folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Motosiklet Tamirhanemizi Açtık Bekleriz

Motosiklet Tamirhanemizi Açtık Bekleriz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

hocam hayırlı uğurlu olsun bol kazançların olsun inşallah.

hocam nacizane dükkanını çin mallarıyla doldurma yapacaksanda peşin paradan geçme, pos makinası koy gerekirse bedava yap ama içerde motor biriktirme en sinir olduğum şey motorcularda kapıda var 20 motor içerde lak lak gırgır soruyon müşterinin almadı, gelmedi, parası yok bla bla ba.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

oo yiğite rakip çıktı:D:D  hayırlı olsun kanki bol kazançlar

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun istanbulda olsa idim getirirdim makinayı,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    pompaci bunu yazdı

hocam nacizane dükkanını çin mallarıyla doldurma yapacaksanda peşin paradan geçme, pos makinası koy gerekirse bedava yap ama içerde motor biriktirme en sinir olduğum şey motorcularda kapıda var 20 motor içerde lak lak gırgır soruyon müşterinin almadı, gelmedi, parası yok bla bla ba.

Valla dükkan boş doldurmayı düşünmüyoruz da. Çin özellikle uzak duruyoruz. Mondial harici parça sıkıntı . Peşin derken parçasını müşteri bulup alsın ben takayım makul fiyata ki öyle bi pulsar var dükkanda adam getirdi arızasını parçasını söyledik alıp gelcem dedi sıkıntı yok derdimiz çok para kazanmak da değil altın elbiseli adam gibi kendi motorumuzu tamir etmek. Tamir etmek istiyip alet edevat bulamayanları davet etmek kendi işinizi kendiniz de yapabilirsiniz. Not bisikletçiden bozma değiliz :)

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Hayırlı olsun istanbulda olsa idim getirirdim makinayı,

İstanbul a yolun düştüğünde getir seni görürüz :) çay da var aramızda kalsın :)

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı

oo yiğite rakip çıktı:D:D  hayırlı olsun kanki bol kazançlar

Rekabetçi değiliz ya kardeşçe yaşayalım :) yiğitide bekleriz belki biz gideriz 5 çayına :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

bi motor alayım da uğrayayım dükkana, hayırlı olsun

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    AlbayHardal bunu yazdı

bi motor alayım da uğrayayım dükkana, hayırlı olsun

Almadan da ugra her zaman bekleriz :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    bamboocha bunu yazdı
    pompaci bunu yazdı

Valla dükkan boş doldurmayı düşünmüyoruz da. Çin özellikle uzak duruyoruz. Mondial harici parça sıkıntı . Peşin derken parçasını müşteri bulup alsın ben takayım makul fiyata ki öyle bi pulsar var dükkanda adam getirdi arızasını parçasını söyledik alıp gelcem dedi sıkıntı yok derdimiz çok para kazanmak da değil altın elbiseli adam gibi kendi motorumuzu tamir etmek. Tamir etmek istiyip alet edevat bulamayanları davet etmek kendi işinizi kendiniz de yapabilirsiniz. Not bisikletçiden bozma değiliz :)

hocam bu gözler motoru tamire bırakıp 3 sene sonra ben buraya motorumu bırakmıştım yapıldımı diye gelen müşteri gördü, bir taneside polis geldi aranıyo motorların plakalarını kontrol ediyo bi tane buluyo sonuç adam satmış motoru satışını vermemiş kalkmış bide çalıntı ihbarı yapmış e motor dükkanın içinde üstünde plaka velhasıl alıp götürülüyosun 2. gün motorun sahibi gelir nezarette seni görür kir pas içinde ayağında terlik bu tamirci şikayetçi değilim der herifi boğmak için hamle yaparsın seni dışarı atarlar teee şişlinin bilmem neresinde sabahın 5 inde söve söve yürüye yürüye sabahın ayazında gidersin. onun için doldurma dedim dükkanı hocam sen iyi niyetli olabilirsin ama ortam orusbu

ben kıllandığım adamın motorunu kontrol ediyodum çaktırmadan direksiyon kilidi sağlammı evrak varmı diye.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Sınava girmeden motor ehliyeti alınabilir mi  bu devirde ? 

Avantası  ne ise verilir :)

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 10645 Toplam Mesaj: 91
motosiklet tamir atölye