Motosiklet Tamirhanemizi Açtık Bekleriz
-
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Bende kanuninin windy s diye 125'lik bir motoru var. Motor yedim tekrar toplattırdım motoru 1.000 km oldu daha.
Geçen hafta iznimde 180 kilo falan yükle benimle beraber 250 falan oluyo hafif tatlı rampayı çıkamadım. Motorcunun birine götürdüm beynini değiştirdi yüksüz bir şekilde çekiyo motor fakat yükle deneme fırsatım daha olmadı. Yükle denedikten sonra olursa uzun yola çıkıcam bana uzun yolda yada rampada tekrar böyle bir sorun çıkarması olası mı sence?
İkinci sorum ise bir dönem mondiallerden çok sorun yaşadı millet hala daha o sorunlar yaşanıyor mu acaba? Şu r3xi evo'lar gayet güzele benziyo alınır mı sence yorumun nedir? -
MiqRoP bunu yazdı
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Bende kanuninin windy s diye 125'lik bir motoru var. Motor yedim tekrar toplattırdım motoru 1.000 km oldu daha.
Geçen hafta iznimde 180 kilo falan yükle benimle beraber 250 falan oluyo hafif tatlı rampayı çıkamadım. Motorcunun birine götürdüm beynini değiştirdi yüksüz bir şekilde çekiyo motor fakat yükle deneme fırsatım daha olmadı. Yükle denedikten sonra olursa uzun yola çıkıcam bana uzun yolda yada rampada tekrar böyle bir sorun çıkarması olası mı sence?
İkinci sorum ise bir dönem mondiallerden çok sorun yaşadı millet hala daha o sorunlar yaşanıyor mu acaba? Şu r3xi evo'lar gayet güzele benziyo alınır mı sence yorumun nedir?Valla hocam benim 2. Tercih rx3i güzel makine deneyimleme sansım da oldu güzel çekiyor lastikleri dandik sadece ona da anlaş çapra ile güzel tutuş geliyor.mondial eski mondial degil çözdüler bazı şeyleri. İlk tercihim zontes x310 gelirse. Debriyaj kaçırıyor olabilir mi? Yüksek devirlere çıkıyor bağırıyor yavaş mı gidiyor motor? Yoksa eksantrik zinciri mi uzamış? Beyin değişimi ne biliyim garipsemedim degil. Bakmak lazım. Müsait olduğunda çaya gel bakalım bi istersen
bamboocha tarafından 15/Haz/19 01:28 tarihinde düzenlenmiştir -
samaccc bunu yazdı
Sınava girmeden motor ehliyeti alınabilir mi bu devirde ?
Avantası ne ise verilir :)
Hocam kolay almak gerçekten. Kadıköy de halitağa caddesinde gelişim sürücü kursu var motosiklet konusunda Anadolu yakasında en iyilerdendir. İbrahim abiyi bul hallederiz ;)
-
üsküdar zabıta da komiserim
ziyaretine geleceğim resmi değilsin anladığım kadarıyla prim alıyoruz bu ara :) bulurum seni üstad :)
-
hipokondriyak bunu yazdı
ziyaretine geleceğim resmi değilsin anladığım kadarıyla prim alıyoruz bu ara :) bulurum seni üstad :)
lan ya :D skldfjlsdkfjsdf
-
coLin bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
lan ya :D skldfjlsdkfjsdf
ama @İsimSiz 'e yaptığını yemiştim ^^'p.)
RitmFarbRacourci tarafından 15/Haz/19 03:51 tarihinde düzenlenmiştir -
motor konuları açılınca içim cız eder.
motorumu sattım 3 senedir de binmiyorum :(
-
Bu arada reklam olması amacıyla motor modellerine özel face gruplarında örneğin pcx türkiye nmax xmax türkiye gruplarında periyodik bakım kamoanyası yapabilirsin hocam.
hem toplu parça aldığın için ucuza alabilirsin hava filtresi yağ falan. nmax grubunda yaşar işleyen diye biri var adam resmen katil. ama herkes ona gidiyor millet cahil. hava filtresini falan benzinle yıkattırıyor :D üzerine konpresörle hava tutuyor :D almış eline castrol yağ herkese ondan koyuyor. şöyle güzel bi kampanya yapıp az karla bakım yapıp ileride güzel reklam yapabilirsin.
-
hipokondriyak bunu yazdı
Gayet resmiyiz hocam :) açık tamirhane garajı vergi levhamız mevcut :)) dedim ya kendimiz içindi şimdi arkadaşlarımız için :) ama bekleriz çayımız var
-
TurkForces bunu yazdı
Bu arada reklam olması amacıyla motor modellerine özel face gruplarında örneğin pcx türkiye nmax xmax türkiye gruplarında periyodik bakım kamoanyası yapabilirsin hocam.
hem toplu parça aldığın için ucuza alabilirsin hava filtresi yağ falan. nmax grubunda yaşar işleyen diye biri var adam resmen katil. ama herkes ona gidiyor millet cahil. hava filtresini falan benzinle yıkattırıyor :D üzerine konpresörle hava tutuyor :D almış eline castrol yağ herkese ondan koyuyor. şöyle güzel bi kampanya yapıp az karla bakım yapıp ileride güzel reklam yapabilirsin.
Valla hocam insanları kandırmak ceplerinden yüksek paralar almak değil amacımız kendimiz ve arkadaşlarımız için bi yer toptancıdan ucuz parçayı siz alın isterseniz. Bz takalım takmanıza yardımcı olalım. Sohbet edip çay içelim maksat bu