bi pulsar var dükkanda adam getirdi arızasını parçasını söyledik alıp gelcem dedi sıkıntı yok derdimiz çok para kazanmak da değil altın elbiseli adam gibi kendi motorumuzu tamir etmek. Tamir etmek istiyip alet edevat bulamayanları davet etmek kendi işinizi kendiniz de yapabilirsiniz. Not bisikletçiden bozma değiliz :)
hocam bu gözler motoru tamire bırakıp 3 sene sonra ben buraya motorumu bırakmıştım yapıldımı diye gelen müşteri gördü, bir taneside polis geldi aranıyo motorların plakalarını kontrol ediyo bi tane buluyo sonuç adam satmış motoru satışını vermemiş kalkmış bide çalıntı ihbarı yapmış e motor dükkanın içinde üstünde plaka velhasıl alıp götürülüyosun 2. gün motorun sahibi gelir nezarette seni görür kir pas içinde ayağında terlik bu tamirci şikayetçi değilim der herifi boğmak için hamle yaparsın seni dışarı atarlar teee şişlinin bilmem neresinde sabahın 5 inde söve söve yürüye yürüye sabahın ayazında gidersin. onun için doldurma dedim dükkanı hocam sen iyi niyetli olabilirsin ama ortam orusbu
ben kıllandığım adamın motorunu kontrol ediyodum çaktırmadan direksiyon kilidi sağlammı evrak varmı diye.
-
Sınava girmeden motor ehliyeti alınabilir mi bu devirde ?
Avantası ne ise verilir :)