folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Motosiklet Tamirhanemizi Açtık Bekleriz

Motosiklet Tamirhanemizi Açtık Bekleriz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    bamboocha bunu yazdı

49 cc alıp 100 lük yapanlar var servis bile teklif ediyor. Arkadaşımın 49 cc kuba trendy vardı deneyimledim max hız düz yolda 40/45 km hız yapıyor titreşim var taş düşürürsün yokuş tırmanma hızı olarak 15/20 arası ama çekiyor keçi gibi bu arada kilom 90 :)

kilon MaşAllah diyorum. Serviste cc değiştirmek iyi fikirmiş. ^^

Peki, motorsiklet'in kendi ağırlığı hariç, 75-80 kilo bir kişi + 110-120 kilo bir kişi daha + 20-25 kilo da haricen çantalar dahil yak. 225 kilo yükü gürültüsüz, sıkıntısız Kaç silindirli, cc'li bi Makina taşır, en makulünden? 

ve İki kişilik olacak ve ağırlık merkezi yere yakın olacak. ama cc sorusu daha önemli. 

her motosikletin kitapçığında maksimum kaç kg yük taşıyabileceği yazar, olayın cc ile bir alakası yok.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek
    bamboocha bunu yazdı
    zputnik bunu yazdı

Ne zamandır aklımda olan bir şeydi. Hayırlısı olsun hocam. Bol kazançlar.

Valla hocam bizde kendi motorlarımız için yaptık derken sağdan soldan gelenler oldu bizde harçlık çıkaralım diye yapıyoruz usta var bi tane baya iyi arkadaşım olur bende ufak tefek yardım ediyorum asıl iş onda :) vel hasıl durum bu

O taraflara yolum düşerse bir çayınızı içerim artık :)

İpimle kuşağım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

her motosikletin kitapçığında maksimum kaç kg yük taşıyabileceği yazar, olayın cc ile bir alakası yok.

^^D` Önceki sayfada attığın Fotoya güldüm . @cohndoe ^^D`

Motorsiklet'lerin ve/veya makinelerin(yada makina'ların) cc'lerinin veya silindirlerinin taşınan yükle nasıl doğrudan bir alakası yok?

Neyle alakası var peki, hızla mı?

Motorsiklet kataloglarına ve net'de araştırma yapmadığım için buradan soruyorum. ^^", örtmenim.  ^^D`

RitmFarbRacourci tarafından 11/Haz/19 17:23 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

Hocam ortalama 200/225 kg agırlığı taşımak içn tavsiyem au soğutmalı bir motor al yokuş yukarı bayılır hava soğutmalı olanlar spacy ile taşırsın bu ağırlığı ama düz yolda tahminen 40/50 km hız arasında ama rampaya vurdunmu 10km yi geçmez o yüzden su soğutmalı 125 klasik pcx işini görücektir. 

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Motorsiklet'lerin ve/veya makinelerin(yada makina'ların) cc'lerinin veya silindirlerinin taşınan yükle nasıl doğrudan bir alakası yok?

Motorsiklet kataloglarına ve net'de araştırma yapmadığım için buradan soruyorum. ^^", örtmenim.  ^^D`

Taşınan yükün, şasinin ve amortisörlerin sağlamlığı ile alakası var.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayırlı işler  bereketsiz günün olmasın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı

hayırlı işler  bereketsiz günün olmasın

Amim hocam sağolasın

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cohndoe
    cohndoe's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

iiiihhhhh :) ben utandım, valla suçlu @KotomineKirei :) :) o atmış.

@bamboocha inşallah bol  bol kazanan esnaflar arasında yer bulursun kendine :)

cohndoe ///// ygzkoc ///// R10 YaÖzKo
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bamboocha bunu yazdı

Hocam ortalama 200/225 kg agırlığı taşımak için tavsiyem Su soğutmalı bir motor al, yokuş yukarı bayılır hava soğutmalı olanlar. Spacy ile taşırsın bu ağırlığı ama düz yolda tahminen 40/50 km hız arasında ama rampaya vurdunmu 10km yi geçmez o yüzden Su soğutmalı 125 klasik pcx işini görücektir. 

EyvAllah. Teşekkürlerimi sunarım. 

-0--

@LynxMaster iyi demişsin güzel demişsin Şâsi ve Amortisör hakkında, lâkin bazı motorlar var çıkardığı ses, motor kullanmaktan aldığın zevki azaltır. O derece yüksek ses çıkarıyorlar. Ben bunu motor silindir ve hacmine bağlıyorum. Tecrübem yok.

Ha, diyeceksin ki egzost'una(? ^^D`) ayar çekilir filan, ama gördüğüm standart şekilli(?) bi başka motor çok dâhâ sessiz-sâkin bir şekilde -görünürde ekstra aparat olmadan- Gürültüsüz düz yol'da gidebiliyor yada rampa çıkabiliyor.  Egzost'unun sonuna doğru bi genişleme, ne bileyim delik çoğaltma filan göremedim.

Bir de benim için önemli olan Sesi ve Ağırlık Merkezinin aşağıda olması lazım. 

Bu Spacey'in(?) bi modelini gördüm; yolcu koltuğu birleşik olarak dâhâ yukarıda. Durduğum vakit sıkıntı, kesin devrilir. Bacağımızı, ayağımızı harcamayalım durduk yere. 

Püfür püfür sessiz sâkin gezdireyim istiyorum. Amacım bu. Artık Titreşimine katlanacağım yada katlanacağız. 

-0-

@CohnDoe he öyleymiş @KotomineKirei foto eklemiş. ^^D`

Ula @Koto, @KotomineKirei ``@)     ^^D`)

RitmFarbRacourci tarafından 11/Haz/19 19:14 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun   . Bence tam zamanı . Doğru iş . İnşallah isim yaparsınız . 

2. El 49 cc için bende sıraya gireyim  .

1. Rmg b08 

2 rmg  rapid 50 

3 kısacası ruhsata  49 gerçekte 100 cc olanlar tercihidr .

NOT ölü gömücüyüm . Xd

samaccc tarafından 11/Haz/19 18:53 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 10621 Toplam Mesaj: 91
motosiklet tamir atölye