folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Motosiklet Tamirhanemizi Açtık Bekleriz

Motosiklet Tamirhanemizi Açtık Bekleriz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Öncelikle hayırlı olsun hocam. Bende kanuninin windy s diye 125'lik bir motoru var. Motor yedim tekrar toplattırdım motoru 1.000 km oldu daha. 
    Geçen hafta iznimde 180 kilo falan yükle benimle beraber 250 falan oluyo hafif tatlı rampayı çıkamadım. Motorcunun birine götürdüm beynini değiştirdi yüksüz bir şekilde çekiyo motor fakat yükle deneme fırsatım daha olmadı. Yükle denedikten sonra olursa uzun yola çıkıcam bana uzun yolda yada rampada tekrar böyle bir sorun çıkarması olası mı sence?
    İkinci sorum ise bir dönem mondiallerden çok sorun yaşadı millet hala daha o sorunlar yaşanıyor mu acaba? Şu r3xi evo'lar gayet güzele benziyo alınır mı sence yorumun nedir?

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı

Öncelikle hayırlı olsun hocam. Bende kanuninin windy s diye 125'lik bir motoru var. Motor yedim tekrar toplattırdım motoru 1.000 km oldu daha. 
    Geçen hafta iznimde 180 kilo falan yükle benimle beraber 250 falan oluyo hafif tatlı rampayı çıkamadım. Motorcunun birine götürdüm beynini değiştirdi yüksüz bir şekilde çekiyo motor fakat yükle deneme fırsatım daha olmadı. Yükle denedikten sonra olursa uzun yola çıkıcam bana uzun yolda yada rampada tekrar böyle bir sorun çıkarması olası mı sence?
    İkinci sorum ise bir dönem mondiallerden çok sorun yaşadı millet hala daha o sorunlar yaşanıyor mu acaba? Şu r3xi evo'lar gayet güzele benziyo alınır mı sence yorumun nedir?

Valla hocam benim 2. Tercih rx3i güzel makine deneyimleme sansım da oldu güzel çekiyor lastikleri dandik sadece ona da anlaş çapra ile güzel tutuş geliyor.mondial eski mondial degil çözdüler bazı şeyleri. İlk tercihim zontes x310 gelirse. Debriyaj kaçırıyor olabilir mi? Yüksek devirlere çıkıyor bağırıyor yavaş mı gidiyor motor? Yoksa eksantrik zinciri mi uzamış? Beyin değişimi ne biliyim garipsemedim degil. Bakmak lazım. Müsait olduğunda çaya gel bakalım bi istersen

bamboocha tarafından 15/Haz/19 01:28 tarihinde düzenlenmiştir

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Sınava girmeden motor ehliyeti alınabilir mi  bu devirde ? 

Avantası  ne ise verilir :)

Hocam kolay almak gerçekten. Kadıköy de halitağa caddesinde gelişim sürücü kursu var motosiklet konusunda Anadolu yakasında en iyilerdendir. İbrahim abiyi bul hallederiz ;)

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

üsküdar zabıta da komiserim 

ziyaretine geleceğim resmi değilsin anladığım kadarıyla prim alıyoruz bu ara :) bulurum seni üstad :) 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

ziyaretine geleceğim resmi değilsin anladığım kadarıyla prim alıyoruz bu ara :) bulurum seni üstad :) 

lan ya :D skldfjlsdkfjsdf

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

lan ya :D skldfjlsdkfjsdf

ama  @İsimSiz 'e yaptığını yemiştim ^^'p.)

RitmFarbRacourci tarafından 15/Haz/19 03:51 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

motor konuları açılınca içim cız eder.

motorumu sattım 3 senedir de binmiyorum :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Bu arada reklam olması amacıyla motor modellerine özel face gruplarında örneğin pcx türkiye nmax xmax türkiye gruplarında periyodik bakım  kamoanyası yapabilirsin hocam.

hem toplu parça aldığın için ucuza alabilirsin hava filtresi yağ falan. nmax grubunda yaşar işleyen diye biri var adam resmen katil. ama herkes ona gidiyor millet cahil. hava filtresini falan benzinle yıkattırıyor :D üzerine konpresörle hava tutuyor :D  almış eline castrol yağ herkese ondan koyuyor. şöyle güzel bi kampanya yapıp az karla bakım yapıp ileride güzel reklam yapabilirsin. 

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

Gayet resmiyiz hocam :) açık tamirhane garajı vergi levhamız mevcut :)) dedim ya kendimiz içindi şimdi arkadaşlarımız için :) ama bekleriz çayımız var 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    TurkForces bunu yazdı

Bu arada reklam olması amacıyla motor modellerine özel face gruplarında örneğin pcx türkiye nmax xmax türkiye gruplarında periyodik bakım  kamoanyası yapabilirsin hocam.

hem toplu parça aldığın için ucuza alabilirsin hava filtresi yağ falan. nmax grubunda yaşar işleyen diye biri var adam resmen katil. ama herkes ona gidiyor millet cahil. hava filtresini falan benzinle yıkattırıyor :D üzerine konpresörle hava tutuyor :D  almış eline castrol yağ herkese ondan koyuyor. şöyle güzel bi kampanya yapıp az karla bakım yapıp ileride güzel reklam yapabilirsin. 

Valla hocam insanları kandırmak ceplerinden yüksek paralar almak değil amacımız kendimiz ve arkadaşlarımız için bi yer toptancıdan ucuz parçayı siz alın isterseniz. Bz takalım takmanıza yardımcı olalım. Sohbet edip çay içelim maksat bu 

Toplam Hit: 10620 Toplam Mesaj: 91
motosiklet tamir atölye