Mühendislik Tamamlama Sınavı Sonuçları Açıklanmış
-
Hakan363 bunu yazdıanubisx bunu yazdı
Ben Fen Lisesi'nden mezun oldum. Aldigimiz matematigin fizigin haddi hesabi yoktu. Oyle ki Bilkent'te bile fizik101 mat101 de rahat rahat ilerledim hic calismadan. Oyle aptal aptal kimse demesin 2 integral bilion diye muhendis mi oldun die. Durumunuzun ne kadar vahim oldugunu konusmamiza gerek bile yok. Muhendis dediginiz seyin ne oldugu hakkinda fikrinizin bile oldugunu pek sanmiyorum. Bir tarafta temeli saglam belli bir calisma disiplininden muhendislik fakultesine girmis bir kitle varken, diger tarafin akli fikri imza yetkisi gibi salak sacma fasarya islere calisan bir kitle oldugunu dusunuyorum.
Çalıştığım şirkettede mühendis var mat2-3-4 türev integral uçmuyor.
Mühendis okulda gördüğü neyi uyguluyor ki çalışma hayatında, bana eğitimden matematikten bahsediyorsun
O kitleden çok kişiyle konuşmussun. Çok da güzel tanımışsın. Sana ne denilebilir ki.Nerede calisiyorsun hocam, cunku butun stajim boyunca nanoteknoloji calisirken integraller, turevlerden baslayip olasiliktan EMT ye kadar sayfalarca formul uzerinden calistim. Muhendis okulda gordugunu neyi uyguluyor diyorsun da hocam biz kapasiteden bahsediyoruz. Yapma gozunu seveyim, tasarim yapmakla, bilimsel gelismeleri takip edip teori design ve uygulama asamalarindan hangisinin arasina girebilir ki cakma muhendisler. Azcik kolay yolu secmeyin ya, hadi madem seciyorsun kabul edin ne oldugunuzu. Bu sidik yaristirmakla falan ilgili degil kimin ne oldugu ortada, bosuna milleti muhendisim falan diye kandirmayin, bize ayip oluyor..
-
anubisx bunu yazdıHakan363 bunu yazdıanubisx bunu yazdı
Ben Fen Lisesi'nden mezun oldum. Aldigimiz matematigin fizigin haddi hesabi yoktu. Oyle ki Bilkent'te bile fizik101 mat101 de rahat rahat ilerledim hic calismadan. Oyle aptal aptal kimse demesin 2 integral bilion diye muhendis mi oldun die. Durumunuzun ne kadar vahim oldugunu konusmamiza gerek bile yok. Muhendis dediginiz seyin ne oldugu hakkinda fikrinizin bile oldugunu pek sanmiyorum. Bir tarafta temeli saglam belli bir calisma disiplininden muhendislik fakultesine girmis bir kitle varken, diger tarafin akli fikri imza yetkisi gibi salak sacma fasarya islere calisan bir kitle oldugunu dusunuyorum.
Çalıştığım şirkettede mühendis var mat2-3-4 türev integral uçmuyor.
Mühendis okulda gördüğü neyi uyguluyor ki çalışma hayatında, bana eğitimden matematikten bahsediyorsun
O kitleden çok kişiyle konuşmussun. Çok da güzel tanımışsın. Sana ne denilebilir ki.Nerede calisiyorsun hocam, cunku butun stajim boyunca nanoteknoloji calisirken integraller, turevlerden baslayip olasiliktan EMT ye kadar sayfalarca formul uzerinden calistim. Muhendis okulda gordugunu neyi uyguluyor diyorsun da hocam biz kapasiteden bahsediyoruz. Yapma gozunu seveyim, tasarim yapmakla, bilimsel gelismeleri takip edip teori design ve uygulama asamalarindan hangisinin arasina girebilir ki cakma muhendisler. Azcik kolay yolu secmeyin ya, hadi madem seciyorsun kabul edin ne oldugunuzu. Bu sidik yaristirmakla falan ilgili degil kimin ne oldugu ortada, bosuna milleti muhendisim falan diye kandirmayin, bize ayip oluyor..
yaşamasın gitsin intihar etsin o zaman bu adam
-
sadece konuyu açan arkadaşa yüklenmemek gerek, sistemin saçmalığının kazananı mı yoksa kaybedeni mi belli değil ama benim asıl merak ettiğim imza yetkisi muhabbeti. Eğer imza yetkisi de veriliyorsa işsizliği azaltmaya son derece komik ve yetersiz bir sistem oluşturulmuş durumda.
madrew tarafından 02/Ağu/13 21:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Abi neyi tartışıyorsunuz.Zaten birçok mühendislikler artık barajı geçince girilebiliyor.Mühendislik artık herkesin okuyabileceği şey oldu.
-
Daha türevin integralin mühendislikte pratikte kullanılmadığını iddia eden eden adamlar, mühendis olacak!..
Götümle gülerim buna ben.
-
http://img489.yukle.tc/image.php?id=1699image.jpg
Edt. okulu bitirmek için kıçımız çıkıyor. Adamları bi sınavla müh. Yapıyorlar.
erngnctrk tarafından 02/Ağu/13 21:30 tarihinde düzenlenmiştir -
kaanstain bunu yazdı
Daha türevin integralin mühendislikte pratikte kullanılmadığını iddia eden eden adamlar, mühendis olacak!..
Pardon siz büyük mühendislersiniz hayatınız tasarımla geçmiş belli.
Gördüğüm mühendisler konuya kaba taslak hakim olup yönlendirme yapmaktan başka birşey yapmadı evet.
Siz neymişsiniz ya harcanıyorsunuz solim.
Teknik öğretmenler uygulama mühendisi olacak bu arada normal müh. değil hala bunun farkına varamadınız.
Ek: Mühendisliği matematikten ibaret sandığımdan değil sadece öss de bir kaç mat2 yapıp oluyorsun. Görülen derslerin içeriği paralel diyorum.
Müh. olmuşsunuz ama adam olamamıssınız desem yeri seviyenizden belli nasıl müh. olduğunuz. -
erngnctrk bunu yazdı
http://img489.yukle.tc/image.php?id=1699image.jpg
Edt. okulu bitirmek için kıçımız çıkıyor. Adamları bi sınavla müh. Yapıyorlar.
sen bu kadar basit şeyleri bile 2 satır ingilizce gördün diye kıçın çıkıyorsa olma zaten. Ne kadar ingilizcen var da konuşuyordun.
Ben soruları zor demedim. Öss ye grdiğinde de aynı soruları gördün ilk bölümde. Öss mat1 in biraz üstünde bir sınavdı tamam bak sorulara ondan sonra gel konuş.
Benim C1 seviyesinde ingilizcem var 1 yıl yurt dısında bilgisayar müh. bölümünde ders aldım çünkü sadece orada derslerimiz denkti.
Salak saçma sapan kitleymiş. Burada bir saattir uygulama müh. ile normal müh arasında farklı anlatıyorum hala anlamayıp salak kitle diyen arkadaşlara bi yerinizle gülün.
Devletin istihdam oluşturma çabası tabi kendi adamlarına ama sorun değil. Müh. sevdalısı da değilim. Siz olmuşsunuzda yada olcaksınız da nolcak. -
Hakan363 bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
Pardon siz büyük mühendislersiniz hayatınız tasarımla geçmiş belli.
Gördüğüm mühendisler konuya kaba taslak hakim olup yönlendirme yapmaktan başka birşey yapmadı evet.
Siz neymişsiniz ya harcanıyorsunuz solim.
Teknik öğretmenler uygulama mühendisi olacak bu arada normal müh. değil hala bunun farkına varamadınız.
Ek: Mühendisliği matematikten ibaret sandığımdan değil sadece öss de bir kaç mat2 yapıp oluyorsun. Görülen derslerin içeriği paralel diyorum.
Müh. olmuşsunuz ama adam olamamıssınız desem yeri seviyenizden belli nasıl müh. olduğunuz.Normalde sakin bi insanım ama söylemeden duramayacağım senin bir kaç mat-2 dediğin şeyden ben 46 net yaptım 50 suruda.
Ve bunun için sınava iki sene girdim. Kolay geliyor sana mat-2 evet söylemesi basitte peki yapması ?
edit// Eğer özel bir sebebi yoksa (stres panik heyecan) çalışmadınız yapamadınız hocam neyin kafası ki bu ?
Mühendis olamadınız şimdi laga luga bunlar.
zeybekustasi tarafından 02/Ağu/13 21:44 tarihinde düzenlenmiştir -
bu mühendislik pekte abartılcak birşey değil
mühendis görüyom ayda 2-3k para için mal gibi çalışıo senelerdir
mühendis görüyom yıllardır sanayi sektörüne makine imal edio bi iş yapıo ayda 1000k 2000k para kazanıo
mühim olan kafanız çalışıosa kendi işinizi kurup voliyi vurmak
ben mühendisin bi iş yapıp ayda 1000k 2000k para ve daha fazla kazananını takdir ederim diğerleri tıfıl işi boşa okumuştur benim için net.